ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Δεν είναι για το κατοστάρικο. Είναι ένα προσωπικό ζήτημα διαμόρφωσης αντικαταναλωτικής συνείδησης.
Ρε συ Βαγγέλη, την ίδια "ασθένεια" περνάμε?
Δεν είναι για το κατοστάρικο. Είναι ένα προσωπικό ζήτημα διαμόρφωσης αντικαταναλωτικής συνείδησης.
είμαι σε ακριβώς ίδια φάση.
Για usb interface έχω μια m-audio audiophile usb και παίζει σούπερ τα σιντιά μου που έχω ριπάρει στο itunes.
Θα ακούσω διαφορά με το m2tech?
To Τrends ειναι πολυ καλο με χρηση εξωτερικου dac,δεν εχω ακουσει βεβαια το m2.Eιναι ομως αλλη σχολη να δουλευεις με duet -touch ,οπου εχεις την ασυρματη δυνατοτητα και αλλο να εχεις το καλωδιο
Προσωπικα ποτε δεν θα γυρνουσα σε μια ενσυρματη λυση,μπορει σε βελτιωση -αναβαθμιση του duet
Ρε συ Βαγγέλη, την ίδια "ασθένεια" περνάμε?![]()
Μου δουλεψε νερακι απο την πρωτη εγκατασταση και απο τοτε πραγματικα κανενα θεμα.
Να επιμείνω κι εγώ λιγάκι:
Ακούω αρχεία 16/44,1 και μόνο, δια μέσου AES/EBU του Trends UD-10.1 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μου φταίει δηλαδή τίποτα και δεν ξέρω τι παραπάνω να ζητήσω από αυτό που ακούω. Έχω και έναν "Κύβο" Prodigy για άλλη χρήση, τον οποίο όμως δεν σύνδεσα ποτέ στο κυρίως σύστημα για τον παραπάνω λόγο και ελλείψει καλωδίου spdif ομοαξονικού.
Πιστεύετε ότι θα άξιζε τον κόπο να επενδύσω στο Hiface μόνο και μόνο για αναπαραγωγή αρχείων του κόκκινου βιβλίου;
Ή μήπως να περιμένω κανένα χρόνο να αγοράσω κάποιο από αυτά που θα βγουν στις αγγελίες, επειδή μέχρι τότε θα έχει βγει το Εvo, το Hiface II κλπ....
τουλάχιστον τώρα βρε η ασθένεια έχει ταβάνι το κατοστάρικο...
Ειδικα το συγκεκριμενο κατοσταρικο , σου ζωγραφιζει ενα μεγαλο χαμογελο ικανοποιησης.
μόνο που δεν το πιάνει το μάτι σου...
ο λόγος βάρος προς ευρώ είναι πολύ χαμηλός...
τουλάχιστον τώρα βρε η ασθένεια έχει ταβάνι το κατοστάρικο...
Να επιμείνω κι εγώ λιγάκι:
Ακούω αρχεία 16/44,1 και μόνο, δια μέσου AES/EBU του Trends UD-10.1 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν μου φταίει δηλαδή τίποτα και δεν ξέρω τι παραπάνω να ζητήσω από αυτό που ακούω. Έχω και έναν "Κύβο" Prodigy για άλλη χρήση, τον οποίο όμως δεν σύνδεσα ποτέ στο κυρίως σύστημα για τον παραπάνω λόγο και ελλείψει καλωδίου spdif ομοαξονικού.
Πιστεύετε ότι θα άξιζε τον κόπο να επενδύσω στο Hiface μόνο και μόνο για αναπαραγωγή αρχείων του κόκκινου βιβλίου;
Ή μήπως να περιμένω κανένα χρόνο να αγοράσω κάποιο από αυτά που θα βγουν στις αγγελίες, επειδή μέχρι τότε θα έχει βγει το Εvo, το Hiface II κλπ....
Βαγγέλη πιστεύω πως αν το φτιάξεις καλά (εξωτερική τροφοδοσία κτλ) το m2tech θα σκίσει. Μπορούμε να κανονίσουμε συγκριτικό σε μένα όποτε θες...
στο κάτω κάτω δίσκους έχεις
Αστα wav (γαβ που λέει ο Τσάκωνας...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.