Lost - Season 6 [Final]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 11 39.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 6 21.4%
  • Καλή

Votes: 3 10.7%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 8 28.6%

• Total voters
    28
Re: Lost - season 6 (final)

Τελικά το The Final Journey είναι ένα recup που μάλλον θα παίχτηκε πριν τα 2 τελευταία.:angry:

Μόλις το τέλιωσα. Δεν το βάζω σε spoiler καθώς απο την μια δεν αποκαλύπτω και πολλά για την υποθεση, απο την άλλη αν δεν το έχεις δεί κακώς κάθεσαι και διαβάζεις ενα νήμα όπου όλοι γιαυτό συζητάνε.

Το τελικό μου σχόλιο για το φινάλε και την σειρά. (πολύ φαντασμένος είμαι, έβαλα και τίτλο...)

Πιστεύω πολλοί θα απογοητευτούν, ειδικά όσοι θελαν να δουν την δικιά τους σειρά και όχι την σειρά των δημιουργών.

Δίνει αρκετές εξηγήσεις όχι όμως αυτές που μπορεί να περιμέναμε και με τον τρόπο που τις περιμέναμε.

Επίσης δίνει μεγάλο περιθώριο για υποθέσεις, αφού όντως τελικά δεν μας δίνει εξηγήσεις αναλυτικές και αντικειμενικές. Στην συνέντευξη που πόσταρε ο takisot είχαν μια δήλωση που με υποψίασε για το πόσο άσχημα λειτούργησε η σκηνή με τον Αρχιτέκτονα στο Matrix Reloaded και οτι θέλαν να αποφύγουν κάτι τέτοιο.

Έτσι και εδώ δεν σου λέει το φώς ήταν αυτό, ο καπνός ήταν αυτό κ.ο.κ. Κατα την άποψη μου καλώς το κάναν γιατί αλλιώς δεν θα βλέπαμε σειρά αλλά ντοκυμαντέρ. Εξάλλου όπως σε όλα τα καλά έργα sci-fi (ή φαντασίας γενικότερα) όλα αυτά εξυπηρετούν ώς όχημα για την πραγματική ιστορία που είναι οι άνθρωποι.

Σε αυτό το επίπεδο νομίζω το φινάλε (και η σειρά στο σύνολο της) διέπρεψε και γιαυτό ξεχωρίζει απο ότι έχουμε δεί ως τώρα. Είναι ένα παραμύθι που μας μιλάει για την αγάπη και την λύτρωση μέσα απο αυτήν. Και ο τρόπος που κλείνει αυτήν την ιστορία είναι πολύ λυρικός.

Για το καθαρά παζλ κομμάτι τώρα.

Δεν θεωρώ οτι όσοι το βλέπαν για αυτόν και μόνο τον λόγο θα πρέπει να απογοητευτούν όσο νομίζουν. Το τέλος δεν αποκλείει τίποτα, ακριβώς επειδή δεν δίνει αναλυτικές εξηγήσεις. Οι ήρωες της σειράς δεν γνωρίζουν περισσότερα απο όσα βλέπουν γιατί ορισμένα πράγματα δεν έρχονται με οδηγίες χρήσης και αναλυτικό ιστορικό. Είναι προφανώς πράγματα πέραν των γνώσεων τους, όπως ήταν για τους πρωτόγονους η φωτιά και η βροχή (για να επανέλθω στο προηγούμενο μου ποστ).
Το τελετουργικό της πόσης για την χειροτονία του προστάτη, όπως και η ύπαρξη του προστάτη αυτή καθ'εαυτή μπορεί να είναι ανούσια και καθαρά συμβολική. Αποκτά υπόσταση μόνο διότι οι συμμετέχοντες πιστεύουν σε αυτήν.
Οι εξηγήσεις που δίνουν για το φώς οι κατα καιρούς προστάτες του δεν είναι απαραίτητα σωστές. Είναι μόνο η δική τους γνώση, που όπως είδαμε προέρχεται απο προφορικές παραδόσεις.

