Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Καλημέρα. Εχθές δούλεψα και τη δυνατότητα Search από το remote. Πολύ πρακτικό και εύκολο. Γράφεις τα γράμματα όπως στο numeric keyboard του κινητού και τσουπ--> σου βρίσκει άμεσα αυτό που θέλεις. Γι' αυτό πιστεύω ότι αξίζει να έχεις indexed τη μουσική βιβλιοθήκη σου.

Μια ερώτηση. Στο mysqueezebox.com έχει μια επιλογή "Remote control" όπου δε μου εμφανίζει κάτι για Player. Θα έπρεπε; Χειρισμό από το netbook κάνω μέσω του squeezebox player (μέρος του squeezebox server). Τo remote control είναι για κάτι άλλο;

Να συμπληρώσω για την χθεσινή ημέρα ότι έχω και αρκετά καλύτερη ποιότητα στο ραδιόφωνο σε σχέση με το RF. Περίεργο βέβαια γιατί (δεδομένης της καλής λήψης RF) ο σταθμός θα έπρεπε να ακούγεται το ίδιο. Δε νομίζω να εκπέμπει διαφορετικά kpbs για RF και άλλα για DSL...

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Καλημέρα. Εχθές δούλεψα και τη δυνατότητα Search από το remote. Πολύ πρακτικό και εύκολο. Γράφεις τα γράμματα όπως στο numeric keyboard του κινητού και τσουπ--> σου βρίσκει άμεσα αυτό που θέλεις. Γι' αυτό πιστεύω ότι αξίζει να έχεις indexed τη μουσική βιβλιοθήκη σου.

Μια ερώτηση. Στο mysqueezebox.com έχει μια επιλογή "Remote control" όπου δε μου εμφανίζει κάτι για Player. Θα έπρεπε; Χειρισμό από το netbook κάνω μέσω του squeezebox player (μέρος του squeezebox server). Τo remote control είναι για κάτι άλλο;

τώρα θες απάντηση...παρότι είδα το Remote control δεν τόψαξα παραπάνω...μήπως κάποιος άλλος από τους φίλους ξέρει???

χμ...για να το ψάξω όταν πάω σπίτι...

H ενδειξη remote εμφανιζει και λειτουργει απο το p.c ,αντι του remote τουλαχιστον σε εμας που εχουμε το duet.Πρεπει ομως να εχεις επιλεξει την αναλογη συνδεση .Υπαρχει η επιλογη mysqueezebox.com ,και εναλλακτικα webcontrol μεσω του sqeezeboxserver

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

H ενδειξη remote εμφανιζει και λειτουργει απο το p.c ,αντι του remote τουλαχιστον σε εμας που εχουμε το duet.Πρεπει ομως να εχεις επιλεξει την αναλογη συνδεση .Υπαρχει η επιλογη mysqueezebox.com ,και εναλλακτικα webcontrol μεσω του sqeezeboxserver

ακριβώς αυτό

Χθες γυρω στις 7.30 μμ,εκανε καποιες διακοπες ο server τους μαλλον,γιατι η συνδεση μου με το ιντερνετ ηταν ενταξει

Γεια σας φίλοι,
ψήνομαι κι εγώ να το αγοράσω,αλλά θα ήθελα να δω εάν αντιλαμβάνομαι σωστά κάποια πράγματα..ίσως σας κουράσω λίγο ,αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...

Στο γραφείο μου (βιβλιοθήκη) έχω υπολογιστή internet (24άρα γραμμή) & router με wifi.Σε 2 εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, έχω την μουσική μου.
Στο σαλόνι σε απόσταση λίγων μέτρων,είναι το setup (ενισχυτής, πηγή, ηχεία, κλπ).
Ως εκεί πηγαίνει internet από το γραφείο με καλώδιο δικτύου μέσω hub.
Ενισχυτής παίζει ένας ολοκληρωμένος δικάναλος Krell Kav-400xi αλλά κι ένας av denon 3806.
Εάν βάλω το Logitech στο σαλόνι, συνδέεται κ στους 2 ενισχυτές κ πως?
Επίσης συνδέεται μέσω wifi στον υπολογιστή μου , και ακούω την μουσική που έχω αποθηκευμένη στους σκληρούς ?
Μπορώ να συνδέσω απ'ευθείας κάποιον σκληρό μέσω usb αλλά κ το Iphone επάνω του κ ν'ακούω μουσική?
Τελευταία πέστε μου από που να το αγοράσω, εσείς που έχετε ψαχτεί.
Ευχαριστώ

