Επειδή έχω το Squeezebox Touch με το Pioneer U-05 dac θα ήθελα να σου πω ότι δουλεύει μιά χαρά μέσω USB. Στο Touch θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί το Enhanced Digital Output και να έχει επιλεγεί σαν έξοδος το Pioneer U-05.
δεν ξέρω το έψαξα αρκετά. Του έβγαλα και του ξαναέβαλα και το 3d party app που είναι για να ρυθμίζεις τις ψηφιακές εξόδους. Τι έκανες δλδ? Το pioneer το έχεις παίξει?
αυτο ακριβώς έκανα ρε παιδιά. Οτι ακριβώς λέτε και μετά επέλεξα την μονάδα του pioneer στις ρυθμίσεις του ήχου καθώς την έδειχνε κανονικά αλλά τζίφος δεν ακούγετε τίποτα. Το έψαξα μπας και ήταν θέμα του pioneer αλλά από το laptop που το δοκίμασα με το ίδιο καλώδιο usb παίζει κανονικά.
Τι μπορεί να έχει στραβώσει τώρα εκεί δεν μπορώ να καταλάβω. Θα το αφήσω έτσι. Μέσω optical τα στριμάρω στο dac και αν είναι θα πάω σε coaxial
Θα κερδίσω κάτι με το usb?
Τα coaxial στη ίδια ποιότητα ήχου δεν παίζουν με το usb?
τζίφος. Μόλις δοκίμασα τα πάντα όπως hub με τροφοδοσία δικιά του. αλλο ένα καλώδιο αν και ίδια ποιότητας με το προηγούμενο τίποτα. Αρνείτε να παίξει αρχεία. Ενώ το βλέπει το squeezebox και ενώ κάνει επανεκκίνηση και ενώ είναι επιλεγμένη στο pioneer η usb θήρα κανονικά δεν παίζει μουσική και στην οθόνη του pioneer εμφανίζονται μόνο παύλες
Θα πάω για coaxial νομίζω όπως είπα...
τζίφος. Μόλις δοκίμασα τα πάντα όπως hub με τροφοδοσία δικιά του. αλλο ένα καλώδιο αν και ίδια ποιότητας με το προηγούμενο τίποτα. Αρνείτε να παίξει αρχεία. Ενώ το βλέπει το squeezebox και ενώ κάνει επανεκκίνηση και ενώ είναι επιλεγμένη στο pioneer η usb θήρα κανονικά δεν παίζει μουσική και στην οθόνη του pioneer εμφανίζονται μόνο παύλες
Θα πάω για coaxial νομίζω όπως είπα...
Και kernel έχω πειράξει και την καινούργια έκδοση έχω βάλει και bbc παίζω συνέχεια. Τι άλλο να πω δεν ξέρω. Το επόμενο είναι να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων μήπως έχει πειραχτεί εκεί τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.