Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μιχάλη το ότι είναι μία από "τις συσκευές της χρονιάς" (και δεν το λέω εγώ...το λέει όλη η audiophile κοινότητα ) έχει να κάνει και με το ότι ο λόγος απόδοσης/κόστους είναι πολύ μεγάλος!!..κι εγώ προσωπικά χαίρομαι να βλέπω τέτοιες συσκευές!!!

το naim unityqute (το οποίο αναφέρεις και έχεις..) πχ δεν δικαιολογεί τα χρήματά του (για τις αντίστοιχες λειτουργίες που κάνει το Touch)....λόγου χάρη χάθηκαν να βάλλουν μια οθόνη της προκοπής???..5 φορές πιο ακριβό είναι από το Touch και έχει χειρότερη οθόνη από αυτό..

ΥΓ: τα μηχανήματα της Naim τα εκτιμώ ιδιαίτερα...αλλά...

Το κόστος του naim είναι πολύ μεγαλύτερο διότι είναι φορτωμένο με ένα σωρό άχρηστα πράγματα (=παραπανίσια) που δεν έχουν καμία σχέση με το ζητούμενο.
Πχ ενισχυτή, προενισχυτή συν το βαρύ όνομα.
Πιθανότατα ένα ξεγυμωνμένο naim μόνο σε επίπεδο αυτών που προσφέρει το λοτζι να έκανε τα ίδια χρήματα.
Η φιλοσοφία σχεδίασης είναι διαφορετική.

Το έγραψα κ παραπάνω, για το κόστος αγοράς του, αυτά που κάνει, δικαιολογούν το βραβείο.
Εγώ πάντως βλέπω να έχει πάρα πολλά προβλήματα εγκατάστασης / αναπαραγωγής κ απαιτεί κ την ύπαρξη υπολογιστή, τουλάχιστον για την αρχική εγκατάσταση.

Το naim σαφώς ακριβότερο, αλλά το συνδέεις κ τέλος. Κ στο 'πακέτο' περιλαμβάνει κ πάρα πολύ καλό dac, χωρίς δλδ να χρειάζεται να συνδέσεις άλλο, όπως στο touch. Του "ρίχνεις" δίκτυο, iphone, ipod, usb stick, εξωτερικό δίσκο με ρεύμα ή χωρίς και παίζει τα πάντα, παίζει ραδιόφωνο, έχει dab, έχει internet radio με τεράστιες λίστες κτλ, διαθέτει πρόγραμμα για χειρισμό του από το iphone/ipod/ipad κ.α. Μέσα σε όλα αυτά έχεις κ ένα εξαιρετικό τροφοδοτικό κ ένα εξαιρετικό ποιοτικό σύνολο κατασκευής.

Με τα παραπάνω απλά λέω ότι κάποιες φορές, ίσως ξαναλέω, ότι τα παραπάνω χρήματα που απαιτούν κάποιες συσκευές τα δικαιολογούν.

Κλείνω εδώ την παρένθεση μου, για να μην χαλάσει το πολύ ωραίο θέμα του Νάσου. :grinning-smiley-043

Και ενα review που επαληθευει τα προβληματα που παρουσιαζονται στην αναπαραγωγη κυριως απο τον εσωτερικο server του απο την usb θυρα κυριως οταν υπαρχουν παρα πολλα αρχεια. Καλα μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? Τοσες αναφορες υπαρχουν.

http://www.itwriting.com/blog/reviews/review-logitech-squeezebox-touch

Last edited:
Μη μου λέτε εμένα γιά προβλήματα εγκατάστασης.
2.5 μήνες παιδευόμουν.
Τα έγραψα πρώτος εδώ με πολλές λεπτομέρειες.
Ήμουν αρκετά υποψιασμένος εξ αρχής, αλλά λόγω αισιοδοξίας πίστευα ότι σε 2-3 μέρες θα το είχα καθαρίσει.
Επεσα έξω, το καθάρισα τελικά σε 2-3 μήνες με έξωθεν βοήθεια.
Όμως τώρα που έχει στρώσει δεν το αλλάζω με τίποτα και δεν συγκρίνεται με τίποτα στα 270 ευρώ και 2 και τρείς φορές τα λεφτά αυτά.
Αντίστοιχα το touch προσφέρει λίγο διαφορετικές δυνατότες αλλά σίγουρα θα έχει δυστροπίες.
Θέλει υπομονή.