Οι μόνοι που επιχείρησαν να ερευνήσουν επιστημονικά το νησί, τις ιδιότητές του και την αιτία για αυτές ηταν οι τύποι της Dharma Initiative. Έργο που απεδωσε ορισμένα αποτελέσματα (ύπαρξη ειδικών σωματιδίων στο κέντρο του νησιού, ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες, έρευνές σε ζώα κ.λ.π.) αλλά σταμάτησε απότομα απο την δράση του Jakob μέσω του Ben. Παρόλα αυτά είχαν πιθανώς μια εξήγηση για ορισμένα πράγματα που για εμάς είναι ακομα άγνωστα, πχ για τις ιδιότητες του καπνού (βλ sonic fence).

Πιθανως στην εγκυκλοπαίδια ή σε κάποιο podcast σε λίγο χρόνο απο τώρα να βγούν οι δημιουργοί και να εξηγήσουν μερικά απο αυτά τα πράγματα.

Εμένα προσωπικά με ικανοποίησε. Ήταν κάτι διαφορετικό όχι απο αυτό που περίμενα, αλλά απο αυτό που φανταζόμουν οτι θα δώ. Δεν έβλεπα την σειρά ως εναν γρίφο, αλλά ως την ιστορία αυτών των χαρακτήρων. Τις συγκρούσεις τους, την αναζήτηση της πορείας τους και του βαρύτερου ερωτήματος της ανθρώπινης ύπαρξης, τί κάνω εδώ, τί νόημα έχει η ζωή μου, και την προσπάθεια τους να εξιλεωθούν απο το παρελθόν τους μέσω των πράξεων τους. Όλα τα άλλα ήταν ένα bonus που λειτούργησε.

Θεωρώ ιδιέτερα τολμηρούς τους δημιουργούς που αγνόησαν τις απαιτήσεις των φαν για μια καθαρή και αναλυτική λύση και κάναν αυτό που είχαν στο κεφάλι τους. Ήταν η δική τους σειρά και μας την παρουσίασαν μέχρι το τέλος όπως αυτοί το είχαν φανταστεί. Προσωπικά τους ευχαριστώ για ενα όμορφο ταξίδι, με χαρακτήρες που σύμπασχα μαζί τους στην χαρά και στην λύπη τους, ερωτήματα που με έκαναν να περάσω ώρες σκεφτόμενος και ένα τέλος αντάξιο της πορείας.

Ευχαριστώ.

Ευτυχώς που δεν είδα τα ποστ.:Banane0:

Το βράδυ θα το δω... Μέχρι τότε δε ξαναμπαίνω...:2thumb22sup::ADFADF1:

To τέλος ήταν και αυτό ένα ερωτηματικό.Δυο πράγματα ένιωσα.Το πρώτο είναι ένα μεγάλο κενό καθώς τελείωσε η αγαπημένη μου σειρά που κράταγε την φαντασία μου σε 'εκρήγορση' τα τελευταία 6 χρόνια .Το Δεύτερο είναι ότι τελείωσε με τον τρόπο που φοβόμουν,δηλαδή μην εξηγώντας τίποτα απο αυτά που οι ίδιοι μας έδιναν 'υποσχέσεις' οτι θα εξηγήσουν κάνοντας μας να βλέπουμε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο ,κάτι σαν τηλεοπτική απάτη:smash:.

Πιστευώ ότι ήταν το ιδανικό τέλος για να συνεχίζουν οι παράγοντες της σειράς να βγαζουνε λεφτά.Πώς?Μα με αυτοτελή επεισόδια που θα παίζονται μετά απο σκληρές διαπραγματευσεις με τα κανάλια, μιας και θα μιλάμε για τηλεοπτικό πανζουρλισμό σε κάθε ένα απο αυτά,τα οποία θα καταπιάνονται με συγκεκριμένα ανεξήγητα σημεία της σειράς (υπάρχουν μερικά δεν νομίζετε?:Banane0:), για να μήν μιλήσω για το 'LOST the movie'

O ben δηλαδή που δεν μπήκε στην εκκλησία πήγε στην κόλαση δηλαδή??

