Lumagen RadianceXD™ Video Processor

Re: Απάντηση: Lumagen RadianceXD™ Video Processor

Εγώ έχω ήδη πέσει σε κατάθλιψη... Αν δεν σκάσω απόψε δεν θα σκάσω ποτέ...
icon9.gif

Το τελευταίο το συγχρόνισα χθές στις 4.30 τα ξημερώματα και μετά πήγα γιά ύπνο... Ανακουφισμένος που επιτέλους τελείωσα... Που νάξερα...:bigcry:

Μπάμπη δοκίμασε TuneUp Utilities 2008 ή SYstem Mechanic 6,0.

Αν δεν τα έχεις μπορώ να στα δώσω.

Κουράγιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Lumagen RadianceXD™ Video Processor

Μπάμπη δοκίμασε TuneUp Utilities 2008 ή SYstem Mechanic 6,0.

Αν δεν τα έχεις μπορώ να στα δώσω.

Κουράγιο.

Κώστα ευχαριστώ.Δεν έχω τίποτε τέτοιο... Μακάρι να μπορέσω να σώσω κάτι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Lumagen RadianceXD™ Video Processor

Κώστα ευχαριστώ.Δεν έχω τίποτε τέτοιο... Μακάρι να μπορέσω να σώσω κάτι.

Μπάμπη γενικά αυτά τα utilities είναι θαυματουργά.

Δεν ξέρω βέβαια τί γίνεται στην περίπτωση format....

Εγώ που είχα κάνει delete όλες τις φωτό μου,
τις έφερα όλες πίσω με το PC Inspector File Recovery.

Απλά στο PC Inspector File Recovery δεν μπορείς να τις
ανακτήσεις ούτε καν στο ίδο partition. Αν δοκίμαζες να τα
φέρεις στο ίδιο partition τα έκανε μαντάρα και τα έχανες
σχεδόν όλα. Οπότε στην δική σου περίπτωση αν δουλέψει
θα πρέπει να έχεις και ένα δεύτερο ΤΒ ελεύθερο για να
τις ανακτήσεις εκεί.

Το PC Inspector File Recovery θα στο δώσω εγώ αν θες.

Δίσκος:

Μην κάνεις / γράψεις πάνω του τίποτα πριν τρέξεις τα διάφορα utilities!

Υπάρχουν άπειρα γι αυτή τη δουλειά. Το πιο γνωστό είναι το GetDataBack αλλά είναι και πως θα σου κάτσει γενικά.

Αν έχει κάνει quick format και δεν έχεις γράψει τίποτα στον δίσκο μετά κατά 90% θα επανακτήσεις τα πάντα.

Lumagen:

Sorry Μπαμπίνο αλλά firm update κάνουμε μόνο με UPS. Πόσο μάλλον με τις τελευταίες ζωγραφιές της ΔΕΗ και όταν μιλάμε για μηχάνημα που μετά ίσως πρέπει να πάει Αμερική.

Το θέμα όμως είναι πότε έγινε η διακοπή. Πρόβλημα, ίσως, υπάρχει αν γίνει τα τελευταία δευτερόλεπτα που φλαράσει το μηχάνημα. Όλα τα προηγούμενα λεπτά απλώς ʽκατεβάζειʼ data οπότε εκεί και να διακοπεί το ρεύμα κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις prob.

Τι έγινε τελικά; Παίζει τώρα;

Δίσκος:

Μην κάνεις / γράψεις πάνω του τίποτα πριν τρέξεις τα διάφορα utilities!

Υπάρχουν άπειρα γι αυτή τη δουλειά. Το πιο γνωστό είναι το GetDataBack αλλά είναι και πως θα σου κάτσει γενικά.

Αν έχει κάνει quick format και δεν έχεις γράψει τίποτα στον δίσκο μετά κατά 90% θα επανακτήσεις τα πάντα.

Lumagen:

Sorry Μπαμπίνο αλλά firm update κάνουμε μόνο με UPS. Πόσο μάλλον με τις τελευταίες ζωγραφιές της ΔΕΗ και όταν μιλάμε για μηχάνημα που μετά ίσως πρέπει να πάει Αμερική.