Το έγραψα κ παραπάνω, για το κόστος αγοράς του, αυτά που κάνει, δικαιολογούν το βραβείο.
Εγώ πάντως βλέπω να έχει πάρα πολλά προβλήματα εγκατάστασης / αναπαραγωγής κ απαιτεί κ την ύπαρξη υπολογιστή, τουλάχιστον για την αρχική εγκατάσταση.

Το naim σαφώς ακριβότερο, αλλά το συνδέεις κ τέλος. Κ στο 'πακέτο' περιλαμβάνει κ πάρα πολύ καλό dac, χωρίς δλδ να χρειάζεται να συνδέσεις άλλο, όπως στο touch. Του "ρίχνεις" δίκτυο, iphone, ipod, usb stick, εξωτερικό δίσκο με ρεύμα ή χωρίς και παίζει τα πάντα, παίζει ραδιόφωνο, έχει dab, έχει internet radio με τεράστιες λίστες κτλ, διαθέτει πρόγραμμα για χειρισμό του από το iphone/ipod/ipad κ.α. Μέσα σε όλα αυτά έχεις κ ένα εξαιρετικό τροφοδοτικό κ ένα εξαιρετικό ποιοτικό σύνολο κατασκευής.

Με τα παραπάνω απλά λέω ότι κάποιες φορές, ίσως ξαναλέω, ότι τα παραπάνω χρήματα που απαιτούν κάποιες συσκευές τα δικαιολογούν.

Κλείνω εδώ την παρένθεση μου, για να μην χαλάσει το πολύ ωραίο θέμα του Νάσου. :grinning-smiley-043

Μιχάλη καλημέρα...

δεν χαλάς κανένα θέμα...καλό είναι να γίνεται διάλογος γιατί βγάζουμε τα συμπεράσματά μας...

καταρχήν δεν είναι μόνο το Touch και το Naim στον ανταγωνισμό...υπάρχουν πολλά music server που προσφέρουν αντίστοιχα πακέτα και κοστολογούνται και ο καθένας αποφασίζει τι να αγοράσει...ούτως ή άλλως σε άλλη κατηγορία τιμής κινείται το Touch και σε άλλη το Naim....όπως σε άλλη τα Linn κλπ...

είναι για μένα προφανής η "αγωνία σου" να δικαιολογήσεις την αγορά του Naim πρώτα απ´όλα στον εαυτό σου...δεν δικαιολογείται με τίποτα(κατά την γνώμη μου)...σίγουρα έχουν αναφερθεί προβλήματα και στο Naim...κι αν θέλεις μπορούμε να ψάξουμε και να τα βρούμε...δεν θα βρείς όμως πολλούς να τόχουν αγοράσει...όχι γιατί κοστίζει πολλά (έχουμε δώσει άλλωστε πολύ περισσότερα...βλέπε Kuro ,ATC, mac,iphone....άλλωστε έχουμε-σε κάποιες περιπτώσεις-κάνει παρόμοιες αγορές...) αλλά γιατί βάση τον ανταγωνισμό ΔΕΝ δικαιολογεί-με τίποτα-την αγορά του...ποιό καλό dac έχει????..πλάκα κάνουμε???...ένα standalone dac στα 1500 ευρώ είναι σαφώς καλύτερο από το dac του Naim...

έλα Μιχάλη μην κρυβόμαστε...έχεις "πάθος" με τα Naim (όπως εγώ πχ. με τα ATC) και ως γνωστόν τα πάθη τα πληρώνουμε( σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα έχουμε και κοινά "πάθη" : βλέπε KURO, mac)...δικαίωμα σου...άλλωστε αξίζουν σε κάποιες περιπτώσεις...όλοι τόχουμε κάνει τουλάχιστον μία φορά...:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Μη μου λέτε εμένα γιά προβλήματα εγκατάστασης.
2.5 μήνες παιδευόμουν.
Τα έγραψα πρώτος εδώ με πολλές λεπτομέρειες.
Ήμουν αρκετά υποψιασμένος εξ αρχής, αλλά λόγω αισιοδοξίας πίστευα ότι σε 2-3 μέρες θα το είχα καθαρίσει.
Επεσα έξω, το καθάρισα τελικά σε 2-3 μήνες με έξωθεν βοήθεια.
Όμως τώρα που έχει στρώσει δεν το αλλάζω με τίποτα και δεν συγκρίνεται με τίποτα στα 270 ευρώ και 2 και τρείς φορές τα λεφτά αυτά.
Αντίστοιχα το touch προσφέρει λίγο διαφορετικές δυνατότες αλλά σίγουρα θα έχει δυστροπίες.
Θέλει υπομονή.