Ούτε κόλαση ούτε παράδεισο, δεν είπε οριοθέτησε καμία πίστη συγκεκριμένη. Πάνε στο μετά ότι και αυτό είναι.

Ο Ben δεν ήταν ακόμα έτοιμος να φύγει απο εκεί, έτσι το κατάλαβα εγώ. Δεν είχε ακόμα βρεί την ειρήνη και την λύτρωση που βρήκαν οι υπόλοιποι για τις πράξεις του. Όπως ο Micheal πχ.

Πολύ ωραία στιγμή ήταν όταν η Kate χαϊδεύει το μάγουλο το Jack και του λέει οτι τις έλειψε πολύ. Ήταν η επανασύνδεση με αυτους που έχουμε χάσει...

To τέλος ήταν και αυτό ένα ερωτηματικό.Δυο πράγματα ένιωσα.Το πρώτο είναι ένα μεγάλο κενό καθώς τελείωσε η αγαπημένη μου σειρά που κράταγε την φαντασία μου σε 'εκρήγορση' τα τελευταία 6 χρόνια .Το Δεύτερο είναι ότι τελείωσε με τον τρόπο που φοβόμουν,δηλαδή μην εξηγώντας τίποτα απο αυτά που οι ίδιοι μας έδιναν 'υποσχέσεις' οτι θα εξηγήσουν κάνοντας μας να βλέπουμε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο ,κάτι σαν τηλεοπτική απάτη:smash:.

Πιστευώ ότι ήταν το ιδανικό τέλος για να συνεχίζουν οι παράγοντες της σειράς να βγαζουνε λεφτά.Πώς?Μα με αυτοτελή επεισόδια που θα παίζονται μετά απο σκληρές διαπραγματευσεις με τα κανάλια, μιας και θα μιλάμε για τηλεοπτικό πανζουρλισμό σε κάθε ένα απο αυτά,τα οποία θα καταπιάνονται με συγκεκριμένα ανεξήγητα σημεία της σειράς (υπάρχουν μερικά δεν νομίζετε?:Banane0:), για να μήν μιλήσω για το 'LOST the movie'

ΣΥΜΦΩΝΩ
και από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μονος
http://abc.go.com/shows/lost/episode-guide

ΣΥΜΦΩΝΩ
και από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μονος
http://abc.go.com/shows/lost/episode-guide

Δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς περιμέναν οτι θα δούνε. Σίγουρα ο καθένας έχει και την δικιά του θεωρεία που απαιτεί να την δεί στο γυαλί, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχουν και δίκιο.

Έχω την εντύπωση οτι μεγάλη μερίδα δεν θα ικανοποιούνταν με όποιο τρόπο και αν τελείωνε και απλά περιμέναν να τελειώσει προκυμένου να κράξουν.

Δεν λέω οτι ηταν τέλειο και αλάνθαστο. Ήταν όμως δίκαιο, σύμφωνο με όσα οδήγησαν σε αυτό και με τους βασικούς άξονες της σειράς -όπως εγώ τους αντεληφθηκα τουλάχιστον- και κατέληγε σε ένα σαφές τέλος. Το Lost ήταν όπως ενα μυθιστόρημα, ένα παραμύθι. Και ώς τέτοιο βρίσκω οτι λειτούργησε εξαιρετικά.
Ένα φινάλε όπου θα έσκαγε μύτη ο Jakob, θα έβγαζε μια λίστα και θα εξηγούσε ένα ένα μυστήριο-λύση θα τους άρεσε δλδ?

Το λέω και το ξαναλέω οτι όλες αυτές οι απαιτήσεις μου φαίνονται αστείες. Όπως ενα βιβλίο, ένας πίνακας ζωγραφικής, μια φωτογραφία, μια ταινία, είτε σου αρέσει είτε όχι, για τους δικούς σου και απόλυτα έγκυρους λόγους, έτσι και μια σειρά. Αυτή είναι και είναι η δική τους σειρά και όχι η δική σου (του θεατή) για να απαιτείς λύσεις και εξηγήσεις που οι δημιουργοί έχουν επιλέξει να σου δώσουν με συγκεκριμένο τρόπο και σε συγκεκριμένο χρόνο. Το οτι προβάλεται κάθε βδομάδα δεν το κάνει περισσότερο δικό μας και λιγότερο δικό τους απο το να το έβλεπες όλο μια και έξω σαν ταινία. Απλά σου δημιουργεί μια (ψευδ)αίσθηση επιρρεασμού του αποτελέσματος, που μπορεί να έχει κάποια βάση όσον αφορά κάποια πράγματα και όχι πάντα καλώς.
Μην ξεγελιέστε όμως, ουδεμία συμμετοχή έχεις ούτε και πρέπει να έχεις σε αυτό. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να μην το δεις. Να μην το αγορασεις, να μην το προτείνεις. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να το αλλάξεις.

Απάντηση: Re: Lost - season 6 (final)

θελω να το δω και πρεπει να περιμενω το ΣΚ....... αχαχχχ τι μου κανετε δε Θελω να διαβασω και τα spoιlers ....

Δεν έχω καταλάβει τί ακριβώς περιμέναν οτι θα δούνε. Σίγουρα ο καθένας έχει και την δικιά του θεωρεία που απαιτεί να την δεί στο γυαλί, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι έχουν και δίκιο.

Έχω την εντύπωση οτι μεγάλη μερίδα δεν θα ικανοποιούνταν με όποιο τρόπο και αν τελείωνε και απλά περιμέναν να τελειώσει προκυμένου να κράξουν.

Δεν λέω οτι ηταν τέλειο και αλάνθαστο. Ήταν όμως δίκαιο, σύμφωνο με όσα οδήγησαν σε αυτό και με τους βασικούς άξονες της σειράς -όπως εγώ τους αντεληφθηκα τουλάχιστον- και κατέληγε σε ένα σαφές τέλος. Το Lost ήταν όπως ενα μυθιστόρημα, ένα παραμύθι. Και ώς τέτοιο βρίσκω οτι λειτούργησε εξαιρετικά.
Ένα φινάλε όπου θα έσκαγε μύτη ο Jakob, θα έβγαζε μια λίστα και θα εξηγούσε ένα ένα μυστήριο-λύση θα τους άρεσε δλδ?

Το λέω και το ξαναλέω οτι όλες αυτές οι απαιτήσεις μου φαίνονται αστείες. Όπως ενα βιβλίο, ένας πίνακας ζωγραφικής, μια φωτογραφία, μια ταινία, είτε σου αρέσει είτε όχι, για τους δικούς σου και απόλυτα έγκυρους λόγους, έτσι και μια σειρά. Αυτή είναι και είναι η δική τους σειρά και όχι η δική σου (του θεατή) για να απαιτείς λύσεις και εξηγήσεις που οι δημιουργοί έχουν επιλέξει να σου δώσουν με συγκεκριμένο τρόπο και σε συγκεκριμένο χρόνο. Το οτι προβάλεται κάθε βδομάδα δεν το κάνει περισσότερο δικό μας και λιγότερο δικό τους απο το να το έβλεπες όλο μια και έξω σαν ταινία. Απλά σου δημιουργεί μια (ψευδ)αίσθηση επιρρεασμού του αποτελέσματος, που μπορεί να έχει κάποια βάση όσον αφορά κάποια πράγματα και όχι πάντα καλώς.
Μην ξεγελιέστε όμως, ουδεμία συμμετοχή έχεις ούτε και πρέπει να έχεις σε αυτό. Αν δεν σου αρέσει μπορείς να μην το δεις. Να μην το αγορασεις, να μην το προτείνεις. Κανένα δικαίωμα δεν έχεις να το αλλάξεις.

Nαι φίλε μου.Σύμφωνοι!άλλα εδώ μιλάμε για 6 χρόνια έτσι?όταν έβαζαν μυστήρια στο μυαλό μας που άτυπα θα εξηγούσαν στο επόμενο επεισόδιο και όταν αυτά τα μυστήρια έγιναν πάρα πολλά αυτοί συνέχισαν και πρόσθεταν κι άλλα τότε έγινε αυτό το κομφούζιο.

Εγώ π.χ κόλλησα με την σειρά διότι ήμουν περίεργος να δώ τι εξήγηση δίνουν για όλα αυτά και όχι επειδή ήθελα να παρακολουθώ ένα παραμύθι επι 6 χρόνια.Με δελέαζαν να παρακολουθώ κάθε επόμενο επεισόδιο αφήνοντας μου υπόνοιες ότι θα μου εξηγούσαν στην πορεία τουλάχιστον βασικά μυστήρια του σεναρίου.Αυτό δεν συνέβει ποτέ και αισθάνομαι ότι με εξαπάτησαν.

Είναι σαν να σου βάλω ένα εξαιρετικό πρόβλημα μαθηματικών που να σε συνεπάρει ,να παλεύεις επι μήνες για την λύση του και στο τέλος να σου πώ ότι απλά δεν υπάρχει λύση!όσο και καλά να πέρασες προσπαθώντας να βρείς την λύση του, σίγουρα θα νιώσεις εξαπατημένος στο τέλος.

Βέβαια δεν πέρασα άσχημα παρακολουθώντας την σειρά, απλά εάν ήξερα ότι θα ήταν τόσο 'αχταρμας' δεν θα έμπαινα στον κόπο να ξοδέψω τόσο χρόνο απο τη ζωή μου για κάτι που στο τέλος δεν έχει κανένα είδους συμπέρασμα ,νόημα ή εξήγηση.

Ωραία όλα αυτά αν δεν σε ενδιαφέρει:

1. Τι είναι το φως
2. Ποια ήταν η μητέρα
3. Τι ήταν ο ναός
4. Τι ήταν το άγαλμα
5. Πως μεταφερόταν ο Jacob από το νησί στον υπόλοιπο κόσμο

Μερικά από τα ερωτήματα που δεν έκαναν τον κόπο να μας απαντήσουν.

Ενδείξεις και υπόνοιες για το τί μπορεί να είναι ολα αυτά έδωσαν.

Ειδικά τα επεισοδια του 4ου και 5ου κύκλου είχαν αρκετά. Το θέμα είναι οτι ακόμα και αν θέλαν δεν θα μπορούσαν να εξηγήσουν αναλυτικά τα πάντα χωρίς οποιαδήποτε καλή διάθεση απο εμας.

Άφησαν αρκετές υπόνοιες κατα την διάρκεια της σειράς για το οτι οι ιδιότητες του νησιού οφείλονται στο ιδιέτερο υπέδαφος του που διαθέτει εξωτικά σωματίδια (εκεί που έχτισαν τον σταθμό Orchid πχ). Οτι ο χώροχρόνος είναι πιο ευκαμπτος σε αυτό το μέρος (διάφορες αναφορές για διαφορετική ροή του χρόνου στο νησί και εκτός του ορίου επίδρασης του).
Το Η/Μ πεδίο που δημιουργούν αυτά γύρω απο το νησί είναι πιθανώς υπευθυνο και για τις αλλαγές στην βιολογία των έμβιων όντων. Καρκινικά κύτταρα υποχωρούν (και εμβρυικά επισης...) νευρικά αναζογωονούνται. Οι τύποι της Dharma το είχαν προφανώς παρατηρήσει εξού και τα πειράματα με τις πολικές αρκούδες και τα κλουβιά.

