supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,608
Λοιπον απελευθερωσα λιγο τον δισκο και το rebuffering περιοριτηκε στο ελαχιστο (μια φορα σε μα ωρα αναπαραγωγης)
Αποσυνδεσα το καλωδο δικτυου και η αναπραγωγη γινοταν απροβληματιστα απο την θυρα usb. Αρα το δικτυο δεν του ειναι απαραιτητο.
Και μια ερωτηση. Το volume Που πρεπει να ειναι? Εχει κλιμακα απο 0 μερι 100.
όταν λές δίκτυο εννοείς internet ή δίκτυο τοπικο?
.... για να γ@#$# και να δέρνει![]()
Το Volume του Touch θα πρέπει να είναι πάντα στη μέγιστη τιμή (100).
από αυτά πουχω διαβάσει δεν είναι απαραίτητο...εγώ πάντως τοχω στο 90...
από αυτά πουχω διαβάσει δεν είναι απαραίτητο...εγώ πάντως τοχω στο 90...
Κατ' αρχάς, σε ευχαριστούμε πολύ για τη σύγκριση ανάμεσα σε Logitech Touch και Vaio-HiFace που έκανες πριν λίγες ημέρες! :aktion033:
Όσον αφορά το volume του Touch έχω την εντύπωση ότι επειδή ρυθμίζεται ψηφιακά καλό είναι να έχει πάντα τη μέγιστη τιμή 100, αν και παραπλήσιες τιμές όπως το 90 π.χ., λογικά δεν θα έχουν ακουστές διαφορές. Μιά ρύθμιση όμως του volume στο 50 πιστεύω ότι θα αφαιρούσε αρκετή πληροφορία και θα είχε διαφορά στον ήχο.
Έχουν βγει και 1-2 patch που προσπαθούν να κλειδώσουν το volume στο 100 αλλά δεν μου έχουν φανεί και πολύ αξιόπιστα και δεν τα έχω εγκαταστήσει.
Δεν είμαι ο πλέον ειδικός σε αυτό το θέμα, ίσως να κάνω λάθος, πιθανά ο supersonic να μπορούσε να μας διαφωτίσει.
Βάλε το στο τέρμα Νάσο.. Ή πιο σωστά, μιας και παίζεις με DAC, απενεργοποίησέ τελείως το volume (υπάρχει κάπου επιλογή στο Squeezebox Server).
οκ...στο 100...
τώρα έχω μπει στο μενού του Squeezebox Server και το ψάχνω...βρήκα στο μενού Player->Volume Adjustment/Replay Gain τέσσερεις επιλογές :
α) No Volume Adjustment
β) Track Gain
γ)Album Gain
δ)Smart Gain
από default είναι στο No Volume Adjustment...
καταρχήν γι αυτό λες Δημήτρη???...κι αν ναι είναι σωστή η επιλογή???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.