Δημήτρη..καμιά σχέση το Touch με το ντουέτο...

το ξαναγράφω...περιμένω και τους άλλους να μας πουν...μόνο ο DELTA μέχρι τώρα έχει θέμα...γι αυτό είμαστε forum...

Η δική μου αίσθηση είναι ότι η θύρα USB που έχουν ενσωματώσει στο Touch είναι για ελαφριά χρήση, δηλαδή για να συνδέει κάποιος ένα USB flash drive.

Ο φίλος στο review παραπάνω του συνέδεσε έναν δίσκο με 30.000 τραγούδια!!

Ακόμα και ο Squeezebox Server τρέχοντας σε κανονικό PC θα πάρει αρκετή προς πολλή ώρα για να κάνει index τόσα πολλά αρχεία! Μην συγχέετε τη λειτουργία του Squeezebox Server με τα απλά players που παίζουν απευθείας από το δίκτυο μέσω NFS ή CIFS. Δεν έχει καμία σχέση η φιλοσοφία και η λειτουργικότητά του. Όταν το Squeezebox Server σκανάρει τα αρχεία κάνει διάφορες διεργασίες, όπως το να δημιουργεί Index για γρήγορο search, να κατηγοριοποιεί με βάση το album ή τον artist ή το είδος κτλ. Αυτά δεν γίνονται από απλά network players, και εκεί είναι η δύναμη του Squeezebox.

Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Δημήτρη..καμιά σχέση το Touch με το ντουέτο...

το ξαναγράφω...περιμένω και τους άλλους να μας πουν...μόνο ο DELTA μέχρι τώρα έχει θέμα...γι αυτό είμαστε forum...

Νάσο, εγώ θα επιμείνω.
Το touch, ναι μεν δεν έχει σχέση με duet, καθώς είναι μεταγενέστερο και συνεπώς λίγοτερες παιδικές ασθένειες, αλλά προβλήματα έχει.
Τα φόρα είναι γεμάτα ήδη, αλλά πουλάει τρελλά και είναι εξαντλημένο.
Απλά ΠΡΕΠΕΙ να το πιστεψεις ότι ήσουν...κ@λόφαρδος. Η τύχη του πρωτάρη που λένε σου έκατσε.

Αλλά όπως και να το κάνουμε άλλα τα 1800 ευρώ και άλλα τα 280...
Εκεί είναι η μαγκιά της λότζι (βασικά της σλιμ). Η λότζι απλά δεν ασχολήθηκε να δώσει ένα μάνιουαλ της προκοπής.

Φυσικά, εννοείται περιμένουμε κι άλλες απόψεις.

Επίσης...
περί usb.
και μάλιστα usb που δέχεται μη τροφοδοτούμενο δίσκο (!).
Σίγουρα θα έχει προβλήματα.
Τα προβλήματα των θυρών usb έχουν τιγκάρει το διαδίκτυο.
Ναι, όπως λέει ο ΔΔ, είναι ευκολία για 50-100 τραγουδάκια.
Γιά μιά τεράστια βάση όμως....άστα να πάνε.
Εγω πχ, δουλεύω firewire δίσκο, δοκίμασα τις usb με εξωτερική τροφοδοσία και τελικά τις εγκατέλειψα. Δουλεύω είτε on board κάρτα με ψηφιακή έξοδο είτε το λότζι. Και ησύχασα. Όχι τσικ τσικ όχι κομπιάσματα όχι δεν ξέρω τι.
Δεν ξέρω ούτε εχω εμπειρία με άλλα μηχανάκια που τους κοτσάρεις εξωτερικούς usb, ίσως να είναι πιό λειτουργικοί, άλλοι επεξεργαστές.
Αλλά τα λότζι έχουν ένα δυνατό στοιχείο και είναι το Interface + φυσικά ο προσανατολισμός στον ήχο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 20

