Διαφωνώ. Αν και η αλήθεια είναι πως κι εγώ περίμενα μία πιο "μεγαλειώδη" εξήγηση ή ρόλο των οραμάτων της όπερας και μου φάνηκε κάπως αρχικά η τροπή που επέλεξαν, στο τέλος όμως μου άρεσε, αφενός γιατί διατήρησε το στοιχείο της έκπληξης, μιας και ήταν κάτι που κανένας δεν μπόρεσε να προβλέψει, αφετέρου αποτελεί ένα ιδιαίτερα έξυπνο σχόλιο του χειρισμού των προφητειών και των ερμηνειών τους από όλες τις θρησκείες...
[BSG_Fanboy_mode_ON/]Και σίγουρα υπήρξαν συνεπείς οι δημιουργοί της σειράς, καθώς από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το όραμα μέχρι την τελική του ερμηνεία, δεν θυμάμαι να παραλάχτηκε καθόλου, γεγονός που υποδεικνύει πως ξέρανε που θέλουν να το πάνε...[/BSG_Fanboy_mode_OFF]
Έχοντας δει όλα τα μέχρι στιγμής επεισόδια του Lost μαζεμένα, ομολογώ πως βρήκα τη σειρά αρκετά διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα, αλλά ο βασικός κορμός της ιστορίας και οι χαρακτήρες της είναι γεμάτοι από "ελαστικές τρύπες". Ο Farraday, έλεγε σε ένα επεισόδιο πως τόσα χρόνια ασχολούνταν μόνο με τις σταθερές των εξισώσεων, έχοντας ξεχάσει εντελώς τις μεταβλητές. Για τους σεναριογράφους του Lost, μάλλον ισχύει ακριβώς το αντίθετο...
Tα πάντα ρει...
Το "The Farnsworth Parabox" εννοείς;