Kosh
AVClub Fanatic
Re: Lost - season 6 (final)
Γιαννη μου εγω προσωπικα σε ζηλευω που σου αρεσε και δεν απογοητευτηκες αληθεια.
Γιαννη μου εγω προσωπικα σε ζηλευω που σου αρεσε και δεν απογοητευτηκες αληθεια.
Για οσους το εβλεπαν για να καταλαβουν τι σημαινει η ακολουθεια των αριθμων η δεν ξερω τι αλλο τι συγνωμη αλλα λαθος σιριαλ προτιμησατε.
Το Lost ειναι το καλυτερο DRAMA EVER.
Οχι sci-fi. DRAMA
Στην τελευταια season , βλεπαμε (ετσι καταλαβαμε οι περισσοτεροι) το "καθαρτηριο" , το σημειο δηλ. που ο χρονος δε μετραει (ολοι πεθαναν τελικα σε διαφορετικους χρονους) και προετοιμαζονταν για τη "μεταθανατιο ζωη" ή οπως αλλιως θελετε πεστετο.
Αυτο υπαρχει σε πολλες μυθολογιες και θρησκειες ... φαινεται αυτο αν προσεξεις στην εκκλησια που ο Τζεηκ πιανει το φερετρο, πισω του υπαρχει ενα βιστρο με ολα τα συμβολα των γνωστων θρησκειων.
Εχω ενα ερωτημα, η γουρνα απο την οποια αφαιρεθηκε ο φελλος γιατι αναψοκοκκινησε ?
Ειχε χαλασει ο σκουπιδοφαγος ?
Βρε Γιαννη απο που ορμώμενος στηρίζεις αυτες της περίπου εξηγήσεις που δίνεις; ( που επιπλεον εξακολουθώ να μην καταλαβαινω)
Εχω ενα ερωτημα, η γουρνα απο την οποια αφαιρεθηκε ο φελλος γιατι αναψοκοκκινησε ?
Ειχε χαλασει ο σκουπιδοφαγος ?
Βρε Γιαννη απο που ορμώμενος στηρίζεις αυτες της περίπου εξηγήσεις που δίνεις; ( που επιπλεον εξακολουθώ να μην καταλαβαινω)
Αν θελαμε drama βλεπαμε galactica.
Ο κοσμος οταν αρχισε η σειρα και εκανε μεροκαματα στα φορουμ και στα μπλογκς δεν τα εκανε γιατι τους ειχε συνεπαρει το ερωτικο διλλημα της Κεητ ουτε το αν θα μιλησει αγγλικα ο κορεατης.
Ηταν επειδη ειδε κατι πολικες αρκουδες, επειδη ακουγε για τους "αλλους" και αλλους δεν εβλεπε , ηταν για κατι πειραματα της Nταρμα , ηταν για εναν μαυρο καπνο που δεν ηεξερε κανεις τι ειναι μιας και δεν βλεπαμε ταινια με τους Xmen αλλα ενα σηριαλ με τους συγχρονους Ρονβισωνες χαμενους στην Μυστηριωδη Νησο....
Μην τα γραψω ολα τα μυστηρια για τα οποια ολοι ευχαριστιοντουσαν να προσπαθουν να τα αποκρυπτογραφησουν.
Αν βρειτε παραπανω απο 5% των φανς ανα τον κοσμο που αυτα τα ειχαν γραψει στα παλιοτερα των κασετων τους και τους ενδιεφερε το υπαρξιακο δραμα του Σαγιντ και το πως θα ξεπερνουσε ψυχολογικα τα προβληματα του I rest my case.
οχι ρε συ ο φελλος ηταν μια παναρχαια συσκευη εξωγηινων που την ειχαν δωρισει στους αρχαιους ατλαντες και αυτοι με την σειρα τους στους αρχαιους αιγυπτιους(Ελληνες δεν παιζουν εδω πουσε ρε Λιακοπουλε)που μετετρεπε την λαβα της γης σε μια ενεργεια που σκοπο ειχε να κινησει τα σκαφη τους.ετσι εξηγητε το γεγονος οτι οι πρωτογονοι του νησιου ειχαν φτιαξει ενα τροχο και μετακινουσαν το νησι ολοκληρο στον χωροχρονο:award:
Θεωρώ ότι αν ήθελαν να μας εξηγήσουν πράματα και θάματα θα το έκαναν, σιγά μην έλειπαν από ολόκληρο Hollywood μερικά δημιουργικά μυαλά να ενώσουν το Puzzle σε ένα παρουσιάσιμο αποτέλεσμα. Ακόμα κι έτσι που το είχαν τραβήξει, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να μπαλώσουν τα πάντα.
Με το ιδιο σκεπτικο, θα μπορουσα να ειχα δει και το galactica, που ειπες παραπανω ρε Ναθ.
Δεν το ειδα ομως σαν shi fi - space combat klp, αλλα σαν δραματικη σειρα , κι ετσι την εκρινα σαν μια καταπληκτικη σειρα, με ωραιο φιναλε , καταπληκτικη πλοκη και πολυεπιπεδο σεναριο και χαρακτηρες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.