Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: lost - season 6 (final)

Αυτον τον έφαγε η μανα του....αλλά στην άλλη version δεν μας τον έχει δείξει ακόμα....

Εμ τωρα οχι μονο μας τον εδειξε , μας τον καραεδειξε :award: Φαινοταν αυτο το παιδι οτι εχει μελλον :drummer:

Ολους θα τους ξαναδουμε ....μα ολους!!

Ακομα και το Χομπιτ ροκα.....

Μην σου πω οτι αυτος θα ειναι ο μπαλαντερ μαζι με τον Ντεσμοντ....

Κληρονομικο χαρισμα εχω τελικα ρε σεις....:idea:

Βαζω στοιχημα οτι θα τον βαλουν να γυρισει τον τροχο τον Ντεσμοντ σαν τον μονο που μπορει να αντεξει τα τρομερα ποσα ενεργειας που εκλυει ο θυλακας...

To είδα κι' εγώ πριν.. αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος ρε γμτ :(

Γιατι ρε συ?

Εγω ισα ισα 5 επεισοδια πριν το τελος νομιζω οτι επιτελους πρωτη φορα ξεκαθαριζει τι εχει συμβει.....
Και πρωτη φορα ειδαμε σοβαρατοτο ρηγμα στο εναλλακτικο συμπαν με συμβαντα του "κανονικου" συμπαντος να εμφανιζονται στο "τροποποιημενο"

Πάντως φαίνεται να ύποδηλώνουν ότι τα "παράλληλα"´σύμπαντα δεν μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά και ότι υπάρχουν παρενέργειες γι'αυτό το ένααπό τα δύο μάλλον θα πρέπει να εκλείψει

Γιατι ρε συ?

Εγω ισα ισα 5 επεισοδια πριν το τελος νομιζω οτι επιτελους πρωτη φορα ξεκαθαριζει τι εχει συμβει.....

ΟΚ, με αυτό το επεισόδιο κάπως το 'πιασα (:D) αλλά γενικά με έχουν μπερδέψει οι παράλληλες πραγματικότητες..

Τα βάζω σε spoiler

Πχ εδώ βλέπουμε ότι ο Ντέσμοντ ήταν στην πτήση. Αλλά εξαιτίας του στο άλλο παρελθόν ( ; ) το αεροπλάνο έπεσε. Πώς εδώ όμως είναι στην πτήση, ενώ στην άλλη πραγματικότητα είναι στο νησί και εξαιτίας του πέφτει το αεροπλάνο (στο οποίο είναι μέσα) [και αφού είναι μέσα γιατί δεν τον βλέπουμε ποτέ ως επιζήσαντα]; Ή άλλο πχ, ο Faraday ήταν φυσικός, ενώ εδώ βλέπουμε ότι δεν ξέρει Χριστό από φυσική.. Ή πάλι ο Ντέσμοντ, που ούτε ήθελε να βλέπει τον Γουίντμορ, ενώ εδώ είναι το δεξί του χέρι..

Από τη στιγμή που εξερράγη η βόμβα το 1974 (?) αν θυμάμαι καλά, οι ζωές όλων έχουν αλλάξει από εκείνη τη χρονολογία και μετά. Λάθος, πρέπει να ήταν το 1977.

Last edited:

Πάντως φαίνεται να ύποδηλώνουν ότι τα "παράλληλα"´σύμπαντα δεν μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά και ότι υπάρχουν παρενέργειες γι'αυτό το ένααπό τα δύο μάλλον θα πρέπει να εκλείψει
τα παραλληλα που μας δειχνουν για ολους υποθετω οτι ειναι ενα με νικητη τον mib και το αλλο με τον jacob

τα παραλληλα που μας δειχνουν για ολους υποθετω οτι ειναι ενα με νικητη τον mib και το αλλο με τον jacob

Όχι δεν νομίζω. Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτό που λένε και τα παιδιά και είχα πεί και εγώ παλαιότερα δυο χωροχρόνους που η συνύπαρξή τους είναι πολύ ασταθής. Τα ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα μπου υπέστει (και επιβίωσε) ο Desmond μπορεί να δημιουργούν σκουληκότρυπες μέσω των οποίων να μεταφέρεται ο ίδιος. Η κάτι τέτοιο. Μάλιστα μπορεί οι ζωές τους να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά γιατί πήραν διαφορετικές επιλογές (there is always a choice) αλλά κατα βάθως παραμένουν οι ίδιοι άνθρωποι. Τα κίνητρα τους είναι ίδια.

