ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
Καλημέρα σας κύριοι.Αν και δεν είμαι ειδικός σε θέματα μουσικής θα ήθελα να υποβάλω κάποια ερωτήματα
Ποιος βαφτισε αυτους που βαφτισε εντεχνους καλιτεχνες?
Ποια ειναι η εντεχνη μουσικη?
Πως γίνετε να διαφωνείτε για κάτι που αφορά καθαρά προσωπικό γούστο?.
Αν και δεν είμαι ειδικός όπως ανάφερα και πιο πάνω θεωρώ ότι ο Μ.Χατζηγιάννης είναι ένας από του πιο εμπορικούς τραγουδιστές της τελευταίας δεκαετίας.Αυτό σημαίνει ότι είναι αρεστός σε μια πολύ μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας.Γραφει αλμπομ που μπορεις να ακουσεις πολυ ευχαριστα το 60% των κομματιων.Οποτε οταν ενας ανθρωπος θελει να ξεφυγει εστω για λιγα λεπτα απο τα πολλα προβληματα της καθημερινοτητας θα ακουσει κατι αναλαφρο και ευχαριστο και οχι τους αντιεξουσιαστικους προβληματισμους καποιου μελαγχολικου τραγουδιστη..Η μουσικη αυτο δεν ειναι στο κατω κατω?
H μουσική γιά τον καθένα είναι κάτι διαφορετικό και διαφορετικά την αντιλαμβάνεται άρα ως επέκταση και διαφορετικά την χρησιμοποιεί.Προσωπικά όταν δεν είμαι στα πολύ πάνω μου για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο αντιδρώ μουσικά.Μπορεί και να ακούσω κάτι ευχάριστο μπορεί κάτι "προβληματισμένο" οπως λες εσύ ή ακόμα και κάτι χαρωπό στο οποίο εγώ θα βρω μία θλίψη ή και το ανάποδο επισης,κάτι δηλαδή μαύρο που εμένα θα μου βγάζει μια σπίθα ελπίδας.Οπότε μην το γενικεύεις το θέμα.