Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Οσο για τον Καρβέλα πήρε την μεγαλύτερη εκδίκηση απο τούς ´έντεχνους´και γενικότερα για την κατάντια τού Ελληνικού τραγουδιού την τελευταία εικοσαετία.
Εκανε χίτ με τούς κουζουλούς τής Πάνια.
Γιατί δεν γίνανε φέτος τα βραβεία ´Αρίων´??Θάπρεπε να βραβεύσουν τον Βάς Βάς.Οπότε η Πρωτοψάλτη που το παίζει παιδούλα στα γεράματα και Καρβελίζει εντελώς τώρα τελευταία δυστυχώς,δεν θα παρίστατο στην βράβευση.
Βρέ καλά να πάθουν.
Απο τότε που οι τραγουδιστες καβαλήσανε τούς συνθέτες γελοιοποιήθηκε το τραγούδι.
Καλύτερα Βας Βάς παρά Δεληβοριάς.Να ξέρουμε και τί χρώμα έχει ο πατος τού βαρελιού.

Re: Απάντηση: Re: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Γιατί μήπως θυμάσαι κανένα τραγούδι τού πολύ Δεληβοριά ,που να άντεξε πάνω απο 6 μήνες??
Moυ αρέσει που σάς πιάνει ιερό δέος στην λέξη Φοίβος ή Καρβέλας λές και άμα τούς φτύνουμε αποκτουμε εμείς οι υπόλοιποι μουσικό ανάστημα.Απο πότε ετεροκαθοριζόμαστε μουσικά??
Ναι το ξαναλέω.Μεταξύ Δεληβοριά και διαφόρων ανυπάρκτων ´εντέχνων´υβριδίων προτιμώ Καρβέλα και Φοίβο.
Eίναι εντιμοτεροι γιατί παραδέχονται ότι είναι εμπορικοί και γουστάρουν να πουλάνε δίσκους.
Ενώ ο άλλος που πουλάει 2000 σκάει που δεν τον ´καταλαβαίνουν´.
Υ.Γ
Οπως μού αρέσει η πόπ που γράφει ο Γιώργης ο Χριστοδούλου.Καλή φωνή και είναι αυτός που είναι.Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.

Όποιος έχει την μύγα, :flipout: :flipout:
Δεν είπα ότι είναι πολύς ο Δεληβοριάς, ούτε θεός του έντεχνου ούτε τίποτα τέτοιο, αλλά σε αντίθεση με τον Φοίβο, καταθέτει ειλικρινά ένα κομματι της μουσικής ψυχης του και δεν αναλώνεται σε εμπορικά τερτίπια για να έχει βίλες και πισίνες, όπως κάποιοι άλλοι!!!!Ούτε τον έχω ακούσει ποτέ να μιλάει ότι στεναχωριέται για τα 2000 cd που πούλησε, ξέρει που ζεί και ποιοί πουλάνε πια σε αυτή την Ελλάδα που πάει απο το κακό στο χειρότερο, που καίει για να γίνει επέκταση το καζίνο της Πάρνηθας!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!

Άντε και καλή τύχη μάγκες!!(Που είσαι ρε Πάυλο)....

Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Αα και λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά το "Δώδεκα" και πολλά ακόμα παλιά του Καρβέλα που ακούγονται ακόμα και σήμερα ,έχουν περάσει το εξάμηνο..-bye-

Τώρα ναι το έσωσες, έπιασες κομμάτι που το ακούνε όσοι ακούνε Βίσση!!Μην πιάσουμε την ποιότητα, της δίνουμε και καταλαβαίνει!!!:BDBDG54:

Ενώ ο Δεληβοριάς είναι πιστός υπηρέτης τής οικολογίας.
Συμφωνώ.Καλά να πάθουμε που μυθοποιούμε διάφορα τίποτα.
Υ.Γ
Τον τραγικό Σιδηρόπουλο και την κατάντια του στα τελευταία του χρόνια ας την αφήσουμε απ´όξω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Τώρα ναι το έσωσες, έπιασες κομμάτι που το ακούνε όσοι ακούνε Βίσση!!Μην πιάσουμε την ποιότητα, της δίνουμε και καταλαβαίνει!!!:BDBDG54:

Τώρα γιατί αφορίζεις ?

Η αδελφή μου δεν ακούει Βίσση αλλά το λατρεύει σαν κομμάτι.Και πολλοί άλλοι μη Βισσικοί.
Μέχρι και η Γαλάνη το τραγούδησε.Αλήθεια θα την αφορήσουμε και αυτήν ?
Ε δεν έμεινε και κανένας..:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Τώρα γιατί αφορίζεις ?

Η αδελφή μου δεν ακούει Βίσση αλλά το λατρεύει σαν κομμάτι.Και πολλοί άλλοι μη Βισσικοί.

Ντουέτο με την Αλκηστη.Αυτόπτης μάρτυς υπήρξα.
Και τόπανε με πάθος.............

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Τώρα γιατί αφορίζεις ?

Καλά πιάστηκες απο την λέξη, τρόπος του λέγειν. Στα 20 χρόνια τραγούδια έβγαλε και ένα, δύο!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Ντουέτο με την Αλκηστη.Αυτόπτης μάρτυς υπήρξα.
Και τόπανε με πάθος.............

Μπααα, πήγες και Πρωτοψάλτη??? Μπράβοοοο!!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: δεν το περιμένα!!

Κατ αρχήν γράφει απ το 80.

Κατα δεύτερον μπορώ να σου αριθμήσω πάρα πολλά ακόμα αλλά θα το σκίσουμε το θρεντ.

Επίσης οι Δεληνοτιάς σε 20 (έστω) χρόνια,ποιά τραγούδια -ενθύμια θα έχει να παρουσιάσει (και οι όμοιοί του βέβαια..)?:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Κατ αρχήν γράφει απ το 80.

Κατα δεύτερον μπορώ να σου αριθμήσω πάρα πολλά ακόμα αλλά θα το σκίσουμε το θρεντ.

Επίσης οι Δεληνοτιάς σε 20 (έστω) χρόνια,ποιά τραγούδια -ενθύμια θα έχει να παρουσιάσει (και οι όμοιοί του βέβαια..)?:ADFADF1:

Οπότε είναι 27 χρόνια, ανελειπούς αντιγραφής!!:flipout: :flipout:
Ααα, ναι έχει και το Νάντια, ωωωω Νάντια!!!

Εδώ είσαι και εδώ είμαι, αν και ξαναλέω δεν τον έχω για θεό!!