Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: lost - season 6 (final)

.Τεσπα παντως το παληκαρακι ο ΜΙΒ φαινοταν ποιο καλος απο τον αλλο τον γιδοχαρο

:ernaehrung004: :D

Kορυφαιο !!

Ειναι για μαζικη ψυχαναλυση αυτο το επεισοδιο....(οι φανς δηλαδη που περιμεναν τιποτα σοβαρες εξηγησεις...)

Το επεισόδιο αυτό έδωσε αρκετές απαντήσεις αλλα δημιούργησε και πολλές ερωτήσεις.
Οι σημαντικότερες από αυτές είναι:
1. Τι είναι το φως?
2. Ποια ήταν και τι ήταν η Μητέρα?

Το επεισόδιο αυτό έδωσε αρκετές απαντήσεις αλλα δημιούργησε και πολλές ερωτήσεις.

Αυτή είναι κλασική τακτική σε πολλές σειρές.
Να εξηγείς ένα ερώτημα με 10 ερωτήματα.

επισης δεν καταλαβαινω ρε παιδι μου γιατι απαγορευοταν να φυγει απ το νησι καποιο απ τα 2 αδελφια αφου ενας χρειαζεται να φυλαει τα μποσικα, μονη της ηταν και κεινη η σκυλλα που το φυλαγε δεν ειχε κανα κακο να αντιμετωπιση.μετα εγινε κακος ο ΜΙΒ.πολυ στο ποδι οι απαντησεις εχουν βαλει υπερβολικα πολλα ερωτηματικα και δεν ξερουν πως να τα μεζεψουν ελπιζω να το διορθωσουν στο τελος αλλα αμφιβαλω

Το μονο σίγουρο είναι ότι σε αυτό το επεισόδιο οι πρωταγωνιστές της σειράς είχαν ρεπό!!!

Αυτή είναι κλασική τακτική σε πολλές σειρές.
Να εξηγείς ένα ερώτημα με 10 ερωτήματα.

Να δειτε Τασο οτι θα το τελειωσουν ναι μεν το κεφαλαιο.....αλλα θα αφησουν και ενα παραθυρακι σε ενα πλανο....

Οπως εκαναν με το Τζουρασικ παρκ και το πλανο με το εμβρυο.....και σε παμπολλες αλλες....

Σε 4-5 χρονια μπορει να ανοιξει νεος κυκλος....λεφτα ειναι αυτα..

Δεν νομίζω οτι αποφασίζουν τώρα για το τί θα γίνει. Νομίζω οτι όσα βλέπουμε (η βασική πλοκή όχι η καθε λεπτομέρεια) αυτήν την σεζόν είναι σχεδιασμένα εδώ και μια σεζόν τουλάχιστον. Η προσωπική μου εκτιμηση είναι οτι ο βασικός κορμός είναι έτοιμος απο την 4η σεζόν οπότε κ πρωτοακούστηκε ο Jakob. Όχι η κάθε λεπτομέρεια φυσικά αλλά τα βασικά.
Με δυο επεισόδια πριν το τέλος πλέον σταμάτησα να κάνω εκτιμήσεις κ κρίσεις. Θα απολαύσω αυτό που έχουν ετοιμάσει με την ελπιδα οτι όπως βρήκα εξαιρετική την σειρά εδώ και 6 σεζόν θα με ικανοποιήσει.

Σίγουρα η τροπή που έχει πάρει η σειρά τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες. Προσωπικά πιστεύω οτι τα σημάδια ήταν εκεί απο νωρίς, ήδη απο την πρώτη σεζόν αλλά καταλαβαίνω όλους τους φίλους που παραπονιούνται για αυτό.

Απάντηση: lost - season 6 (final)

Μια χαρα το ευχαριστήθηκα το 15!
οΚ, σειρά στην ΤV βλέπουμε και οχι ντοκυμαντερ που αναζητάμε δεδομένα και επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις. Με κάλυψε για την ιστορία του Jacob και ΣΙΑ και προχωράμε για το κλείσιμο.
Η σκηνη με το δέσιμο Αδαμ και Ευας απο την πρώτη σεζόν ηταν κορυφή, τα σαγόνια κρέμασαν. Μαθαμε και απο που βγήκε και ο καπνός οπότε...

