Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Αλλά έχεις δίκιο στο ότι όταν ακούσουμε κάτι που παιζόταν σπίτι μας το θυμόμαστε ακόμα και εάν δεν μάς αρέσει.Κουβαλάει την μνήμη τής παιδικής μας ηλικίας.
Αλλά έχεις δίκιο στο ότι όταν ακούσουμε κάτι που παιζόταν σπίτι μας το θυμόμαστε ακόμα και εάν δεν μάς αρέσει.Κουβαλάει την μνήμη τής παιδικής μας ηλικίας.
Από τη μητέρα μου και τα βρεφικά μέχρι και εφηβικά μου ακούσματα, μου έμεινε ο Χατζιδάκις (έστω τα τραγούδια του και όχι τα "σοβαρότερά" του, άντε και το χαμόγελο της Τζοκόντα). Όμως σχεδόν μίσησα την όψιμη αγάπη της για την όπερα, α πα πα, ούτε να την ακούω και ας είναι και Κάλας.![]()
Περιέργως στο σπίτι μου, καίτοι σχεδόν το επέβαλε η ηλικία τους, οι γονείς μου δεν άκουγαν καθόλου Beatles.... απλώς απαράδεκτοι.![]()
![]()
Οι μεγάλες μου αγάπες στο ελληνικό τραγούδι είναι -μη γελάσετε- οι Μπουλάς, Ζουγανέλης, Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Πουλικάκος!
οταν ενας ανθρωπος θελει να ξεφυγει εστω για λιγα λεπτα απο τα πολλα προβληματα της καθημερινοτητας θα ακουσει κατι αναλαφρο και ευχαριστο και οχι τους αντιεξουσιαστικους προβληματισμους καποιου μελαγχολικου τραγουδιστη..Η μουσικη αυτο δεν ειναι στο κατω κατω?
Οποτε οταν ενας ανθρωπος θελει να ξεφυγει εστω για λιγα λεπτα απο τα πολλα προβληματα της καθημερινοτητας θα ακουσει κατι αναλαφρο και ευχαριστο και οχι τους αντιεξουσιαστικους προβληματισμους καποιου μελαγχολικου τραγουδιστη..Η μουσικη αυτο δεν ειναι στο κατω κατω?
Πάντως κύριε Στέλιο παπα , το "Ριτα - Ριτάκι" άρεσε στις φίλες μου που άκουγαν μπουζούκια και μόνον .
Τι? κι'αυτός καβάλισε το καλάμι?"Αυτό είναι βέβαια - και έτσι πρέπει να είναι "
![]()
Τι? κι'αυτός καβάλισε το καλάμι?
θα κάνει την βόλτα του και θα γυρίσει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.