Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Το μεγαλο κοστος ειναι τα μεταφορικα γενικως.Σκεφθηκαμε να κανουμε την υλοποιηση εδω,αλλα για να μαζεψεις τα υλικα ,τα μεταφορικα θα κοστιζαν παραπανω.Αν παραγγελθουν πλακετες,κουτια ,μ/σ η συναρμολογηση ειναι ευκολη.

Re: Απάντηση: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Στη παραπανω υλοποιηση θα δοκιμασθουν οι αλλαγες των δυο πυκνωτων στη εξοδο 330 μf 105 C 35 volt.Eπισης θα δοκιμασθει μια επιπλεον σταθεροποιηση με 317 ,αν εχει ακουστα αποτελεσματα.Δυστυχως ο superegulator ειναι πανακριβος 60-70 ευρω,για να μπει επιπλεον.
Mετασχηματιστης στο επανω οριο που προτεινει ο Γαλλος 50 VA 9V.
Eνα προβλημα ειναι τα μεταφορικα και το αλλο το κουτι και η τριτη το βυσματακι που δινει ρευμα[κοστος 0,30 ευρω αλλα δεν βρηκα καποιο να εφαρμοζει σωστα]Η συνδεση ειναι 10 λεπτα.
Υπ οψιν οτι ο supersonic και εγω θελουμε 9 volt ,ως duetακηδες,οι touchακηδες 5volτ,αν δεν κανω λαθος για το touch

δεν αξίζει τον κόπο super reg για τα ψηφιακά , ΥΠΕΡΒΟΛΗ ,
επίσης δεν έχει νόημα ένας ακόμα reg , ηδη η διαφορά απο το πακάκι σε θεωριτικό πρακτικό επίπεδο έχει φτάσει ξεπεράσει το ζητούμενο
και ας μην ξεχνάμε ότι έχει κι αλλο reg μέσα στο κυκλωμά του

καταλήγωντας την μεγάλη διαφορά στα ψηφιακά την κάνει με την μία η αλλαγή σε γραμικό τροφοδοτικό ,, απο κει και πέρα οι αλλαγες είναι σχεδόν αναξιες λόγου , απλά δεν αξίζουν τον κόπο ... δλδ ενας black gate στο τροφοδοτικο του προενισχιτή θα τον ακούσει και γκομενίτσα αιποντοφορουμενη και τσιχλομασουσα ,, στο δε ψιφιακό μέρος η συμβολή του είναι περίπου αμελήτεα ..

έρχεται όπως το βλέπετε αριστερά με 20 ταχυδρομικά. Σύνολο κανα 40-45άρι αλλά και πάλι καλά είναι.
Μετά χρειάζεσαι έναν μτς και ένα κατσαβίδι για να ρυθμίσεις την έξοδο.
Κολλητήρι δεν θέλει.
Θέλει και ένα κουτί.
Εκτός αν σας βολεύουν τα παπουτσόκουτα.

μετά από κάποιες ώρες ακρόαση δεν νομίζω να σκεφτεί κανείς να ξαναβάλει το πακάκι στον τοίχο.
Γιά να πω την αμαρτία μου εγώ δεν θέλω κάν να σκεφτώ και μικρότερο μτς.
Θέλω όπως το άκουσα...:a0210:

ναι ναι ένας 12αβολτος μπετερ !! να μην ζορίζεται και πολυ το reg

επίσης οσο μεγαλύτερο *αμπεραζ τόσο καλύτερα ...

( και ένας 200 va δεν με χάλαγε ,, εμμονες ... )

Bασιλη 9 βολτ δεν θα ηταν καλλιτερα?Τωρα εδω τον 160 δεν μπορουμε να βολεψουμε σε κουτι εσυ θες και 200VA.O 160 δινει 5.33 Α περιπου αν θυμαμαι καλα,εμεις πανω απο 700mA δεν μετρησαμε σε λειτουργια ,σταθερα δουλευε στα 400

Bασιλη 9 βολτ δεν θα ηταν καλλιτερα?Τωρα εδω τον 160 δεν μπορουμε να βολεψουμε σε κουτι εσυ θες και 200VA.O 160 δινει 5.33 Α περιπου αν θυμαμαι καλα,εμεις πανω απο 700mA δεν μετρησαμε σε λειτουργια ,σταθερα δουλευε στα 400

12 μια χαρά είναι , δεν έχει ανάγκη το κύκλωμα του γάλου

ασε γιατί μπορείς να τσιμπήσεις 9βολτο και όταν πάρει φορτίο να γράψει 8...