Νάσο, εγώ θα επιμείνω.
Το touch, ναι μεν δεν έχει σχέση με duet, καθώς είναι μεταγενέστερο και συνεπώς λίγοτερες παιδικές ασθένειες, αλλά προβλήματα έχει.
Τα φόρα είναι γεμάτα ήδη, αλλά πουλάει τρελλά και είναι εξαντλημένο.
Απλά ΠΡΕΠΕΙ να το πιστεψεις ότι ήσουν...κ@λόφαρδος. Η τύχη του πρωτάρη που λένε σου έκατσε.

Αλλά όπως και να το κάνουμε άλλα τα 1800 ευρώ και άλλα τα 280...
Εκεί είναι η μαγκιά της λότζι (βασικά της σλιμ). Η λότζι απλά δεν ασχολήθηκε να δώσει ένα μάνιουαλ της προκοπής.

Φυσικά, εννοείται περιμένουμε κι άλλες απόψεις.

μα πρέπει να περιμένουμε και άλλες απόψεις...

αν μόνο ο DELTA έχει θέμα (κι ακόμα ένα μέλος μας τις προηγούμενες μέρες έγραψε κάποια προβλήματα) δεν είμαι μόνο εγώ κ@λόφαρδος...και άρα αλλάζει το θέμα...δεν είναι θέμα τύχης....

Ο ΓΔ που γνωρίζει πολύ καλά τα Logitech έγραψε κάποια ουσιαστικά πράγματα λίγο παραπάνω...

Ούτε εγώ αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα στην εγκατάσταση του Touch. Δούλεψε άμεσα, χωρίς προβλήματα με εξαίρεση τον mysqueezebox server, ο οποίος κάποιες φορές ήταν down.
Βέβαια εγώ κυρίως το χρησιμοποιώ με NAS. Την USB θύρα την δοκίμασα με FLAC και JPEG αρχεία για να δώ πως δουλεύει και δούλεψε χωρίς προβλήματα με ένα USB stick αλλά δεν μου είναι χρήσιμη αφού όλα τα αρχεία μουσικής βρίσκονται στους NAS.

Μιχάλη καλημέρα...

δεν χαλάς κανένα θέμα...καλό είναι να γίνεται διάλογος γιατί βγάζουμε τα συμπεράσματά μας...

καταρχήν δεν είναι μόνο το Touch και το Naim στον ανταγωνισμό...υπάρχουν πολλά music server που προσφέρουν αντίστοιχα πακέτα και κοστολογούνται και ο καθένας αποφασίζει τι να αγοράσει...ούτως ή άλλως σε άλλη κατηγορία τιμής κινείται το Touch και σε άλλη το Naim....όπως σε άλλη τα Linn κλπ...

είναι για μένα προφανής η "αγωνία σου" να δικαιολογήσεις την αγορά του Naim πρώτα απ´όλα στον εαυτό σου...δεν δικαιολογείται με τίποτα(κατά την γνώμη μου)...σίγουρα έχουν αναφερθεί προβλήματα και στο Naim...κι αν θέλεις μπορούμε να ψάξουμε και να τα βρούμε...δεν θα βρείς όμως πολλούς να τόχουν αγοράσει...όχι γιατί κοστίζει πολλά (έχουμε δώσει άλλωστε πολύ περισσότερα...βλέπε Kuro ,ATC, mac,iphone....άλλωστε έχουμε-σε κάποιες περιπτώσεις-κάνει παρόμοιες αγορές...) αλλά γιατί βάση τον ανταγωνισμό ΔΕΝ δικαιολογεί-με τίποτα-την αγορά του...ποιό καλό dac έχει????..πλάκα κάνουμε???...ένα standalone dac στα 1500 ευρώ είναι σαφώς καλύτερο από το dac του Naim...

