M2tech hiFace

Re: Απάντηση: M2tech hiFace

είμαι σε ακριβώς ίδια φάση.

Για usb interface έχω μια m-audio audiophile usb και παίζει σούπερ τα σιντιά μου που έχω ριπάρει στο itunes.
Θα ακούσω διαφορά με το m2tech?

παιζει καλυτερα το m2tech απο την m-audio audiophile usb

To Τrends ειναι πολυ καλο με χρηση εξωτερικου dac,δεν εχω ακουσει βεβαια το m2.Eιναι ομως αλλη σχολη να δουλευεις με duet -touch ,οπου εχεις την ασυρματη δυνατοτητα και αλλο να εχεις το καλωδιο
Προσωπικα ποτε δεν θα γυρνουσα σε μια ενσυρματη λυση,μπορει σε βελτιωση -αναβαθμιση του duet

To Τrends ειναι πολυ καλο με χρηση εξωτερικου dac,δεν εχω ακουσει βεβαια το m2.Eιναι ομως αλλη σχολη να δουλευεις με duet -touch ,οπου εχεις την ασυρματη δυνατοτητα και αλλο να εχεις το καλωδιο
Προσωπικα ποτε δεν θα γυρνουσα σε μια ενσυρματη λυση,μπορει σε βελτιωση -αναβαθμιση του duet

Τι είναι πάλι αυτό το "duet" για να το ψάξω......

Το squeezebox duet και touch,υπαρχει σχετικο νημα στις hi fi πηγες.Δεν εχει καμμια σχεση με το m2 ,το οποιο δουλευει μεσω usb.
Εκεινο που θελω να επισημανω ,και μαλλον γινομαι κουραστικος,ειναι το ριπαρισμα.Θεωρω βασικοτατο παραγοντα την μεθοδο ριπαρισματος,που μονο αφου παρουμε τα βελτιστα αποτελεσματα ,πρεπει να ασχολειθουμε με οποιαδηποτε αλλη βελτιωση.Βεβαια οταν αγοραζουμε ετοιμα αρχεια,υποτιθεται ,οτι αγοραζουμε το καλλιτερο δυνατο

πολύ σκας μάνα μου.
Βάλε το αυτόματο ripstation...

Δεν έχουμε και κανα αιώνα μπροστά μας...

Μου δουλεψε νερακι απο την πρωτη εγκατασταση και απο τοτε πραγματικα κανενα θεμα.

Προφανώς το εγκατέστησες μιά φορά και τέρμα. Εγώ το εγκατέστησα μιά φορά όταν είχα osx.10.4.11. μετά εγκατέστησα 10.5, ξαναεγκατέστησα τους drivers του hiface και αντιμετώπισα τρελλά προβλήματα κάθε φορά που πήγαινα να ακούσω μουσική από το mac. Τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο στο google βρήκα τι πρέπει να κάνω για να απεγκαταστήσω τους παλιούς drivers (μέσω terminal!) για να μπορώ να ακούω μουσική σαν άνθρωπος.

Να επιμείνω κι εγώ λιγάκι:
Ακούω αρχεία 16/44,1 και μόνο, δια μέσου AES/EBU του Trends UD-10.1 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μου φταίει δηλαδή τίποτα και δεν ξέρω τι παραπάνω να ζητήσω από αυτό που ακούω. Έχω και έναν "Κύβο" Prodigy για άλλη χρήση, τον οποίο όμως δεν σύνδεσα ποτέ στο κυρίως σύστημα για τον παραπάνω λόγο και ελλείψει καλωδίου spdif ομοαξονικού.
Πιστεύετε ότι θα άξιζε τον κόπο να επενδύσω στο Hiface μόνο και μόνο για αναπαραγωγή αρχείων του κόκκινου βιβλίου;
Ή μήπως να περιμένω κανένα χρόνο να αγοράσω κάποιο από αυτά που θα βγουν στις αγγελίες, επειδή μέχρι τότε θα έχει βγει το Εvo, το Hiface II κλπ....

Δεν είναι για το κατοστάρικο. Είναι ένα προσωπικό ζήτημα διαμόρφωσης αντικαταναλωτικής συνείδησης.

Ναι, κάνει μεγάλη διαφορά από διάφορες άλλες κάρτες ήχου, και για αρχεία 16/44.1. Πάντως η φιλοσοφία σου δεν είναι άσχημη, κάπως έτσι προμηθεύομαι κι εγώ ψηφιακές πηγές, 2-3 χρόνια αργότερα στη μισή τιμή :D

τουλάχιστον τώρα βρε η ασθένεια έχει ταβάνι το κατοστάρικο...

Ειδικα το συγκεκριμενο κατοσταρικο , σου ζωγραφιζει ενα μεγαλο χαμογελο ικανοποιησης.

Ειδικα το συγκεκριμενο κατοσταρικο , σου ζωγραφιζει ενα μεγαλο χαμογελο ικανοποιησης.

μόνο που δεν το πιάνει το μάτι σου...
ο λόγος βάρος προς ευρώ είναι πολύ χαμηλός...

μόνο που δεν το πιάνει το μάτι σου...
ο λόγος βάρος προς ευρώ είναι πολύ χαμηλός...

Την ιδια εντυπωση μου εχει κανει και εμενα το Πως γινεται σε αυτο το χομπυ να πουλιεται κατι που "παιζει" τοσο φτηνα.
Απο Ιταλο κιολας ....?

Να επιμείνω κι εγώ λιγάκι:
Ακούω αρχεία 16/44,1 και μόνο, δια μέσου AES/EBU του Trends UD-10.1 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μου φταίει δηλαδή τίποτα και δεν ξέρω τι παραπάνω να ζητήσω από αυτό που ακούω. Έχω και έναν "Κύβο" Prodigy για άλλη χρήση, τον οποίο όμως δεν σύνδεσα ποτέ στο κυρίως σύστημα για τον παραπάνω λόγο και ελλείψει καλωδίου spdif ομοαξονικού.
Πιστεύετε ότι θα άξιζε τον κόπο να επενδύσω στο Hiface μόνο και μόνο για αναπαραγωγή αρχείων του κόκκινου βιβλίου;
Ή μήπως να περιμένω κανένα χρόνο να αγοράσω κάποιο από αυτά που θα βγουν στις αγγελίες, επειδή μέχρι τότε θα έχει βγει το Εvo, το Hiface II κλπ....

Δεν είναι για το κατοστάρικο. Είναι ένα προσωπικό ζήτημα διαμόρφωσης αντικαταναλωτικής συνείδησης.

Βαγγέλη πιστεύω πως αν το φτιάξεις καλά (εξωτερική τροφοδοσία κτλ) το m2tech θα σκίσει. Μπορούμε να κανονίσουμε συγκριτικό σε μένα όποτε θες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: M2tech hiFace

Βαγγέλη πιστεύω πως αν το φτιάξεις καλά (εξωτερική τροφοδοσία κτλ) το m2tech θα σκίσει. Μπορούμε να κανονίσουμε συγκριτικό σε μένα όποτε θες...

Ευχαριστώ Νίκο!
Όταν ανέβω Αθήνα κάποια στιγμή πριν τις γιορτές και βολέψει θα φέρω και τον Τρεντς μαζί μου για σύγκριση.
Θα σε ειδοποιήσω....

Φιλε Βαγγέλη, επειδη εχω και το Trends και το M2 σε πληροφορώ οτι (τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα) η διαφόρα υπέρ του Μ2 ειναι μεγάλη. Αξίζει τα 100 ευρώ και με το παραπάνω!!