Δημήτρης Ιωάννου
AVClub Fanatic
Αα και λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά το "Δώδεκα" και πολλά ακόμα παλιά του Καρβέλα που ακούγονται ακόμα και σήμερα ,έχουν περάσει το εξάμηνο..
Γιατί μήπως θυμάσαι κανένα τραγούδι τού πολύ Δεληβοριά ,που να άντεξε πάνω απο 6 μήνες??
Moυ αρέσει που σάς πιάνει ιερό δέος στην λέξη Φοίβος ή Καρβέλας λές και άμα τούς φτύνουμε αποκτουμε εμείς οι υπόλοιποι μουσικό ανάστημα.Απο πότε ετεροκαθοριζόμαστε μουσικά??
Ναι το ξαναλέω.Μεταξύ Δεληβοριά και διαφόρων ανυπάρκτων ´εντέχνων´υβριδίων προτιμώ Καρβέλα και Φοίβο.
Eίναι εντιμοτεροι γιατί παραδέχονται ότι είναι εμπορικοί και γουστάρουν να πουλάνε δίσκους.
Ενώ ο άλλος που πουλάει 2000 σκάει που δεν τον ´καταλαβαίνουν´.
Υ.Γ
Οπως μού αρέσει η πόπ που γράφει ο Γιώργης ο Χριστοδούλου.Καλή φωνή και είναι αυτός που είναι.Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.
Αα και λυπάμαι που θα σας στενοχωρήσω αλλά το "Δώδεκα" και πολλά ακόμα παλιά του Καρβέλα που ακούγονται ακόμα και σήμερα ,έχουν περάσει το εξάμηνο..![]()
Τώρα ναι το έσωσες, έπιασες κομμάτι που το ακούνε όσοι ακούνε Βίσση!!Μην πιάσουμε την ποιότητα, της δίνουμε και καταλαβαίνει!!!:BDBDG54:
Μένος και αφορισμοί...:violent-smiley-030:
Τώρα γιατί αφορίζεις ?
Η αδελφή μου δεν ακούει Βίσση αλλά το λατρεύει σαν κομμάτι.Και πολλοί άλλοι μη Βισσικοί.
Μέχρι και η Γαλάνη το τραγούδησε.Αλήθεια θα την αφορήσουμε και αυτήν ?
Ε δεν έμεινε και κανένας..![]()
Τώρα γιατί αφορίζεις ?
Η αδελφή μου δεν ακούει Βίσση αλλά το λατρεύει σαν κομμάτι.Και πολλοί άλλοι μη Βισσικοί.
Μέχρι και η Γαλάνη το τραγούδησε.Αλήθεια θα την αφορήσουμε και αυτήν ?
Ε δεν έμεινε και κανένας..![]()
Ντουέτο με την Αλκηστη.Αυτόπτης μάρτυς υπήρξα.
Και τόπανε με πάθος.............
Μένος και αφορισμοί...:violent-smiley-030:
Μπααα, πήγες και Πρωτοψάλτη??? Μπράβοοοο!!:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: δεν το περιμένα!!
Aφού τάπαμε.Ειμαι εντελώς mainstream.Μην τα ξαναλέμε.
Μόνο που το 12 δεν είναι mainstream!!!:afro: :firstprize:
Απλώς έχετε ξεφύγει.. :ADFADF1:
Κατ αρχήν γράφει απ το 80.
Κατα δεύτερον μπορώ να σου αριθμήσω πάρα πολλά ακόμα αλλά θα το σκίσουμε το θρεντ.
Επίσης οι Δεληνοτιάς σε 20 (έστω) χρόνια,ποιά τραγούδια -ενθύμια θα έχει να παρουσιάσει (και οι όμοιοί του βέβαια..)?:ADFADF1:
Απλώς έχετε ξεφύγει.. :ADFADF1:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.