Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: lost - season 6 (final)

Mαπα επεισοδιο οντως...

Μαλλον στο τελικο επεισοδιο θα τα πουνε ολα.....

Αυτος ο Γουιντμορ δεν αξιζε ενα επεισοδιο ?

Η πλάκα είναι ότι αφού δε μπορεί να σκοτωθεί ο Λοκ, γιατί κρύβεται σε ανταλλαγή πυρών?

Μόνο στην αποβάθρα δε κρύφτηκε...

Στοιχημα απο τωρα οτι ναι μεν θα απαντηθουν αρκετα εως ολα τα ερωτηματα αλλα στο τελος ΚΑΤΙ θα αφησουν για να αιωρητε, καλη ωρα οπως κανουν και οι κινηματογραφικες ταινιες για να αφησουν υπονοιες/βασεις για δευτερο μερος.

Απάντηση: Re: lost - season 6 (final)

Στοιχημα απο τωρα οτι ναι μεν θα απαντηθουν αρκετα εως ολα τα ερωτηματα αλλα στο τελος ΚΑΤΙ θα αφησουν για να αιωρητε, καλη ωρα οπως κανουν και οι κινηματογραφικες ταινιες για να αφησουν υπονοιες/βασεις για δευτερο μερος.

Εγω εχω την εντύπωση πως το τέλος (η αλλιώς το...μετά) το βλεπουμε παράλληλα ολη αυτη την σεζόν και περιμένουμε το συνδετικό κρίκο...

Απάντηση: lost - season 6 (final)

Εγω ξενερωσα που στο τελευταιο επισοδειο αρχισαν τις "εκκαθαρισεις" βασικων αγαπημενων χαρακτηρων.. Λετε να το γυρισουν στο τελος σε σειρα τυπου, "στο τελος ενας επιβιωνει"?
Ευχομαι για δυνατο-ανατρεπτικο φιναλε..

Το σίγουρο είναι ότι ο Λοκ είναι ο κακός της υπόθεσης.

Εκτός και αν προσπάθησε να τους "σκοτώσει" ώστε να συνεχίσουν την κανονική τους ζωή...

Το σίγουρο είναι ότι ο Λοκ είναι ο κακός της υπόθεσης.

Εκτός και αν προσπάθησε να τους "σκοτώσει" ώστε να συνεχίσουν την κανονική τους ζωή...

Τελικα να μεινουν στο νησι ο φυλακας του ΜΙΒ και αυτος λετε ?

Και οσοι σκοτωνονται να περασουν στην εναλλακτικη πραγματικοτητα για παντα ?

Γιατι τωρα μαλλον ειναι και στα δυο συμπαντα.

Η πλάκα είναι ότι αφού δε μπορεί να σκοτωθεί ο Λοκ, γιατί κρύβεται σε ανταλλαγή πυρών?

Μόνο στην αποβάθρα δε κρύφτηκε...

ναι και στο τελευταιο επεισοδιο τον πυροβολουσαν και ηταν αλεξισφαιρος
σαχλαμαρες προσπαθουν να φτουρισουν τα επεισοδια

Re: Απάντηση: lost - season 6 (final)

Εγω ξενερωσα που στο τελευταιο επισοδειο αρχισαν τις "εκκαθαρισεις" βασικων αγαπημενων χαρακτηρων.. Λετε να το γυρισουν στο τελος σε σειρα τυπου, "στο τελος ενας επιβιωνει"?
Ευχομαι για δυνατο-ανατρεπτικο φιναλε..

OMG They Killed Frank Lapidus
Δε θα τους το συγχωρήσω ποτέ!

εντωμεταξυ οταν γινεται καπνος ακουγονται κατι θορυβοι σαν να ειναι ξεκουρδιστο πατινι

ο θορυβος του smokie (τερας) εχει παρθει απο ταμειακη μηχανη απο ταξι της new york...συμφωνα παντα με την wikipedia.

Απάντηση: lost - season 6 (final)

και κατι ασχετο που μπορει τελικα να μην ειναι και τοσο..
Νταρμα σημαινει θειος νομος ή η διδασκαλια του Βουδα.
Η Νταρμα δεν εχει αμεση σχεση με τον Γουιτμορ?
μηπως ο ισχυρος θεος εχει ορισει τον εν λογω για να ελεγχει τις κατωτερες θεοτητες,ΜΙΒ και Τζεικομπ?

Βγήκε το 15 :Banane0:
Οχι το WEB DL ακόμα αλλα εδώ που φτάσαμε ποιος περιμένει :music-smiley-005:

Bγηκε και μας ξενερωσε. Εμενα τουλαχιστον. Τελειωνει και καπως επρεπε να το τελειωσουμε μου φαινεται...

καμια απαντηση τους ναους το αγαλμα ποιοι το φτιαξαν μονο το πηγαδι με το τροχο και αυτο χωρις πολλα πολλα οποιος καταλαβε κατι ας μας το πει επισης τη σπηλια με το φως πως την βρισκαν και ο αλλος δεν την εβρισκε πουχε ψαξει σπιθαμη προς σπιθαμη.Τεσπα παντως το παληκαρακι ο ΜΙΒ φαινοταν ποιο καλος απο τον αλλο τον γιδοχαρο

Eγώ το ξεκίνησα πριν 2-3 μήνες και είδα μαζεμένα όσα είχαν βγει μέχρι τότε. Σε μία τέτοια μαζεμένη ροή, με κράτησε και μου άρεσε. Πιστεύω πως αν είχα ξεκινήσει να το βλέπω πριν μία εξαετία με τους κανονικούς ρυθμούς προβολής της τηλεόρασης, μάλλον θα με είχε κουράσει και θα το είχα παρατήσει...

Εγώ πάλι τις σειρές τις "ανακαλύπτω" πολύυυυυυυυ αργά.Το ίδιο έκανα και με το Prison Break, το ίδιο και τώρα με το Lost. Τώρα αρχίζω να βλέπω τη season 1, την οποία έχω κατεβάσει από το Διαδίκτυο σε 720p.

Αλλά έχω ένα πρόβλημα: δεν μπορώ να βρώ ελληνικούς υπότιτλους γι' αυτή την ανάλυση. Ξέρει κανείς τίποτε; Θα μου λύνατε ένα σοβαρό πρόβλημα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την (όποια) απάντηση!