M2tech hiFace

...ρωταω γιατι ο αδελφός μου εχει mac και ταυτόχρονα ενω απο ηχεια και ενισχυτη είναι σουπερ πάσχει ως προς την πηγη οπότε... λέω να τον ψήσω να χτυπήσει κανενα dac+Μ2!!

Το καινουργιο mac mini εχει εσωτερικα το τροφοδοτικο με οτι και αν σημαινει αυτο.
Απλα πληροφορηση για οσους το ψαχνουν πολυ...

Το καινουργιο mac mini εχει εσωτερικα το τροφοδοτικο με οτι και αν σημαινει αυτο.
Απλα πληροφορηση για οσους το ψαχνουν πολυ...

Τώρα αυτό γιατί να είναι πρόβλημα.
Ψηφιακό bit perfect θέλεις να βγάλεις από εκεί γιατί να είναι πρόβλημα το τροφοδοτικό όταν τα αναλογικά στάδια είναι στο Dac.

:)))) ε είσαι αλήθεια...-bye-:grinning-smiley-043-bye-

Τι "ει" τι "υ" inside , ολοι τα ιδια ειμαστε :grinning-smiley-043

Τώρα αυτό γιατί να είναι πρόβλημα.
Ψηφιακό bit perfect θέλεις να βγάλεις από εκεί γιατί να είναι πρόβλημα το τροφοδοτικό όταν τα αναλογικά στάδια είναι στο Dac.

Γιωργο , προτιμω μια συσκευη που να μην εχει το ιδιο "βρωμικο" περιβαλλον των pc , που ποτε δεν εμεινα ικανοποιημενος και ας το χρησιμοποιουσα μονο για ψηφιακο bit perfect οπως λες και εσυ.
Για αυτο τον λογο εφαγα τον κοσμο να βρω το προηγουμενο μοντελο σε καινουργιο ενω ειχε πρακτκα εξαφανιστει.
Αλλα ......thats me.

Τι "ει" τι "υ" inside , ολοι τα ιδια ειμαστε :grinning-smiley-043...

Για αυτο τον λογο εφαγα τον κοσμο να βρω το προηγουμενο μοντελο σε καινουργιο ενω ειχε πρακτκα εξαφανιστει.
Αλλα ......thats me.

Ασε αυτό μας εχει "φάει"...:bigcry:-bye-

Ο αδελφος μου που ειναι macακιας μου ειχε πει καποια στιγμη οτι το παλιο υποτίθεται οτι εβγαζε κατι προβλήματα... μη με ρωτησεις τι... δεν εχω ιδέα

Αξιζει λετε τον κόπο-εξοδο να το πάρεις με τον πιο γρήγορο επεξεργαστή (2,66) ή για αυτό που το θέλουμε και η βασική εκδοση ειναι οκ;;

Last edited:
Μήπως κάποιο καλό παιδί μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που έθεσα πριν δυο σελίδες;
Παρακαλώ συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου, αλλά μπορούν το M2tech hiFace ή το Musiland Monitor 01 USD να δόσουν στις ψηφιακές εξόδους τους και σήμα DTS ή AC3 σε πολυκάναλο AV για αποκωδικοποίηση ή κάνουν μόνο για να περνάνε στερεοφωνικό σήμα;

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, καταλαβαίνω ότι το Musiland μάλλον περνάει σήμα DTS ή AC3. Αξίζει να το χτυπήσω από ebay για 48 Ευρώ με τα έξοδα αποστολής μέσα ή μήπως το M2tech hiFace είναι σημαντικά καλύτερο;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Μήπως κάποιο καλό παιδί μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις που έθεσα πριν δυο σελίδες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φίλε μου το M2 99% είναι μονο για δικάναλο ήχο... για να εισαι σίγουρος πάρε ενα τηλ στην αντιπροσωπία...
www.audio-soul.gr

Έχει συμβεί κάτι με την αντιπροσωπεία; Δεν απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα ούτε σε email που τους έστειλα. Επίσης εφόσον μετακόμισαν δεν θα έπρεπε να ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους; Ειλικρινά προτιμώ να αγοράζω από ελληνικό κατάστημα ακόμα και αν είναι λίγο ακριβότερο το προϊόν αλλά μερικές φορές κάνουν τα εύκολα δύσκολα.

Έχει συμβεί κάτι με την αντιπροσωπεία; Δεν απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα ούτε σε email που τους έστειλα. Επίσης εφόσον μετακόμισαν δεν θα έπρεπε να ενημερώσουν την ιστοσελίδα τους; Ειλικρινά προτιμώ να αγοράζω από ελληνικό κατάστημα ακόμα και αν είναι λίγο ακριβότερο το προϊόν αλλά μερικές φορές κάνουν τα εύκολα δύσκολα.

O Γιώργος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μέλος από τα πρώτα βήματα του αγαπημένου μας AvForum, χομπίστας πάνω απ όλα...
Σίγουρα όταν έρθεις σε επαφή μαζί του, θα γίνουν όλα εύκολα φίλε ...
(αν δεν καταφέρεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του, στείλε μου πμ)

Last edited:
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που απάντησαν για τη βοήθεια. Επικοινώνησα και όλα καλά.

Με παίδεψε και αυτό. Στην αρχή μού'ρθε να το πετάξω.

Πολύ "βαρύς" ήχος, με κάπως κλειστή εικόνα.

Του τό'πα του Νίκου Π. και μου λέει ... δεν είσαι καλά.

Λοιπόν: εξωτερική τροφοδοσία (300VA > 10,000μF > MKP Siemens 470 nF > LM317 > Nichicon Muse 1000 μf > OSCON 10 μF) με χοντρό επάργυρο καλώδιο (DH Labs!!!), απευθείας στην USB του Asus, και ... κοντό coaxial (επάργυρο 75 Ω που βρήκα στη ντουλάπα με τα "σκουπίδια" - περίεργο, προς illuminati φέρνει).

Τώρα μάλιστα! Και μπάσο (και τι μπάσο), και μεσαία, και εικόνα, και μη-επιθετικές υψηλές. Ειδικά στο μπάσο το ξεσκίζει το media player (WDTV).

ΥΓ. Παιδιά sorry για τη photo. Θα προσπαθήσω να βάλω καλύτερη αύριο.

Τι το μεταμορφώνει τελικά? Η στοιβαρή τροφοδοσία και φυσικά .... το κατάλληλο coaxial...

Θα επανέρθω.