Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Και ξαναρωτάω φίλε fuse ποιος είναι αυτός που θα το κρίνει αυτό?Απο ποιον έχει πάρει αυτή την ιδιότητα για να κάνει τον διαχωρισμό έντεχνου και μη έντεχνου.Ο Lepton μου εξήγησε ότι πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης κλασσική μουσική παιδεία κτλ.Ωραία και η Ευρυδίκη εχει κλασσική μουσική παιδεία,είναι έντεχνη?
Το παράδειγμα με τα αρλεκιν καλό αλλά εκεί πιστεύω ότι η διαφορά είναι οφθαλμοφανή.Στη μουσική τώρα ποιος βαφτίζει το Ρίτα και τα λογία τα μεγάλα έντεχνο ενώ το πάρτι πχ ποπ τραγουδακι?

Κανένας , αλλά και όλοι . Ποιοτικό είναι αυτό που ακούμε εμείς και άρα είναι de facto ποιοτικό γιατί έτσι γουστάρουμε . Τα υπόλοιπα είναι πολλά λόγια που είναι φτώχεια . -bye- :flipout: Ειδικά όταν διαφωνεί κάποιος μαζί μας .

Εντεχνο το είπαν οι ίδιοι, με το "Ετσι Θέλω".
Μετά, ακολούθησαν τα παπαγαλάκια: αυτοί που γράφουν στα έντυπα και οι μουσικοί παραγωγοί.

Ποιοτικό υποτίθεται πως είναι ...εξ ορισμού: Δεν είναι ξενόφερτο και δεν το φτιάχνουν κωλόπαιδα -bye-

Last edited:
κωλόπαιδα

1063835588_keith9demo.jpg

Μα σε κάθε είδος υπάρχουν οι υπερόπτες που το αναγορεύουν σε υπέρτατη αξία. Από αντίστοιχες αγκυλώσεις δεν υποφέρουν και κάποιοι "φίλοι" της κλασσικής; Κάποιοι ροκάδες δεν βαφτίζουν ροκ ό,τι τους καπνίσει (ολόκληρη κουβέντα κάναμε για τον Καζαντζίδη προ καιρού); Κάποιοι ηλεκτρονικάδες δεν πιστεύουν ότι όλες οι άλλες μουσικές είναι απολιθώματα;

Και για να ρίξω και εγώ το λαδάκι μου, βρίσκω μεγάλες ομοιότητες μεταξύ του έντεχνου και του progressive...
:devil-smiley-029:

Θα αναφερω περιφραστικα κατι που ειχε πει ο Υπερηχας σε καποιο ποστ του

"......το τι ακουω ΜΟΝΟΣ μου στην σοφιτα ειναι αλλο θεμα"

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω καθετα διαγωνια και οριζοντια μαζι του.

Χωρις να θελω να θιξω κανενα φιλο ,θεωρω αδιανοητο ενας ανθρωπος να ακουει ΕΝΑ ειδος μουσικης παντου και παντα.
Μπορει και να γινεται ,αλλα εγω το βλεπω αδιανοητο και φυσικα δεν ειναι και το σωστο αυτο.Γνωμη μου ειναι.Το διευκρινιζω για να μην εχουμε παραξηγησεις.

Αρα πιστευω οτι στις μουσικες μας προτιμησεις χωραει και ο Μοτζαρτ και οι Στοουνς και η Μαντονα και ο Χατζιδακης και ο Καρβελας και τα δημοτικα.

Αναλογα σε ποιο χωρο ,σε τι φαση και με ποια παρεα ειμαστε .

Εχω περασει και γω φαση στην ζωη μου που ειμαυν αρνητης των παντων εκτος απο αυτα που μου αρεσαν εμενα.
Το μονο που εισεπραξα απο αυτη την σταση μου ηταν απομονωση και μιζερια.
Τ αλλαξα και γω το παραμυθι και τωρα λεω ναι σε ολα, περασμενα βεβαια μεσα απο το δικο μου φιλτρο.
Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι θλιβερη!!!!!!!(να και κατι που μαθαινεις μεσα απο την μουσικη).

Ακουστε ωρε παλληκαρια οτι πέσει στην αντιληψη σας και κρατηστε οτι σας αρεσει.
Ακουστε ομως πρωτα.

Και οταν πατε στην δικη σας σοφιτα βαλτε μονο αυτο που θα σας ....ταξιδεψει σε χωρους που μονο η μουσικη μπορει να σας παει.!!!!!!

