Ναι, εγώ τα χρησιμοποιώ. Έχω κάνει κάποια από τα modifications που γίνονται μέσω software.Με αυτα τα modifications εχει ασχοληθει κανεις?
account στο mysqueezecom έκανες. Σωστά; Αν ναι βάλε τα αντίστοιχα username -password εκει που στα ζητάει...Φίλοι καλησπέρα,
έχω σοβαρό πρόβλημα με τον mysqueeze server. Ενώ έκανα σωστά όλα τα βήματα, βγήκε στο internet το logitech, έκανε update, βρήκε ραδιόφωνα (βέβαια μόνον Αθήνας και Θεσσαλονίκης, κι όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα πχ swisspop, βοηθήστε με κ σ'αυτό) .
Μετά έπρεπε να τρέξω τον server. Σωστά κι εκεί,αλλά όταν τον τρέχεις πρώτη φορά πρέπει να βάλεις ακόμα μια φορά όνομα και κωδικό, να επιλέξεις όνομα της μουσικής βιβλιοθήκης σου κλπ, με το οκ όσες προσπάθειες κι αν έκανα,βγάζει μνμ
"an unexpected error occurred while validation your mysqueezecom account. Παρακαλώ ελέγξτε την σύνδεσή σας στο ιντερνέτ.."
Για δώστε μου λίγη βοήθεια. Μόνον σ'εμένα έτυχε αυτό?
ΗΡΘΕ!!!
arty:
Φίλοι, όλα καλά τα έκανα :furious3:
το πρόβλημα ήταν στο ότι 2 εφαρμογές του, έτρεχαν στο background και το antivirus τα έκοβε....με αποτέλεσμα να μην κάθεται σωστά το πρόγραμμα....
Το εγκατέστησα στο Laptop και πήγαν όλα μια χαρά...οπότε reload το antivirus κι όλα καλά....:firstprize:
ακόμα ψάχνει βέβαια...γιατί 2+ τερα είναι αυτά...
Ευχαριστώ....
Θα αναφέρω πως το setup Logitech-dac northstar δεν παίζεται απλά από ποιότητα...περισσότερα αύριο
Ναι, εγώ τα χρησιμοποιώ. Έχω κάνει κάποια από τα modifications που γίνονται μέσω software.
Κατά τη γνώμη μου υπάρχει βελτίωση στον ήχο με τις συγκεκριμένες αλλαγές στο software. Βέβαια "χάνεις" το ασύρματο δίκτυο, οπότε κάποιος θα πρέπει να σταθμίσει τις ανάγκες του και ανάλογα να προχωρήσει στις όποιες αλλαγές.και το αποτελεσμα?
Κατά τη γνώμη μου υπάρχει βελτίωση στον ήχο με τις συγκεκριμένες αλλαγές στο software. Βέβαια "χάνεις" το ασύρματο δίκτυο, οπότε κάποιος θα πρέπει να σταθμίσει τις ανάγκες του και ανάλογα να προχωρήσει στις όποιες αλλαγές.
Το καλό είναι ότι πάρα πολύ εύκολα μπορείς να αναιρέσεις τις όποιες αλλαγές έχεις κάνει και να επιστρέψεις στις εργοστασιακές ρυθμίσεις σε περίπτωση που κρίνεις ότι η βελτίωση στον ήχο δεν είναι ουσιαστική.
Εγκατέστησα το rcS.local script και ρύθμισα τον squeezebox server που τρέχει στον NAS να κάνει αυτός το decoding των FLAC και όχι το ίδιο το Touch.ποιες αλλαγες εκανες?
Εγκατέστησα το rcS.local script
Απενεργοποιεί το wireless, σταματά το samba και τους kernel log - syslog daemons και επίσης ρυθμίζει διάφορες παραμέτρους που αφορούν το scheduling του linux kernel που τρέχει στο Touch.αυτο,τι ακριβως κανει?
γιατι δεν εχω καταλαβει
Απενεργοποιεί το wireless, σταματά το samba και τους kernel log - syslog daemons και επίσης ρυθμίζει διάφορες παραμέτρους που αφορούν το scheduling του linux kernel που τρέχει στο Touch.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.