Το θέμα όμως είναι πότε έγινε η διακοπή. Πρόβλημα, ίσως, υπάρχει αν γίνει τα τελευταία δευτερόλεπτα που φλαράσει το μηχάνημα. Όλα τα προηγούμενα λεπτά απλώς ʽκατεβάζειʼ data οπότε εκεί και να διακοπεί το ρεύμα κατά πάσα πιθανότητα δεν έχεις prob.

Τι έγινε τελικά; Παίζει τώρα;

Ψιτ, μηπως τωρα που τα ξαναδιαβαζεις να αναθεωρησεις τα "σχολια" περι Lukuma ?:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Lumagen RadianceXD™ Video Processor

Νο κομπρέντε φιλος....

ποστ 255 by Babis...

Babis is crying his fate for making this bloody format.....:twoguns:
και στη συνεχεια λεει οτι μες την γκαντεμια του δεν το ρισκαρει να περασει firmware μπας και τον κυνηγαει και τη "φαει" κι απο εκει ......:worshippy:

got it now filos ??:grinning-smiley-043

Α, διαβάζοντας το ‛Να πάω τώρα να περάσω και το καινούριο firmware του Lumagen και να πέσει το ρεύμα...´κατάλαβα ότι το έκανε ήδη και το λέει με την έννοια ‛έγινε κι αυτό’.

Μάλιστα, good news τοτενές.

Τουλάχιστον να σημειώσει τα περί UPS.

ΥΓ Φταίει που δεν δουλεύει η καφετιέρα φίλος και είμαι χωρίς καφέ (ναι ναι που δεν πίνω έτσι κι αλλιώς) :p

Α, διαβάζοντας το ‛Να πάω τώρα να περάσω και το καινούριο firmware του Lumagen και να πέσει το ρεύμα...´κατάλαβα ότι το έκανε ήδη και το λέει με την έννοια ‛έγινε κι αυτό’.

Μάλιστα, good news τοτενές.

Τουλάχιστον να σημειώσει τα περί UPS.

ΥΓ Φταίει που δεν δουλεύει η καφετιέρα φίλος και είμαι χωρίς καφέ (ναι ναι που δεν πίνω έτσι κι αλλιώς) :p

:grinning-smiley-043 καλο ! Δε με λες τωρα που ειπες για ups, εχεις ? :flipout:

end of off...

H εκδοση HDMI 1.3 θα κυκλοφορησει Ιουνιο/Ιουλιο το αργοτερο.
Ειναι φτηνοτερο να αγορασει καποιος το σημερινο beta και να πληρωσει την αναβαθμιση σε 1.3, παρα να αγορασει το μηχανημα σε 1.3 εκδοση κατευθειαν.

Αυτα απο τον αντιπροσωπο της Lumagen στην Αγγλια.
Λες να κανονισω κανενα power buy για καμια δεκαρια τεμαχια? Βγαινει και σε μαυρο.:BDGBGDB55:

H εκδοση HDMI 1.3 θα κυκλοφορησει Ιουνιο/Ιουλιο το αργοτερο.
Ειναι φτηνοτερο να αγορασει καποιος το σημερινο beta και να πληρωσει την αναβαθμιση σε 1.3, παρα να αγορασει το μηχανημα σε 1.3 εκδοση κατευθειαν.

Αυτα απο τον αντιπροσωπο της Lumagen στην Αγγλια.
Λες να κανονισω κανενα power buy για καμια δεκαρια τεμαχια? Βγαινει και σε μαυρο.:BDGBGDB55:

Εγώ θέλω μια αναβάθμιση και μιά μαύρη φάτσα... Μπορώ; -bye-

Μολις εστειλα email στον αντιπροσωπο, εαν μπορει να υποστηριξει 2-3 συσκευες, με αναβαθμιση σε 1.3 και τα σχετικα.
Εαν πει τσου...ισως η Αμερικη να ειναι και η μονη λυση. Πιστευω να εχω μια απαντηση σημερα.

Τάκη, καλωρίζικο το νέο σου παιχνίδι!!! Τι έγινε βρε παιδιά, θα γεμίσουμε με Lumagens τώρα? :D

Ωπα,τωρα το πηρα χαμπαρι Τακη οτι εγινες κι εσυ Λουματζενατος,καλοριζικος......:worshippy: