petronik
Μέλος Σωματείου
Το μεγαλο κοστος ειναι τα μεταφορικα γενικως.Σκεφθηκαμε να κανουμε την υλοποιηση εδω,αλλα για να μαζεψεις τα υλικα ,τα μεταφορικα θα κοστιζαν παραπανω.Αν παραγγελθουν πλακετες,κουτια ,μ/σ η συναρμολογηση ειναι ευκολη.
Στη παραπανω υλοποιηση θα δοκιμασθουν οι αλλαγες των δυο πυκνωτων στη εξοδο 330 μf 105 C 35 volt.Eπισης θα δοκιμασθει μια επιπλεον σταθεροποιηση με 317 ,αν εχει ακουστα αποτελεσματα.Δυστυχως ο superegulator ειναι πανακριβος 60-70 ευρω,για να μπει επιπλεον.
Mετασχηματιστης στο επανω οριο που προτεινει ο Γαλλος 50 VA 9V.
Eνα προβλημα ειναι τα μεταφορικα και το αλλο το κουτι και η τριτη το βυσματακι που δινει ρευμα[κοστος 0,30 ευρω αλλα δεν βρηκα καποιο να εφαρμοζει σωστα]Η συνδεση ειναι 10 λεπτα.
Υπ οψιν οτι ο supersonic και εγω θελουμε 9 volt ,ως duetακηδες,οι touchακηδες 5volτ,αν δεν κανω λαθος για το touch
έρχεται όπως το βλέπετε αριστερά με 20 ταχυδρομικά. Σύνολο κανα 40-45άρι αλλά και πάλι καλά είναι.
Μετά χρειάζεσαι έναν μτς και ένα κατσαβίδι για να ρυθμίσεις την έξοδο.
Κολλητήρι δεν θέλει.
Θέλει και ένα κουτί.
Εκτός αν σας βολεύουν τα παπουτσόκουτα.
μετά από κάποιες ώρες ακρόαση δεν νομίζω να σκεφτεί κανείς να ξαναβάλει το πακάκι στον τοίχο.
Γιά να πω την αμαρτία μου εγώ δεν θέλω κάν να σκεφτώ και μικρότερο μτς.
Θέλω όπως το άκουσα...:a0210:
Bασιλη 9 βολτ δεν θα ηταν καλλιτερα?Τωρα εδω τον 160 δεν μπορουμε να βολεψουμε σε κουτι εσυ θες και 200VA.O 160 δινει 5.33 Α περιπου αν θυμαμαι καλα,εμεις πανω απο 700mA δεν μετρησαμε σε λειτουργια ,σταθερα δουλευε στα 400
H αλλαγη στο τροφοδοτικο παιζει ρολο οταν συνδεσουμε τη συσκευη με dac ή μονο οταν παιρνουμε σημα απο την αναλογικη εξοδο?
Να ρωτήσω ρε παιδιά! Υπάρχει τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή βελτίωση με την προσθήκη αυτού του μτσ και πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος να μπει σε αυτή τη διαδικασία (ψάξιμο-κόστος)? :nounder:
Να ρωτήσω ρε παιδιά! Υπάρχει τόσο μεγάλη και εντυπωσιακή βελτίωση με την προσθήκη αυτού του μτσ και πιστεύετε ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος να μπει σε αυτή τη διαδικασία (ψάξιμο-κόστος)? :nounder:
κάτσε να θυμηθώ..γιατί στα αγαπημένα κι εγώ τους έχω...
νομίζω όταν τον κλειδώσεις πατάς το + και σου ανοίγει άλλη οθόνη όπου εκεί υπάρχει η επιλογή add to favorites...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.