Re: Απάντηση: lost - season 6 (final)

Η σκηνη με το δέσιμο Αδαμ και Ευας απο την πρώτη σεζόν ηταν κορυφή, τα σαγόνια κρέμασαν. Μαθαμε και απο που βγήκε και ο καπνός οπότε...
Εγω στοιχηματιζω οτι δεν ειχαν αυτο το δεσιμο στο μυαλο τους .....Μου κανει πολυ προχειρο ολο αυτο πλεον. Θα δουμε φυσικα τι αλλο θα μας πουνε αλλα τι να πρωτοπεις σε σχεδον 4 επεισοδια που εμειναν ?

(ενα το επομενο και αλλο ενα το διπλο συν μιση ωρα που ειναι το τελευταιο.)

Απάντηση: Lost - season 6 (final)

To θεμα ειναι οτι αν δεν ανεβασουν λιγο τον ρυθμο της σειρας (που δεν θα το κανουν), δεν θα προλαβουν να απαντησουν στα τοσα αναπαντητα ερωτηματα...

Re: Lost - season 6 (final)

Αμα σας λεω οτι θα τα πουνε σχεδον ολα και θα αφησουν ενα ερωτημα αναπαντητο σαν τελικο πλανο.....(πχ το αγαλμα ...λεω εγω αν και ειναι χοντρο να μην δωσουν απαντηση για αυτο... ή κανα μικρο καπνακι να βγαινει απο κανα ιερο βραχο....)

Ελατε στην θεση τους . Εχουν την κοτα με τα χρυσα αυγα αλλα ειναι αναγκασμενοι να την κλεισουν.

Κοροιδα ειναι να την σκοτωσουν για παντα ? Σε λιγα χρονια παλι εδω θα ειμαστε.

εχω περιεργεια να δω πως θα κολησουν ολα, ο φαρος τι ρολο επαιζε που τελικα δεν επαιξε? εγω πιστευω οτι την πανε την σειρα οπως κατσει, ακομα και τωρα που μιλαμε εγω πιστευω οτι σκεφτονται πως να τα κολησουν ολα μεταξυ τους.για αλλο πηγαιναν και αλλο τους προεκυψε στην πορεια και επειδη ειναι απροβλεπτη σειρα εχει δημιουργηθει τοσος ντορος απο περιεργεια και μονο γιατι sci fi σειρες υπηρξαν και καλυτερες.

Απάντηση: Lost - season 6 (final)

Πολυ απαισιοδοξία ρε παιδιά, το έχω ξαναπεί, χαλαρώστε στον καναπέ και enjoy, tvseries ειναι............ εχετε δει ποτε κινηματογραφική/τηλεοπτική παραγωγή που να αιτιολογεί/δικαιολογεί/εξηγεί τα πάντα??? παρτε το απλά, ως έχει, εξάλλου LOST ειναι πάντα έτσι ηταν παντα ετσι θα είναι. αν αλλαξει θα ειναι κατι αλλο...οχι LOST. Ας δουμε ομως και τα λοιπά επεισόδια.. και το συζητάμε πάλι.
Και γιατι να μην χαράμιζαν ενα επεισόδιο για την ιστορια του jacob, τοσους κυκλους λεμε για αυτον, πλεον ξέρουμε τι επρεπε να γινει μια αναφορά απλη? πως θα έδιναν το αναλογο βαρος του μισους και της ιστοριας των 2 πλευρων?

Το σίγουρο είναι πως θα είναι μια από τις ελάχιστες σειρές της οποίας θα αξίζει την αγορά ένα bluray boxset όλων των σεζόν...

Mην ξεχνάμε ότι βλέπεται πάρα πολλές φορές, λόγω της πολύ προσεγμένης της εξέλιξης, και του εντυπωσιακού δεσίματος στοιχείων της 6ης σεζόν με την πρώτη, ενώ, είναι και εξαιρετική ως εικόνα και ήχος...

Μακάρι να μην κοστίζει πάνω από 100 ευρώ... (σιγά μην)

Μάλιστα. Έτσι δημιουργήθηκε ο καπνός λοιπόν...

Ο ρυθμός είναι αρκετά αργός πλέον, αλλά δε μπορώ να πω ότι δε με ικανοποίησε το επεισόδιο...

Μάλιστα. Έτσι δημιουργήθηκε ο καπνός λοιπόν...

Ο ρυθμός είναι αρκετά αργός πλέον, αλλά δε μπορώ να πω ότι δε με ικανοποίησε το επεισόδιο...

Τι σας αρεσε μπορειτε να μου πειτε ? Δηλαδη ποιο μυστικο απο αυτα που μαθαμε σε αυτο το επεισοδιο ηταν ανταξιο ?

Αμ αυτο το φως......

Φαντάσου, μετά από αυτό, τα βαμπίρια της Βενετίας μου φάνηκαν αριστούργημα... :flipout: :flipout: