Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Είναι απο τις ελάχιστες-μετρημένες στα δάχτυλα ταινίες που θα μπορούσα άνετα να βλέπω μια φορά κάθε χρόνο:smokin:
Αν και δεν είμαι απο αυτούς που βλέπουν δεύτερη φορά ταινίες, όπως σε όλα υπάρχουν και εξαιρέσεις!

Aσχετο, αλλά αυτήν την ταινία που έχω δεί τις περισσότερες φορές είναι το Home Alone, 1η φορά το ´90 στο σινεμά και σχεδόν κάθε χριστούγεννα στα παιδικά μου χρόνια την έβλεπα, μιλάμε για ίσως και 10 φορές..:eek:

Παιδια αυτη την στιγμη βλεπω το extended bluray fellowship of the ring disk 1. Εβαλα καπακι στις ιδιες σκηνες το απλο bluray και δεν βλεπω και τεραστιες διαφορες που λενε καποιοι...

Στηρίγματα στα καλώδια? :smile:

Τεσπα, το περιμένω πως και πως το LOTR extended.... :Banane0:

Έχω δει σε extended version μόνο το return of the king....το πως κρατήθηκα να μην δω σε DVD τις extended εκδόσεις δεν λέγεται.......

Εγώ την αμαρτία μου θα την πώ...

Στα βιβλία το Hobbit μου άρεσε πιο πολύ απ'τον Άρχοντα.
Δεν ξέρω τον λόγο αλλά είναι η αλήθεια! Για να μην παρεξηγηθώ ο Αρχοντας είναι αριστούργημα και είναι στο top10 των αγαπημένων μου βιβλίων.
Παρόλα αυτά το Hobbit με ενθουσίασε ένα κλικ πιο πολύ...
Καθαρά υποκειμενικό πιστεύω:laugh:

Y.Γ. Περιττό να πώ οτι αυτήν την στιγμή που μιλάμε γυρίζουν το Hobbit στην Νέα Ζηλανδία, πιστεύω το ξέρετε:popcorn:

Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Y.Γ. Περιττό να πώ οτι αυτήν την στιγμή που μιλάμε γυρίζουν το Hobbit στην Νέα Ζηλανδία, πιστεύω το ξέρετε:popcorn:

Tρεχει νημα για το Χομπιτ απο το 2008 αδερφε.Δεν κρατιομαστε...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26228

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Tρεχει νημα για το Χομπιτ απο το 2008 αδερφε.Δεν κρατιομαστε...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=26228

Δεν το είχα δεί άκυρο:laugh::laugh::laugh:
Αντε πάλι τα ίδια σαν το 2000 και ο Αρχικαμμένος Τολκινάκιας ο Peter δεν μας έχει πετάξει κανά trailer ακόμα να μας αποτελειώσει τελείως...:D

Κρατάτε σταυρωμένα τα δάχτυλα πάντως, γιατί καλός ο Peter, αλλά αυτή η σύζυγός του, που ήταν υπεύθυνη και για τη διασκευή του Άρχοντα, μας τα σκάτωσε αρκετά στο "Οι δύο πύργοι", ελπίζω να μην έχουμε πάλι κάτι παρόμοιο.

Κρατάτε σταυρωμένα τα δάχτυλα πάντως, γιατί καλός ο Peter, αλλά αυτή η σύζυγός του, που ήταν υπεύθυνη και για τη διασκευή του Άρχοντα, μας τα σκάτωσε αρκετά στο "Οι δύο πύργοι", ελπίζω να μην έχουμε πάλι κάτι παρόμοιο.

Ωχ τρώει και παντόφλα ο Peter το ξέχασα... :laugh:
Του έχει κάνει την ζωή στο σπίτι Mordor η γυναίκα του, τον κακομοίρη τον έχετε δεί πως έχει αδυνατίσει?:flipout::flipout::flipout:

Φίλε μου δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως ακούει την γυναίκα του, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι οτι μάλλον ακούει τις ιδέες της:bigcry:
Το θέμα είναι τις διαγράφει όπως τις ακούει?:rofl:

Ενα θα πω:

Full bluray εκδοσεις extended edition:

Fellowship 70gb
Two towers 79gb
Return of the king 81gb

Μιλαμε για πολυ κινηση στα μαγαζακια...

Παρόλα αυτά να ενημερώσω οτι στα πρώτα 2 λεπτά που είδα προχθές οτι δεν είναι αψεγάδιαστο το "full bluray":rofl: (χάρτης middle earth)

Τώρα βέβαια ανυπομονώ ποιο πολύ να έρθει ο Άρχοντας, θυμήθηκα λίγο την εισαγωγή και πορώθηκα!

Ενα θα πω:

Fellowship 70gb
Two towers 79gb
Return of the king 81gb

Αυτό που υποψιάζομαι και μου τη σπάει είναι ότι θα μας πετάξουν λίγο πριν το Hobbit καμιά καινούργια έκδοση extended και άντε να ξανά από την αρχή!

Απάντηση: Re: Lord of the Rings EXTENDED [Blu-Ray]

Τι έκανε η κυρία δηλαδή??

Αν εντοπισει κανεις την εκδοση με ελληνικά, ας ριξει ενα σφυριγμα...!
(για τα "στεκια" μιλαω..)

Αν εντοπισει κανεις την εκδοση με ελληνικά, ας ριξει ενα σφυριγμα...!
(για τα "στεκια" μιλαω..)

Εχουν βγεί ελληνικοί υπότιτλοι απο προχθές με το που βγήκανε και για τα τρία...

ασχετο αλλα η σκηνη στην 3η ταινια με τον Gandalf και ton Witch King δεν ειναι εντελως ακυρη???

κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται οι εκδοσεις απλα οπως και πολλοι αλλοι πιστευω εδω μεσα εκανα τη βλακεια και πηρα και την theatrical

ξερετε ποτε θα βγουν στην ελλαδα αλλα και με ελληνικους υποτιτλους?

εμενα παντως ο "θειος" μου μου τα εστειλε αλλα φανταζομαι απο το ιντερνετ δεν θα εχουν καμια σχεση με τα κανονικα ετσι?

Last edited:
Ενα θα πω:

Fellowship 70gb
Two towers 79gb
Return of the king 81gb

καλα εγω εχω καποια που ειναι 23 gb περιπου το ενα....μουφα ε??