Ναθ είχες δίκιο για Charlie και Daniel, τους ξαναείδαμε και θα παίξουν και ρόλο απο ότι φαίνεται!

Επεισοδιάρα πάντως, μακάρι να το πάνε έτσι κ στα υπόλοιπα!

Απλά μια τεχνική παρατήρηση....

Τα WEB-DL είναι κλάσεις ανώτερα σε ποιότητα εικόνας από τα HDTV rips... και μόλις 160mb διαφορά...:rolleyes:

Απλά μια τεχνική παρατήρηση....

Τα WEB-DL είναι κλάσεις ανώτερα σε ποιότητα εικόνας από τα HDTV rips... και μόλις 160mb διαφορά...:rolleyes:

Πολυ καιρο τωρα!!:ernaehrung004:

Ομως δεν συναδουν με τους υποτιτλους ευκολα ....

Ναι αλλά εγώ δεν το ήξερα....:bigcry:

Να το λέτε και σε εμάς ρε παιδιά... παρτάκηδες όλοι:BDGBGDB55:

Υπότιτλοι στο xsubs.tv και για WEB-DL ;)

Απάντηση: lost - season 6 (final)

Έχω δει 2 ειδών HDTV rips για κάθε επεισόδιο. Ένα μεγέθους 350 ΜΒ κι ένα μεγέθους 1 GB. Το WEB-DL υπερτερεί και των 2;

Ναι... Αυτό με τα 350 mb είναι SD ενώ το άλλο με μέγεθος 1.09 gb είναι HD(720p)...

Tα WEB-DL είναι 720p και προέρχονται από το itunes...

Είναι πολύ καλύτερα σε ποιότητα και από τα άλλα δύο με μέγεθος 1.35 gb και χωρίς τα logo του καναλιού που θα δεις στις άλλες δύο εκδόσεις....

Το που θα τα βρεις είναι όμως ένα θέμα... δεν τα έχω δει πουθενά αλλού εκτός από hdbits...

Αν κάποιος ξέρει που αλλού μπορούμε να τα βρούμε ας στείλει ένα pm...

To πλήθος των από μηχανής θεών, αυξάνεται επικίνδυνα και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάζομαι...

Μόνο εμένα μου φάνηκε υπερβολικά αργό και λίγο το τελευταίο επεισόδιο;

Απο ολα τα αλλα επεισοδια της 6 season προσωπικα το βρηκα απο τα καλυτερα (αν οχι το καλυτερο)

Ωραίο και το καινούργιο νομίζω.

Ο Desmond φαίνεται να έχει πλήρη συνείδηση κ των δυο timelines και μια ιδέα για το τί πρέπει να κάνει. Οι κινήσεις του δλδ αυτό φανερώνουν, αλλιώς γιατί έσπρωξε τον Hugo στην Libby (αυτή τόσο ωραία ήταν και παλαιότερα? Όπως και η Penny στο προηγούμενο. Μεγάλη βελτίωση βλέπω...) αλλα κυρίως στο οτι πατάει τον Locke.
Επίσης ο MIB φαίνεται να μην γνωρίζει κάτι παραπάνω για τον Desmond και τον ρόλο που θα παίξει. Έτσι το καταλάβα εγω δλδ εσείς τί λέτε? Νομίζω οτι τον ρίχνει στο πηγάδι περισσότερο γιατί τον θέλει ο Widmore χωρίς ναξέρει τον λόγο.

Μάθαμε και τι ήταν οι ψίθυροι. Απο τις ελάχιστες φορές που μια εξήγηση μου φάνηκε πολύ βεβιασμένη και πρόχειρη, παρόλο που το fan speculation ήταν αυτό εδώ και καιρό. Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6 δλδ. Το κακό του να έχεις πολλες μπάλλες στον αέρα μονομιάς...

Το νιάνιαρο που κοροϊδεύει τον Locke ποιός λέτε να είναι? ο Jakob?

Πάντως όπως πάμε με τις "guest" εμφανίσεις βλέπω ότι θα ξαναδείς την Niki φίλε Alex, χεχε.
Σου φαίνεται ότι όλοι θα πάνε για "φούντο" στο νησί και θα "επικρατήσει" η νέα πραγματικότητα μαζί με τις απαραίτητες "διορθώσεις" που θα κάνει ο Desmond ή ιδέα μου είναι?