Στον ενισχυτη σου θα συνδεθει μεσω των εξοδων rca που εχει το squeez,αφου δεν υπαρχει αλλο dac.Και με τους δυο ενισχυτες ,δεν γινεται να συνδεθει,απλα θα αλλαζεις καλωδιο και θα επιλεγεις εσυ σε ποιον ενισχυτη θελεις να συνδεθει .Εκτος αν εχει pre out καποιος απο τους δυο και θελεις να τον χρησιμοποιεις σαν προ τον ενα και τελικο τον αλλον.
Δεν ειναι απαραιτητο να συνδεεται με τον υπολογιστη,παιζει και χωρις αυτον,μετα την αρχικη εγκατασταση

Ευχαριστώ για την απάντηση,
από λάθος διατύπωσή μου, προέκυψε η ταυτόχρονη σύνδεση κ με τους 2 ενισχυτές.

Δεν ήξερα τις εξόδους του, αλλά με googlάρισμα είδα πως έχει αναλογική-optical και usb θύρα.Οπότε εύκολα συνδέεται με τον krell που έχει μόνο αναλογική είσοδο, με τον av-denon που έχει κ ψηφιακή κ με την Usb πρέπει να βλέπει και τον εξωτερικό σκληρό.

Έχει κάποιος συνφορουμίτης συνδέσει iphone?

Και τέλος από που μπορώ να το προμηθευτώ; έχει έλθει Ελλάδα ;)

προφανώς με τον 3806 μπορεί να συνδεθεί και ψηφιακά ώστε να παίζει με το dac του.

Κατα τα άλλα ισχύουν τα παραπάνω.

Δεν ξέρω τι παίζει με το touch, αλλά στο duet αν ενεργοποιήσεις την εφαρμογή flickr την ώρα που ακούς ένα δίσκο έχεις αμέσως πρόσβαση σε διαθέσιμες φωτογραφίες του καλλιτέχνη γιά τον συγκεκριμένο δίσκο.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιά υπηρεσία τις ανεβάζει και τις συντηρεί, πάντως είναι ανεξάρτητες γιά κάθε δίσκο πχ του ίδιου καλλιτέχνη και πολύ καλής ποιότητας. Επίσης κάθε φωτογραφία αν θες έχεις επιλογή να την κάνεις wallpaper...

Εννοείται ότι μπορείς να βλέπεις και δικές σου φωτογραφίες που θα ανεβάσεις προηγουμένως στο flickr...

Επίσης δεν ξέρω αν ανακαλύψατε στις ιδιότητες (+) αν επιλέξετε πχ είδος παίρνει το υποσύνολο του index που αντιστοιχεί στο είδος αυτό. Αν ακούτε πχ Rolling stones και πάτε στο artist σου βγάζει όλους τους δίσκους τους,αν πάτε στη χρονιά όλης της χρονιάς.

Το λογισμικό του τελικά έχει απίστευτη δουλειά.

Έχει κάποιος συνφορουμίτης συνδέσει iphone?

Και τέλος από που μπορώ να το προμηθευτώ; έχει έλθει Ελλάδα ;)

αγαπητε...

με το iPhone δεν συνδέεται....δεν γίνεται δηλαδή iPhone dock...αν εννοείς αυτό...

Ελλάδα το φέρνει ένα κατάστημα το http://www.hac.gr/search.php?q=logitech+squeezebox+touch ....όλοι σχεδόν εμείς όμως το φέραμε από Ευρώπη (Amazon κλπ)

Στην στηλη Library στον server εχω επιλεξει εναν δισκο usb που εχω συνδεσει στο pc και απο εκει διαβαζει τα μουσικα αρχεια. Υπαρχει τροπος να επιλεξουμε και εναν δευτερο δισκο?

Ερωτηση κυριως προς duetακηδες.Αν παρω και ενα δευτερο receiver για να τον βαλω σε αλλο δωματιο,το NAS που θα πρεπει να συνδεθει για να το <βλεπει> και ο δευτερος δεκτης?μηπως στο ρουτερ?

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Ερωτηση κυριως προς duetακηδες.Αν παρω και ενα δευτερο receiver για να τον βαλω σε αλλο δωματιο,το NAS που θα πρεπει να συνδεθει για να το <βλεπει> και ο δευτερος δεκτης?μηπως στο ρουτερ?
Το NAS πάντα στο router συνδέεται. Αυτός είναι και ο ρόλος του. Γι' αυτό παίρνεις Network Attached Storage για να το βλέπουν όλα τα devices που συνδέονται στο δίκτυο...