Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Σε μπελάδες μας βάζετε κάθε βράδυ.

Για να δούμε τι θα φέρει ο Άγιος Βασίλη στο καμάρι μου φέτος που μόλις περπάτησε κι όλας :4603:

Σε μπελάδες μας βάζετε κάθε βράδυ.

Για να δούμε τι θα φέρει ο Άγιος Βασίλη στο καμάρι μου φέτος που μόλις περπάτησε κι όλας :4603:

Αντε , αγορασε το . Εμενα μου το εκανε δωρο η γυναικα μου(εν μερει)!!!

Αντε , αγορασε το . Εμενα μου το εκανε δωρο η γυναικα μου(εν μερει)!!!

Ναι θα το πάρω δεν υπάρχει περίπτωση! Η ασύρματη μετάδοση μουσικής είναι στα σχέδια εδώ και καιρό. Η όρεξη έλειπε αλλά μου την ανοίξατε!!

Αγαπητέ φίλε Νάσο γραψε και για τα κολλήματα που κάνει,γραψε για τα reset που κανει μόνο του και χάνει τη γλώσσα απο Ελληνικά σε οτι τραβαει η ψυχή του,γραψε για τα Favorites οτι τα κραταει μονο οταν "βλεπει" υπολογιστη με το δικο του προγραμμα και οχι μονο του,γραψε οτι οταν βαλεις σκληρό χωρις εξωτερικη τροφοδοσια κα´νει διακοπες,γραψε οτι οταν αλλαζεισς απο USB stick σε σκληρο χανεται η μπαλλα.....Τι αλλο να θυμηθω....
Ασσυληπτο μηχανάκι ....Η αποθεωση των προβλημάτων....
Και μην κανετε τη γνωστη ερωτηση.....:flipout:
Πιθανοτατα ημουν ο πρωτος που το εφερε στην Ελλαδα.....
Αλλα πολλη ταλαιπωρια με το Software....:violent-smiley-030:

Αγαπητέ φίλε Νάσο γραψε και για τα κολλήματα που κάνει,γραψε για τα reset που κανει μόνο του και χάνει τη γλώσσα απο Ελληνικά σε οτι τραβαει η ψυχή του,γραψε για τα Favorites οτι τα κραταει μονο οταν "βλεπει" υπολογιστη με το δικο του προγραμμα και οχι μονο του,γραψε οτι οταν βαλεις σκληρό χωρις εξωτερικη τροφοδοσια κα´νει διακοπες,γραψε οτι οταν αλλαζεισς απο USB stick σε σκληρο χανεται η μπαλλα.....Τι αλλο να θυμηθω....
Ασσυληπτο μηχανάκι ....Η αποθεωση των προβλημάτων....
Και μην κανετε τη γνωστη ερωτηση.....:flipout:
Πιθανοτατα ημουν ο πρωτος που το εφερε στην Ελλαδα.....
Αλλα πολλη ταλαιπωρια με το Software....:violent-smiley-030:

Φίλτατε έχεις προβληματικό κομμάτι!!!
τίποτα απ´όλα αυτά που γράφεις ΔΕΝ έχει συμβεί σε μένα εδώ και τρεις βδομάδες που τόχω λιώσει στην χρήση!!!...νάσαι σίγουρος ότι θα τα έγραφα!!!...και το δηλώνω λόγω τιμής!!!

reset????... ποιό reset????

εγώ την γλώσσα την έχω στα αγγλικά και εκεί θα μείνει...δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά...ποιά ελληνικά???

έχω χρησιμοποιήσει usb stick και σκληρό δίσκο με τροφοδοσία (γιατί μόνο τέτοιους έχω) και δεν μούχει κάνει ΠΟΤΕ καμιά διακοπή....

στα favorites(πουχω τα ιντερνετικά ραδιόφωνα) ναι θέλει ανοικτό τoν Η/Υ,αλλά λογικό δεν είναι???...έτσι κι αλλιώς πάντα το ανοίγω μόλις μπω σπίτι μου...no problem!!!

και καμία απολύτως ταλαιπωρία με το software...ποιό φιλικό δεν έχω συναντήσει....

ΥΓ: η ιστορία μου θυμίζει έναν φίλο μου, πούχει αγοράσει το iPhone4 και όλο με βρίζει γιατί του σβήνει συνέχεια και του παρουσιάζει και άλλα θέματα, ενώ εμένα δουλεύει τέλεια!!

Εννοείται φυσικά ότι ιντερνετικό ράδιο(εκτός favorites) και μουσική από σκληρό, ακούς χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις τον Η/Υ.

ΥΓ: η ιστορία μου θυμίζει έναν φίλο μου, πούχει αγοράσει το iPhone4 και όλο με βρίζει γιατί του σβήνει συνέχεια και του παρουσιάζει και άλλα θέματα, ενώ εμένα δουλεύει τέλεια!![/QUOTE]

Τυχεράκια!!!!!!.........:flipout:

Αν και θα μιλησω παλι απο την εμπειρια μου απο το duet,μηπως εχεις προβλημα με ρουτερ και κανει επανεκκινησεις.Επειδη και σε μενα γινοταν αυτο ,το εστειλα πισω για αντικατασταση ,θεωρωντας οτι φταει το duet.Εστειλαν καινουργιο και συνεχισε τα ιδια.Τοτε αρχισα να ψαχνω γιατο Netgear ρουτερ που ειχα ,μολις λιγων μηνων,το αντικαθιστω στο Πλαισιο,δουλευει μερικες μερες καλα και επειτα παλι τα ιδια.Αλλαξα το ρουτερ στο Πλαισιο,και πηρα το Draytek,εδω και ενα χρονο περιπου.Αν μου εχει κανει 2-3 επανεκκινησεις ,ισως λεω και πολλες.Εξαιρω βεβαια ,αυτες που κανει μονο του για αναβαθμιση λογισμικου.Εκτοτε ειναι σταθεροτατο,εξετασε αν θελεις την περιπτωση ρουτερ

Θα ηθελα να ρωτησω αν για να ακουσω εναν ελληνικο ραδιοφωνικο σταθμο θα πρεπει να εχω συνεχεια ανοικτο τον υπολογιστη μου

Αν εχεις την καλωσυνη μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να περασω
στο squeezebox touch ενα σταθμο π.χ 1055rock.gr και μετα να τον ακουω χωρις να ανοιξω υπολογιστη

Αν εχεις την καλωσυνη μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να περασω
στο squeezebox touch ενα σταθμο π.χ 1055rock.gr και μετα να τον ακουω χωρις να ανοιξω υπολογιστη

:a0210::a0210:

:music-smiley-006::music-smiley-006:

:music-smiley-005::music-smiley-005:

στο touch ακριβώς δεν ξέρω, αλλά στο duet συνδέεσαι με το mysqueezebox.com χωρίς τον υπολογιστή, επιλέγεις internet radio, βρίσκεις local, επιλέγεις τον 1055rock.gr, και πατάς το + γιά να πάει στα favorites.

Πάνω κάτω είναι το ίδιο.

Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείται υπολογιστής σαν server, το Touch συνδέεται με το mysqueezebox.com και το χρησιμοποιεί σαν server.
Αν κάποιος ιντερνετικός σταθμός δεν υπάρχει στη λίστα με τους σταθμούς που εμφανίζονται στο Touch, μπορείς να το προσθέσεις στα favorites του MySqueezebox.com και με αυτό τον τρόπο το βλέπει και το Touch.
Αν ο σταθμός ήδη υπάρχει στην λίστα τον επιλέγεις με τον τρόπο που αναφέρει στο προηγούμενο μήνυμα ο supersonic.

Last edited:
To παρακολουθούσα καιρό αλλά καθυστερούσε πολύ και κάποια στιγμή το ξέχασα τελείως αλλά μου το θυμήσατε και δυστυχώς σε περίοδο που έχει σφίξει πολύ ο προϋπολογισμός.

Δείχνει εξαιρετικό και αν μη τι άλλο η logitech γνωρίζει καλά από εργονομία, τα περιφερειακά τη για pc είναι εξαιρετικά, λειτουργικότατα και πανέμορφα.

Από το amazon.de και εγώ ψώνισα πρόσφατα και όλα μια χαρά όπως και με το amazon U.K.

Πάντως αφού το πουλάει το H.A.C, αξίζει να ρίξετε μια ματιά και εκεί. Τα παιδιά είναι όντως εξαιρετικά και είναι εξειδικευμένοι σε θέματα htpc κτλ. Από εκεί έχω αγοράσει το κουτί για το htpc μου, ένα harmony της logitech κτλ.

Επίσης έχει πολύ ενδιαφέρον το blog στο link (http://soundcheck-audio.blogspot.com/p/squeezebox-touch-great-base-for-network.html) που σημείωσε φίλος σε προηγούμενο νήμα σχετικά με τις βελτιώσεις σε επίπεδο hardware και software. Εστιάζει στο ότι για να βελτιώσει την απόδοση θα πρέπει να περιορίσει στο ελάχιστο τις παρεμβολές και να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατό το φόρτο των εργασιών στο touch. Έχει φτιάξει script που κόβει κάποια services στην εκκίνηση προτείνει mods κτλ.

Ενδιαφέρον έχουν πάντως 3 σημεία στα οποία όπως διάβασα είδε μεγάλη διαφορά:

1. Στη μη χρήση Wlan
2. Στην αλλαγή του τροφοδοτικού ( You'll notice that everything gets more relaxed and smoother. Just more natural, όπως γράφει).
3. Στο ξήλωμα της οθόνης, όπου νομίζω πλέον φτάνουμε στο σημείο της υπερβολής αν και ο ίδιος επιμένει ότι είναι από τα καλύτερα πράγματα για να βελτιώσει την απόδοση.

Πολύ ενδιαφέρουσες οι βελτιώσεις που προτείνει, το linux που έχει στα σωθικά του βοηθάει πολύ σε τέτοιου είδους αναζητήσεις.

Κάτι ακόμα. Ένα νέο folder π.χ. στο NAS που μόλις δημιουργήθηκε θα το δει απευθείας ή θέλει κάτι σαν "music database reconstruction" για να τον δει;

Και τελικά πως είναι η "θέα από απόσταση"; Φαίνεται το folderaki αυτό από μακριά (~3,5 μέτρα) ή πρέπει να σηκωθείς απο τον καναπέ για να κάνεις navigation; Το ρωτάω γιατί είμαι μεταξύ touch και duet.

Ευχαριστώ πολύ.