Ο Jakob έφευγε και ερχόταν στο νησί προφανώς όπως και όλοι οι άλλοι... Ακολουθώντας πορεία 308 μοίρες. Δεν θυμάμαι να αποτελεί ιδιέτερο μυστήριο αυτό. Αν ειχες μέσο μπορούσες να φύγεις απο το νησί, το κάναν οι Dharma και οι Others συχνά. Ο MIB δεν μπορούσε αλλα αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δεν νομίζω οτι η μάνα, ο Jakob και ο οποιοσδήποτε άλλος ήξερε με ακρίβεια τί ήταν το φώς. Ήξεραν ότι καταλάβαιναν απο τα αποτελέσματα που αυτό είχε. Δεν μου φάνηκε η μάνα, ή ο Jakob για αυθεντία ή για θεική μορφή. Flawed characters τους χαρακτήρισαν οι δημιουργοί και είδαμε πολύ καθαρά οτι αυτό αφορά όλους. Ο Jakob δεν ήταν κάτοχος καμίας αληθειας, όπως δεν ήταν και ο Hurley που ανέλαβε μετά. Και η θέση του προστάτη μάλλον συμβολική είναι. Προέκυψε απο την ιστορία μιας ημίτρελης μάνας στο αφελές παιδί της. Το τελετουργικό της πώσης πχ και ο Jack και ο Hurley δήλωσαν οτι δεν αισθάνθηκαν κάτι να αλλάζει. Απλά ακολούθησαν μια παράδοση που τους δόθηκε απο κάποιον που θεωρούσαν αυθεντία. Οι δημιουργοί ώς φαν κλασικών δημιουργιών επιστημόνικής φαντασίας εδώ θυμίζουν κλασικά έργα σε αυτήν την παρανόηση/παράδοση.

Ο MIB πέφτοντας στην πηγή της ακτινοβολίας θα μπορούσε να εχανε την φυσική υπόσταση του. Η σειρά αποδέχεται την ύπαρξη ψυχής, και έδειξε πολλάκις οτι η έκθεση σε ισχυρές δόσεις Η/Μ ακτινοβολίας επιρεάζει την σύνδεση ψυχής/συνείδησης. Έτσι η πτώση αυτή προκάλεσε βίαιο αποχωρισμό της ψυχής απο το σώμα. Έγινε ενέργεια. Η οποιά ψυχή-ενέργεια με την μορφή μεταλικής σκόνης μπορούσε να πάρει μόνο την μορφή ά-ψυχων σωμάτων?

Θεωρείες που να καλύπτουν αρκετά απο τα μυστήρια υπάρχουν πολλές. Άλλες πιο αληθοφανείς άλλες πιο τραβηγμένες. Η παραπάνω είναι αυτή που έχουν αφήσει να εννοηθεί χωρίς όμως να την επιβεβαιώσουν ή να την απορίψουν. Το θέμα είναι κατα πόσο έχεις αναγκη να σου πεί κάποιος την αλήθεια ή μπορείς να την υποθεσεις απο μόνος σου. Εγώ προτιμάω όταν δεν μου προσφέρουν τα πάντα στο πιατο και με αφήνουν να κάνω τις δικές μου υποθέσεις για τις λεπτομέρειες. Ο βασικός κορμός για να κολλήσεις τα κομμάτια του πάζλ τριγύρω υπάρχει. Τώρα αν θες (ο θεατής) να σου εξηγήσουν τα πάντα, τότε πράγματι το Lost δεν ήταν η σειρά για σένα.