καλύτερα να περισσέψει παρά να μην φτάσει

τώρα για την ένταση εντάξει είναι τα 150 ( και τα 100 δλδ αλλά λέμε τώρα :afro: )

Καλή χρονιά!!!..εύχομαι υγεία σε όλους μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να ακούμε τις μουσικές μας!!!

κάνω ένα refresh στη λίστα:

1)Stratos
2)Vasilis-T
3)DELTA
4)paullx2
5)Λάκης
6)Vasada
7)Ge0rge
8)jolk
9)alkman
10)dbagias
11)ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
12)panma033
13)fran
14)Theodosis O.
15)petros37
16)rafm
17)stavrosz
18)tzo
19)ichaltou (το περιμένει)

το αγόρασε κάποιος άλλος από μας???

H αλλαγη στο τροφοδοτικο παιζει ρολο οταν συνδεσουμε τη συσκευη με dac ή μονο οταν παιρνουμε σημα απο την αναλογικη εξοδο?

H αλλαγη στο τροφοδοτικο παιζει ρολο οταν συνδεσουμε τη συσκευη με dac ή μονο οταν παιρνουμε σημα απο την αναλογικη εξοδο?

και στα δυό (παραδόξως !)

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

χθες είχα ρεβεγιόν στο σπίτι μου και το Touch ανέλαβε το ρόλο της πηγής....επί έξι ώρες δούλευε αδιαμαρτύρητα-χωρίς ούτε μια φορά να κολλήσει ή να αρνηθεί-αναπαράγοντας ούτε κι εγώ ξέρω πόσα τραγούδια, πόσες μουσικές από τους φακέλους που είχα φτιάξει και στον iMac και στο Sony Vaio...και φυσικά και ιντερνετικό ράδιο...σκέτη απόλαυση!!!

να σημειώσω ότι όταν ακούγαμε ελληνική μουσική αναπαρήγαγε στην οθόνη κανονικότατα τα ελληνικά (στους φακέλους,στους καλλιτέχνες,τίτλους τραγουδιών κλπ)....

όλοι θαύμασαν το θαυματουργό μηχανάκι!!! και με ρωτούσαν πληροφορίες!!!

ΥΓ: Τα ATC-40 και ο ATC SIA2 150 για πρώτη φορά παίξαν τόσο δυνατά...φυσικά δεν "κατάλαβαν Χριστό" !!!

Ευτυχισμένο το 2011!!!

Last edited:

Εξαιρετικά! Μού θυμίζει κάτι απ' την παλιά διαφήμιση:

"Εικοσιεννέα διοργανωτές ρεβεγιόν
συνιστούν Touch. Αυτοί ξέρουν..."

Εύχομαι πάντα να μοιράζεστε στιγμές γεμάτες μουσική, με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα. Καλή Χρονιά! :4624:

Καλή Χρονιά σε όλους και εύχομαι το νέο έτος να σας φέρει :presents2:ότι επιθυμείτε και πάνω απ' όλα υγεία!!!:happynewyearblue:

Να ρωτήσω ρε παιδιά! Υπάρχει τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή βελτίωση με την προσθήκη αυτού του μτσ και πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος να μπει σε αυτή τη διαδικασία (ψάξιμο-κόστος)? :nounder:

Απάντηση: Re: Logitech Squeezebox touch: Μία από τις αποκαλύψεις του 2010!!!

Να ρωτήσω ρε παιδιά! Υπάρχει τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή βελτίωση με την προσθήκη αυτού του μτσ και πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος να μπει σε αυτή τη διαδικασία (ψάξιμο-κόστος)? :nounder:

Σε καποιον που το εδωσα[ονομα δε λεμε],σφυριζει αδιαφορα !!!!![εννοειται οτι αστειυομαι]

αν το επιτρέπουν τα συνοδά σου η βελτίωση θα είναι προφανής.

κάτσε να θυμηθώ..γιατί στα αγαπημένα κι εγώ τους έχω...

νομίζω όταν τον κλειδώσεις πατάς το + και σου ανοίγει άλλη οθόνη όπου εκεί υπάρχει η επιλογή add to favorites...

κάτσε να θυμηθώ..γιατί στα αγαπημένα κι εγώ τους έχω...

νομίζω όταν τον κλειδώσεις πατάς το + και σου ανοίγει άλλη οθόνη όπου εκεί υπάρχει η επιλογή add to favorites...

αυτό