Μα ρε Μιχάλη , όταν μιλάμε για την μουσική και ανταλάσσουμε απόψεις ή δογματίζουμε κατά βούληση , έχουμε πάντα στο νου την μουσική που ακούμε στην "σοφίτα" μας .
Κατά τα λοιπά , η μουσική έχει σχέση με τον τόπο , τον χρόνο , την παρέα , την φάση , το έτερο φύλο κ.ο.κ. Αλλοίμονο . Μήπως κανείς περιμένει να ακούσει τον Κηθ Τζάρετ στην Νεράϊδα ή στο Vox με γυναικοπαρέα και Τσίβας ( sic ) , τον Υο Υο Μa στο πανηγύρι της Αγιά-Μαρίνας στην Μηλίνα Βόλου ή τους Judas Priest τρώγοντας με φίλους σε ταβέρνα παρα θιν αλός ή την Στανίση στην Σκάλα του Μιλάνου ;

ΥΓ .Ευτυχως υπάρχουν κι οι Jethro Tull με τον Νταλάρα στο Ηρώδειο :flipout:

Θα αναφερω περιφραστικα κατι που ειχε πει ο Υπερηχας σε καποιο ποστ του

"......το τι ακουω ΜΟΝΟΣ μου στην σοφιτα ειναι αλλο θεμα"

Δεν μπορω παρα να συμφωνησω καθετα διαγωνια και οριζοντια μαζι του.

Χωρις να θελω να θιξω κανενα φιλο ,θεωρω αδιανοητο ενας ανθρωπος να ακουει ΕΝΑ ειδος μουσικης παντου και παντα.
Μπορει και να γινεται ,αλλα εγω το βλεπω αδιανοητο και φυσικα δεν ειναι και το σωστο αυτο.Γνωμη μου ειναι.Το διευκρινιζω για να μην εχουμε παραξηγησεις.

Αρα πιστευω οτι στις μουσικες μας προτιμησεις χωραει και ο Μοτζαρτ και οι Στοουνς και η Μαντονα και ο Χατζιδακης και ο Καρβελας και τα δημοτικα.

Αναλογα σε ποιο χωρο ,σε τι φαση και με ποια παρεα ειμαστε .

Εχω περασει και γω φαση στην ζωη μου που ειμαυν αρνητης των παντων εκτος απο αυτα που μου αρεσαν εμενα.
Το μονο που εισεπραξα απο αυτη την σταση μου ηταν απομονωση και μιζερια.
Τ αλλαξα και γω το παραμυθι και τωρα λεω ναι σε ολα, περασμενα βεβαια μεσα απο το δικο μου φιλτρο.
Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να ειναι θλιβερη!!!!!!!(να και κατι που μαθαινεις μεσα απο την μουσικη).

Ακουστε ωρε παλληκαρια οτι πέσει στην αντιληψη σας και κρατηστε οτι σας αρεσει.
Ακουστε ομως πρωτα.

Και οταν πατε στην δικη σας σοφιτα βαλτε μονο αυτο που θα σας ....ταξιδεψει σε χωρους που μονο η μουσικη μπορει να σας παει.!!!!!!

Το παραπάνω λύνει τα πάντα και τα λέει όλα.
Μιχάλη:grinning-smiley-043

Μα ρε Μιχάλη , όταν μιλάμε για την μουσική και ανταλάσσουμε απόψεις ή δογματίζουμε κατά βούληση , έχουμε πάντα στο νου την μουσική που ακούμε στην "σοφίτα" μας .
:

Δημητρη σοφα το εθεσες .
Απλα ηθελα να πω οτι εκτος απο αυτα που ακουμε στην σοφιτα μας, υπαρχουν και αλλα καλα εκει οξω.

Κωστα χαιρομαι που ενα νεο παιδι σαν και σενα, δεν εχει εγκλωβιστει, οπως ειχα κανει εγω στην ηλικια σου.

Για πειτε τωρα...
Σας αρεσει το καινουργιο των Matisse???
To εχω ξεσκισει το call me call me.(πω πω πολυ εμπορικος ειμαι ρε φιλαρες!!!:smash: )

Δημητρη σοφα το εθεσες .
Απλα ηθελα να πω οτι εκτος απο αυτα που ακουμε στην σοφιτα μας, υπαρχουν και αλλα καλα εκει οξω.

Κωστα χαιρομαι που ενα νεο παιδι σαν και σενα, δεν εχει εγκλωβιστει, οπως ειχα κανει εγω στην ηλικια σου.

Για πειτε τωρα...
Σας αρεσει το καινουργιο των Matisse??? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ;To εχω ξεσκισει το call me call me.(πω πω πολυ εμπορικος ειμαι ρε φιλαρες!!!:smash: )

:flipout: :flipout:

Mα τι λες? Είσαι μόλις 10...!

Το αλλάζω κι εγώ... θα βάλω 14 (όχι ότι δεν ταιριάζει κιόλας)

Last edited:
Δες στο προφίλ του.

Σίγουρα δε γέρασε, αλλά δεν είναι και κανένα παιδαρέλι...

Υ.Γ. Μουκ, μαζί γράφαμε.

Κωστα το αλλαζω!!!
Ειμαι χαρουμενος που συμφωνεις μαζι μου!!!

(Μεχρι τα σαραντα ο αντρας ειναι νεος.Στα πενηντα απλα ωριμαζει.Απο κει και πανω απλα γινεται σοφοτερος.Ομως ΠΟΤΕ δεν γερναει!!!!!)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μ. Χατζηγιάννης - Καβαλημένο Καλάμι …

Υπάρχει και ντοκουμέντο ηχογραφηθέν live .

που μπορουμε να δουμε αυτο το ντοκουμεντο Νταλαρα jethro στο Ηρωδειο
δεν γνωριζω οτι υπαρχει κατι τετοιο ..

.