Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: lost - season 6 (final)

α) Στην παράλληλη πραγματικότητα, θα εκτυλιχθούν γεγονότα που θα οδηγήσουν στην ίδια ακριβώς κατάληξη με την κανονική (δλδ οι δύο γραμμές θα ενωθούν στο τέλος).

β) Η παράλληλη παραγματικότητα δεν δημιουργήθηκε από το incident αλλά από τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στην κανονική πραγματικότητα μέχρι το τέλος της σειράς ("It only ends once. Anything that happens before that is just progress. ").

Καλα ρε συ ποτε προλαβες και εφτασες εκει ? :grinning-smiley-043

Καλα ρε συ ποτε προλαβες και εφτασες εκει ? :grinning-smiley-043

Ειδικά για σένα, έχω και καλύτερη θεωρία... :BDGBGDB55:

Ο Jacob είναι ο Doctor, o MiB είναι ο Master και το νησί έχει αποκτήσει τις ιδιότητές του από τα σκόρπια συντρίμια της Tardis. Στο τέλος, θα αποκαλυφθεί το πραγματικό όνομα της σειράς: Lost Timelords... :p :p :p

:flipout: :flipout: :flipout:

Ειδικά για σένα, έχω και καλύτερη θεωρία... :BDGBGDB55:

Ο Jacob είναι ο Doctor, o MiB είναι ο Master και το νησί έχει αποκτήσει τις ιδιότητές του από τα σκόρπια συντρίμια της Tardis. Στο τέλος, θα αποκαλυφθεί το πραγματικό όνομα της σειράς: Lost Timelords... :p :p :p

:flipout::flipout:

:grinning-smiley-043

Μονο ετσι θα ξαναγαπουσα την σειρα οντως...:grinning-smiley-043

:

Σε σχέση με την εξέλιξη της σειράς, τι θεωρείτε πιο πιθανό:

α) Στην παράλληλη πραγματικότητα, θα εκτυλιχθούν γεγονότα που θα οδηγήσουν στην ίδια ακριβώς κατάληξη με την κανονική (δλδ οι δύο γραμμές θα ενωθούν στο τέλος).

β) Η παράλληλη παραγματικότητα δεν δημιουργήθηκε από το incident αλλά από τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στην κανονική πραγματικότητα μέχρι το τέλος της σειράς ("It only ends once. Anything that happens before that is just progress. ").

α)

Ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά! Επιτέλους γλίτωσα... χεχε

Για την σειρά τώρα την θεωρεία μου την είχα ξαναπεί. Νομίζω οτι η έκρηξη της βόμβας υδρογόνου στο συγκεκριμένο σημείο την συγκεκριμένη στιγμή απελευθέρωσε τόση ενέργεια που έσχισε τον "χωροχρόνο" στα δύο. Δημιούργησε δύο συστήματα εκεί που ήταν ένα. Αυτήν την ρήξη είδε η Juliet (όπως ο Fry είδε την Leela και τον Bender όταν δεν έπεσε στον θάλαμο!!! :p) εξού και το it worked. Επίσης να μην ξεχνάμε οτι οι δύο αυτές πραγματικότητες δεν είναι εντελώς παράλληλες. Η μία είναι στο 2004 και η άλλη πήδηξε στο 2008-9. Αλλα επειδή το σύστημα με τις δύο πραγματικότητες είναι ασταθές ενεργειακά, αργά η γρήγορα θα καταρέυσει σε ένα. Γιατί όπως λες it only ends once.
Πιστέυω οτι οι δημιουργοί είναι φαν της επιστημονικής φαντασίας και η star trek science (:p) θα παίξει ρόλο, παρόλο την παρουσία του Jakob και του ΜΙΒ.