έλα Μιχάλη μην κρυβόμαστε...έχεις "πάθος" με τα Naim (όπως εγώ πχ. με τα ATC) και ως γνωστόν τα πάθη τα πληρώνουμε( σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα έχουμε και κοινά "πάθη" : βλέπε KURO, mac)...δικαίωμα σου...άλλωστε αξίζουν σε κάποιες περιπτώσεις...όλοι τόχουμε κάνει τουλάχιστον μία φορά...:grinning-smiley-043

Φίλε μου, κανένα άγχος για να δικαιολογήσω στον εαυτό μου την επιλογή μου. :grinning-smiley-043

Συνειδητά πάντα κάνω τις αγορές μου, όπως κ οι περισσότεροι άλλωστε, για να μην πω όλοι. :firstprize:

Απλά επειδή έχω "ακούσει" διάφορα για το κόστος του naim, έγραψα την άποψή μου....όπου με το επιπλέον κόστος γλύτωσα τα χάπια, το λιγότερο... :BDGBGDB55:

Κ φυσικά όσον αφορά τις δυνατότητες του, αυτές εύκολα γίνονται αντιληπτές, στην πράξη πάντα. :a0210:

Τονίζω ότι το logitech είναι πάρα πολύ καλό, αλλά θέλει κ ένα Dac για να απλώσει τις αρετές του, άρα πλησιάζει κατά πολύ την τιμή του naim...

υγ: κουβέντα να γίνεται πάντα, όχι για κόντρα... -bye-

Νομιζω οτι πρεπει , οπως λεει και ο παραπανω reviewer, να βρεθει η χρυση τομη για το μηχανημα σχετικα με την αναπαραγωγη μεσω της θυρας usb.(πχ μεγεθος δισκου, πληθος φακελων , αριθμος κοματιων , ισως ταχυτητα δισκου και δεν ξερω τι αλλο) ωστε να παιζει απροβληματιστα. Και εμενα τα κολληματα τα κανει με παρομοιο πληθος αρχειων (καπου 35.000) οποτε ισως και να μην εχω προβληματικη συσκευη.Ισως βελτιωθει η κατασταση και με καποιο μελοντικο Update, μεσα στα πλαισια δυνατοτητων της συσκευης βεβαια. Θελει παντως πολλες δοκιμες για να καταληξουμε καπου.
Απλα εγω περιμενα περισσοτερα προβληματα απο την δικτυακη λειτουργια και λιγοτερα απο την λειτουργια με usb.
Παρεπιπτοντως επειδη πολλοι ρωτανε για την ποιοτητα της αναπαραγωγης του αναλογικα εγω την θεωρω αξιοπρεπεστατη, χωρις να εχω την εμπειρια ακουσματος με εξωτερικο dac. Αυτο που ακουω το θεωρω αρκετα καλο.
Να και μερικα προβληματα απο το forum απο καποιον που το εχει ψαξει καπως και φαινεται σχετικος

I now have two months experience with the SB Touch. My conclusion so far: a wonderful concept which is currently not at all suitable for unexperienced users. I'm a software programmer/computer expert and it's such a h$ll of a job to make my girlfriend understand this device and get the Touch to work stable. I hope that Logitech takes the complaints on this forum seriously, because there's still some work to do.

My main problems:
- Samba keeps crashing.
- Squeezebox server keeps stopping and needs to be restarted.
- Albums are reindexed and appear twice in the album overview.
- Cannot get this device to work on a static IP. Now I have to do a factory reset because I cannot manually enter the updated information.
- Playlist editing is too laborious and incomprehendable for my girlfriend.
- Playlists of only 100 tracks (?!).
- Try to explain the interface inconsistencies (when does clicking an album/track/artist/song deliver the "play next-play" etc context menu and when does it start playing immediately? Now explain this to someone else.
- Sometimes the Touch stops responding and I need to unplug the power. Then, you have to wait for half an hour to get the library scanned again. This could be cached on disk with a rescan harddisk for changes/complete recan option in the menu.

Allthogether: it works, but not always. Every time soemthing new happens, I'm getting more tired (hence the topic title). It took me some weeks to understand this device and still it's buggy. This means that my girlfriend - who doesn't know about SB server or things like that - to become frustrated.

Now I need to do a factory reset, because I cannot update or edit the network settings.

Sound Quality is truly magnificent and I really like the touch interface, but I must admit I'm considering buying an iPod or configuring an old PC with Winamp for user-friendly music playback.

Am I the only one who has these mixed feelings? Is Logitech open for suggestions? Or do we just have to keep trying?