Δεν ξέρω λες?

Είμαι ακόμα της άποψης οτι οι πραγματικότες θα καταρεύσουν και θα συνενωθούν, το πως και το τι θα επακολουθήσει δεν το ξέρω...
Βέβαια σκέφτηκα και κάτι άλλο. Ότι δεν ξέρουμε αν η πραγματικότητα που βλέπουμε στο νησί, υπάρχει και σε τί μορφή. Δλδ αν υφίσταται και εκτός του νησιού.
Δλδ
Όταν με την έκρηξη της βόμβας, αποσχίστηκε η νέα πραγματικότητα, γύρω απο το νησί δημιουργήθηκε μια χωροχρονική φούσκα λόγω των ηλεκτρομαγνητικών χαρακτηριστικών του. Αυτή κράτησε το νησί εκτός του ορίζοντα των γεγονότων της έκρηξης γιαυτό και τους βλέπουμε ανεπιρέαστους απο αυτήν. Ίσως αυτή η φούσκα να είναι υπέυθυνη και για τα timetraveling που είδαμε στην σειρά. Μια εκδοχή της θεωρείας περί wormholes κλπ, δλδ. Θα έβγαζε και νόημα με βάση την παλαιά δήλωση των δημιουργων περι pseudoscience.
Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση μένει να εξηγηθεί ο ρόλος του Jakob και του MIB. Ίσως όπως ο Desmond να είχαν εκτεθεί σε παρόμοια πεδία κάποτε.
Τώρα που το σκέφτομαι έχει ενδιαφέρων και αυτή η θεωρεία...:idea:

Ωραίο και το καινούργιο νομίζω.

Ο Desmond φαίνεται να έχει πλήρη συνείδηση κ των δυο timelines και μια ιδέα για το τί πρέπει να κάνει. Οι κινήσεις του δλδ αυτό φανερώνουν, αλλιώς γιατί έσπρωξε τον Hugo στην Libby (αυτή τόσο ωραία ήταν και παλαιότερα? Όπως και η Penny στο προηγούμενο. Μεγάλη βελτίωση βλέπω...) αλλα κυρίως στο οτι πατάει τον Locke.
Επίσης ο MIB φαίνεται να μην γνωρίζει κάτι παραπάνω για τον Desmond και τον ρόλο που θα παίξει. Έτσι το καταλάβα εγω δλδ εσείς τί λέτε? Νομίζω οτι τον ρίχνει στο πηγάδι περισσότερο γιατί τον θέλει ο Widmore χωρίς ναξέρει τον λόγο.

Μάθαμε και τι ήταν οι ψίθυροι. Απο τις ελάχιστες φορές που μια εξήγηση μου φάνηκε πολύ βεβιασμένη και πρόχειρη, παρόλο που το fan speculation ήταν αυτό εδώ και καιρό. Βρήκαμε παπά, ας θάψουμε 5-6 δλδ. Το κακό του να έχεις πολλες μπάλλες στον αέρα μονομιάς...

Το νιάνιαρο που κοροϊδεύει τον Locke ποιός λέτε να είναι? ο Jakob?

Mια χαρα ηταν.

Ο Ντεσμοντ οντως εχει αρχισει τις προσπαθειες για να σπασει ο διαχωρισμος των δυο συμπαντων.

Αυτος ειναι ο καταλυτης . Εξαιρετικη εξελιξη.

Ομως γιατι να πατησει τον Λοκ ? Για να μην εχει σωμα ο ΜΙΒ? Θα μπορουσε να εχει εναν αλλον λογικα....

Στο πηγαδι Αλεξη ειναι οι απαντησεις....Ετσι ειπε ο Λοκ. Ειμαι σιγουρος οτι εκει μεσα θα γινει οτι γινει .Και επισης ειμαι σιγουρος οτι αυτο ηταν το σχεδιο του Γουιντμορ. Να παει με τον Λοκ και να τον βαλει εκει μεσα μιας και το πηγαδι ειναι σε εχθρικο για αυτον εδαφος.

Ισως για αυτο ο Ντεσμοντ πηγε τοσο φιλικα.

Οι ψιθυροι αναμενομενο ηταν....να ειναι οι νεκροι.

Οσο για το πιτσιρικι ειναι μερος του Πανθεον πιστευω. Ενας απο αυτους που ο ΜΙΒ δεν μπορει να αγγιξει ο ιδιος.Οπως δεν μπορουσε να σκοτωσει τον Jacob.