Πολύ ενδιαφέρον και πιθανώς σημαντικό για την εξέλιξη βρίσκω οτι βλέπουμε οτι οι χαρακτήρες (oι candidates) ακομα και όταν κάναν διαφορετικές επιλογές στην πορεία τους, τα κίνητρα τους και η βάση τους παραμένουν ίδια. Μπορεί δλδ ο δρόμος που ακολουθούν να είναι διαφορετικός (free will και λοιπά) αλλά η τελική επιλογή αν θα είναι στην φωτεινή ή σκοτείνή πλευρά της δύναμης είναι η ίδια. Όχι γιατί είναι το πεπρωμένο τους αλλά επειδή αυτοί είναι.

Πέπρωμένο στην σειρά θεωρώ πως δεν υπάρχει πραγματικά, ανεξάρτητα τί πιστεύουν οι χαρακτήρες. Μάλιστα βρίσκω εξαιρετικά ειρωνικό που η τελική σύγκρουση θα βρεί τον Jack και Lockε στις αντίθετες πλευρες απο αυτές που ήταν αρχικά στην σύγκρουση πιστη vs πραγματισμός.

Βεβαια μπορεί και όλα αυτά να ειναι εντελώς λάθος και να σκάσουν μύτη εξωγήινοι και με ξενερώσει τελείως αλλά ώς τώρα καλά πάμε... Επίσης έβαλα Star Wars kai Star Treck στο ίδιο κείμενο οπότε κάτι δεν πάει καλα με το πόστ μου.... χεχε

Ποιος Steven Hawking...

παιδιά όταν ασχολείστε με μέλλον και με εναλλακτικές πραγματικότητες, ένας είναι ο ειδικός...:

dr_emmett_brown.jpg

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τι λετε για το τελευταιο επεισοδιο ; Το τραβηξαν απο τα μαλλια το lost και τωρα τρεχουν να το κλεισουν.

Τα'χουμε ξαναπεί, από εγκαρτέρηση το βλέπουμε πια.

Επειδή "ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας" για θυμήστε μου βρε παιδιά please:

Αφού ο MIB δεν μπορεί να φύγει από το νησί πως ακριβώς μπήκε στο σώμα του Locke μετά τον στραγγαλισμό του από τον Ben?

:

Αφού ο MIB δεν μπορεί να φύγει από το νησί πως ακριβώς μπήκε στο σώμα του Locke μετά τον στραγγαλισμό του από τον Ben?
Η γερικη μου μνημη δεν βοηθα. Μονο ο Alextheodin ή o JL θα μπορουν να βοηθησουν που τα εχουν πιο φρεσκα.

Ομως εχω την εντυπωση οτι τον Locke τον εχει "κατοικησει" ο φιλαρακος μας απο τις αρχες.

Δεν ξερω αν ευθυνεται αυτος για το οτι περπαταει.....

Ομως ο locke εχει πει αρκετες φορες οτι το νησι του ειπε αυτο, του ειπε εκεινο....

Ισως γινοταν σιγα σιγα το "περασμα" με αποκορυφωση φυσικα το στραγγαλισμα του.

Πολύ λογική εξήγηση αλλά αν ήδη "κατοικούταν" από τον ΜΙΒ πως έφυγε από το νησί?
Κάτι δεν θυμάμαι σίγουρα...

Πολύ λογική εξήγηση αλλά αν ήδη "κατοικούταν" από τον ΜΙΒ πως έφυγε από το νησί?
Κάτι δεν θυμάμαι σίγουρα...

Μπορει να μην εφυγε .....να ειχε ηδη γινει ενας απο τους δικους του (δεν μας ειπε ποτε οτι οι δικοι του επισης δεν μπορουν να φυγουν απο το νησι...) αλλα να μπηκε ολοκληρωτικα μεσα του μονο οταν το φερετρο με τον Locke επεσε στο νησι με το δευτερο αεροπλανο....

Αληθεια γιατι φαγωθηκανε να τον φερουν πισω εστω και πεθαμενο ?

O MIB πήρε το σώμα του Locke μόνο οταν το σώμα του ήρθε στο νησι με την δεύτερη πτήση. Απο ότι φαίνεται ο ΜΙΒ έχει την δυνατότητα να παίρνει την μορφή μόνο ατόμων που έχουν πεθάνει και τα σωματα τους βρίσκονται στο νησί. Τον εχουμε δεί με την μορφή των Christian, Alex, Yemi και τώρα του Locke.
Το να πάρει την μορφη του Locke ήταν για κάποιο λόγο (έχω μια θεωρεία που θα αναφέρω σε λιγο) σημαντικό για το σχέδιο του όπως το βλέπουμε να εξελίσεται. Γιαυτόν τον λόγο και όταν είπε στον Ρίτσαρντ (με την μορφή του Locke ήδη) τί να πεί στον πραγματικό Locke (στα flashes που ακολούθησαν την μετακίνηση του νησιού αν θυμάστε) του είπε οτι θα πρέπει να πεθάνει. Μην ξεχνάμε οτι η εντολή να μετακινήσουν το νησι δόθηκε στον Locke απο τον ΜΙΒ (με την μορφή του Christian) και όχι απο τον Jakob.

Νομίζω οτι ο ΜΙΒ διάλεξε τον Locke γιατί είδε οτι ήταν έτοιμος να πιστέψει. Ήταν πολύ εύκολο να τον κατευθύνει, και αυτός με την σειρά του να κατευθύνει τους υπόλοιπους. Διαδικασία που ξεκίνησε απο όταν ο Locke ήταν ακόμα παιδί, με τις επισκέψεις του Ριτσαρντ που όπως είδαμε το αρχικό έναυσμα για αυτά έδωσε ο ΜΙΒ. Είναι ένα πολύ εξελιγμένο σχέδιο όπως παραδέχεται στην τελευταία σκηνή του προηγούμενου κύκλου.

Αυτής της βδομάδας δεν το είδα ακόμα, γυρνάω ελλαδα αύριο, είναι καλό?

Απάντηση: lost - season 6 (final)

πιστευω οτι ειναι το καλυτερο του κυκλου μεχρι τωρα και τα 45' δυστηχως δεν φτανουν

βαλτε και αλλο τωρα ΑΜΕΣΩΣ :aktion033:

Άλεξ φίλε μου τότε δεν καταλαβαίνω...

....πώς ο Locke "αναστήθηκε" αφού τον στραγγάλισε ο Ben

....πώς ο Locke "αναστήθηκε" αφού τον στραγγάλισε ο Ben

Δεν αναστήθηκε, το πτώμα του υπάρχει στο νησί και το θάψανε στην παραλία. Ο MiB, έχει πάρει απλώς τη μορφή του Locke. Εκτός και αν αναστήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο (θα το δω αργότερα) και λέω βλακείες... :p

Δεν έχει σχέση με το χθεσινό επεισόδιο Γιάννη, απλά κάνω recap γιατί δεν τα θυμάμαι.

Δεν αναστήθηκε, το πτώμα του υπάρχει στο νησί και το θάψανε στην παραλία. Ο MiB, έχει πάρει απλώς τη μορφή του Locke. Εκτός και αν αναστήθηκε στο χθεσινό επεισόδιο (θα το δω αργότερα) και λέω βλακείες... :p

Δεν αναστηθηκε οχι. Υπαρχει ακομα σαν πτωμα.

Ειναι τελειως αλλη οντοτητα ο ΜΙΒ με την μορφη του Λοκ.

Re: Απάντηση: lost - season 6 (final)

πιστευω οτι ειναι το καλυτερο του κυκλου μεχρι τωρα και τα 45' δυστηχως δεν φτανουν

βαλτε και αλλο τωρα ΑΜΕΣΩΣ :aktion033:

Οντως επιτελους αρχισαν να απαντουν σωρηδον καποια θεματα.

Σε αυτο το επεισοδιο λοιπον μαθαμε πως :

α) Δημιουργηθηκε ο Richard και εγινε αθανατος. Ποθεν κραταει η σκουφια του.

β) Βρεθηκε στην ζουγκλα το ναυαγιο του Black Rock

γ) Γκρεμιστηκε το αγαλμα στην ακτη.