Sorry for this rant, I have the feeling that the Touch *could* be ideal for my needs, but it needs some more work. I do not at all want to offend the creators of the SB or those who seem to get it to work consistently.

And yes, I'm running the latest firmware version.

Last edited:
Όσο η λειτουργία της USB του στηρίζεται στο "ανέβασμα" εσωτερικού mini-server, μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα με firmware upgrade. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Δεν έχει νόημα να βάλεις "τρελό" επεξεργαστή σε έναν τέτοιο μηχανάκι επειδή κάποιοι θέλουν να το χρησιμοποιούν σαν κάτι που δεν είναι. Συνδέστε το στο δίκτυό σας, τρέξτε τον Server σε ένα PC και χαρείτε λειτουργικότητα..

Last edited:
Φίλε μου, κανένα άγχος για να δικαιολογήσω στον εαυτό μου την επιλογή μου. :grinning-smiley-043

Συνειδητά πάντα κάνω τις αγορές μου, όπως κ οι περισσότεροι άλλωστε, για να μην πω όλοι. :firstprize:

Απλά επειδή έχω "ακούσει" διάφορα για το κόστος του naim, έγραψα την άποψή μου....όπου με το επιπλέον κόστος γλύτωσα τα χάπια, το λιγότερο... :BDGBGDB55:

Κ φυσικά όσον αφορά τις δυνατότητες του, αυτές εύκολα γίνονται αντιληπτές, στην πράξη πάντα. :a0210:

Τονίζω ότι το logitech είναι πάρα πολύ καλό, αλλά θέλει κ ένα Dac για να απλώσει τις αρετές του, άρα πλησιάζει κατά πολύ την τιμή του naim...

υγ: κουβέντα να γίνεται πάντα, όχι για κόντρα... -bye-

Μιχάλη..κουβέντα να γίνεται εννοοείται...-bye-

αλοίμονο...άλλωστε "ανήκουμε" στο ίδιο "στρατόπεδο" (mac-άδες)..:grinning-smiley-043

Μιχάλη..κουβέντα να γίνεται εννοοείται...-bye-

αλοίμονο...άλλωστε "ανήκουμε" στο ίδιο "στρατόπεδο" (mac-άδες)..:grinning-smiley-043

Αν κάποια στιγμή θες, κανονίζουμε μια ακρόαση-συγκριτικό του logitech + dac σου με το naim μου...!! :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

ποιός το λέει αυτό?
το ενσωματωμένο είναι πολύ καλό.
και του duet με το wolfson αλλά και του touch με το ΑΚΜ.
Τώρα αν ο Νάσος βάζει το benchmark επειδή το διαθέτει δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να αγοράσουν benchmark και σαφώς τότε δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση με το naim...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!

ποιός το λέει αυτό?
το ενσωματωμένο είναι πολύ καλό.
και του duet με το wolfson αλλά και του touch με το ΑΚΜ.
Τώρα αν ο Νάσος βάζει το benchmark επειδή το διαθέτει δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να αγοράσουν benchmark και σαφώς τότε δεν μπορεί να γίνει καμμία σύγκριση με το naim...

Εγώ το λέω...κ πολλοί ακόμα όσοι το έχουν αγοράσει κ θέλουν να το κάνουν ακόμα καλύτερο. :a0210:
Κακό δεν είναι, γίνεται απλά καλύτερο με την προσθήκη ενός dac, καθώς συνολικά όλοι λένε/λέτε ότι είναι καλό, αλλά για να φτάσει στα πάνω επίπεδα, χρειάζεται ένα dac.

ρε συς μην παλαβώνουμε και μαλωνουμε αφου το ξέρετε το εργο με τα ντιτζιταλ.....

έχω πλερω σκαζι δίσκο ( ναι ναι εσιεσαι ) 700 χιλιάρικα το 98 !!! και σήμερα είναι κρεμασμένος στον τοίχο για ντεκορ ,,

Αν κάποια στιγμή θες, κανονίζουμε μια ακρόαση-συγκριτικό του logitech + dac σου με το naim μου...!! :grinning-smiley-043

Μιχάλη...

ΝΑΙ...βρίσκω πολλή καλή την ιδέα σου...θαχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή "η κόντρα" για πολλούς φίλους...θα το κανονίσουμε...-bye-