Last edited:

Επειδή είναι πολλά για να τα θυμάται κάποιος, εδώ είναι συγκεντρωμένα όλα τα στοιχεία που αφορούν το Lost, απο ιστορικό του κάθε χαρακτήρα μέχρι τις λεπτομέρειες που οδηγουν στις θεωρείες για το νησί. Μια προσεκτική ανάγνωση είναι απαραίτητη για όποιον θέλει να ανακαλύψει τα μυστικά του νησιού και θα αποκαλύψει οτι πολλά είναι τελικά γνωστά.

http://lostpedia.wikia.com/wiki/Main_Page

Εξαιρετικο φιναλε.
Αν και δεν ημουν ποτε τρελαμενος με τη σειρα νομιζω οτι εκλεισε σωστα και δε θα ηθελα ουτε αναλυσεις ουτε εξηγησεις για καθε τι που ειδαμε τοσα χρονια.
Αυτο που μετραει ειναι η αισθηση που μου αφησε και ομολογω οτι με αφησε ικανοποιημενο.

Και εμένα με ολοκληρώσε το τέλος του!Με ηρέμησε, δεν ηθέλα να μάθω τι και πως για υπολοίπες τυχόν απορίες και μου άρεσε οτι τελείωσε όπως άρχισε!

Το The Final Journey νομιζω ειναι συνεντευξεις κτλ. Η σεζον και η σειρα, τελειωνουν με τα επεισοδια 17+18.

Απογοητευτηκα πληρως απο το finale. Οχι μονο δεν απαντουν σε σημαντικα ερωτηματα αλλα προσθετουν κιολας.

Σε καμια εβδομαδα πιστευω θα ανακοινωσουν και τηλεταινια. Σιγουρο χρημα.

Απάντηση: Lost - season 6 (final)

δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε :confused: κριμα που τελειωσε:bawling: και κριμα που τελειωσε ετσι :frown: τα λογια εινα περιττα

Nαι φίλε μου.Σύμφωνοι!άλλα εδώ μιλάμε για 6 χρόνια έτσι?όταν έβαζαν μυστήρια στο μυαλό μας που άτυπα θα εξηγούσαν στο επόμενο επεισόδιο και όταν αυτά τα μυστήρια έγιναν πάρα πολλά αυτοί συνέχισαν και πρόσθεταν κι άλλα τότε έγινε αυτό το κομφούζιο.

Παιδες οι ανθρωποι δεν ειναι της μαθηματικης εταιρειας.

Λεφτα βγαζουν. Οταν το στουντιο τους ειπε παιδες χτυπησατε διανα, ο κοσμος εχει εξω κανει σαν τρελλος τι περιμενατε να κανουν ?

Βαλτε οτι παπαρια σας ερθει χωστε πολικες αρκουδες, βαλτε φωτα και αγιασμενα νερα , χωστε καπνους και φελλους με νοημα :Banane0: και στο τελος θα δουμε .

Ε δεν ειδαμε και ολοι πηγαν στον παραδεισο.:ernaehrung004:

Ωραία όλα αυτά αν δεν σε ενδιαφέρει:

1. Τι είναι το φως
2. Ποια ήταν η μητέρα
3. Τι ήταν ο ναός
4. Τι ήταν το άγαλμα
5. Πως μεταφερόταν ο Jacob από το νησί στον υπόλοιπο κόσμο

Μερικά από τα ερωτήματα που δεν έκαναν τον κόπο να μας απαντήσουν.

Θα βγαλουν την εγκυκλοπαιδεια τωρα να τα σκασεις να μαθεις (σοβαρα μιλω)

Εξαιρετικο φιναλε.
Αν και δεν ημουν ποτε τρελαμενος με τη σειρα νομιζω οτι εκλεισε σωστα και δε θα ηθελα ουτε αναλυσεις ουτε εξηγησεις για καθε τι που ειδαμε τοσα χρονια.
Αυτο που μετραει ειναι η αισθηση που μου αφησε και ομολογω οτι με αφησε ικανοποιημενο.

Ετσι νιωσαμε και με την Εκτη Αισθηση.

Ανακουφισμενοι και αγαλλιασμενοι. (και οι σεναριογραφοι οταν τους ειπαν οτι δεν χρειαζεται να δικαιολογησουν οτι παπαρια ειχαν επινοησει τοσο καιρο απλα επρεπε να βαλουν συναισθημα. )

Last edited: