M2tech hiFace

παιδια μπερδευτηκατε λιγακι...
ο μπακ μιλαει για το musiland. σε αυτο αναφερεται για ebay κλπ και λεει οτι ειναι το δευτερο καλυτερο μετα το hiface...

Λοιπόν το έκανα. Με το δικό μου τροφοδοτικό δεν έχει διαφορά, ή έχει πάρα πολύ μικρή (θέλω λίγο χρόνο για να σου πω). Δοκιμάζοντας όμως να τροφοδοτήσω το netbook απ' το δικό του (switching) τροφοδοτικό η προσθήκη αυτόνομης καλής τροφοδοσίας στο m2tech (και απομόνωση της "κακής") έχει εμφανέστατη διαφορά. Τα αναμενόμενα δηλαδή.

εισ ωραιος και ταχυςςς...
κανε και αλλες δοκιμεςςςς

Όχι, που το άκουσες?

μού το είπε ο Σάκης (prooptiki)

Submitted by audiosound on Fri, 04/16/2010 - 02:57. Joined: 04/16/2010 .:. Offline .:. Comments: 1
Are you using AMD CPU, there

Are you using AMD CPU, there is an known issue with AMD+Hiface;

http://www.head-fi.org/forums/f46/usb-24-192khz-m2tech-hiface-446375/ind...

see comment 868;

if you are using Intel Chip-set please ignore my message. if yes i've report this issue to Hiface and waiting their feedback.

Νομίζω το δοκίμασα σε AMD με τους τελευταίους drivers κι έπαιζε. Λέω "νομίζω" γιατί δεν ήταν δικό μου το πισί. Μήπως δεν παίζει το kernel streaming? Αυτό θα είχε μια λογική. Θα το ψάξω...

αυτοί λενε γιά το chipset sb700...
πρέπει να δω τι φοράει το λάπτοπ μου.

5 μέρες είμαι έγκλειστος και κάνω μόνο αυτό. Πες ιδέες, τώρα που είναι ζεστό το κολλητήρι.

εξωτερικη τροφοδοσια απο μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη μοντιφια που μπορεις να του κανεις.
η αλλη να παρεις απο αυτο i2s για το αγαπημενο σου sabre dac...

παρε και το λινκ του παλαβου απο το diy forum http://sites.google.com/site/hifacemods/

Αν είσαι τόσο γκαντέμης θα βάλουμε emulator μπας και το κοροιδέψουμε. Αλλά μετά το kernel streaming πάει περίπατο.

παρτε ενα μακ μινι βρε να παιζετε και αμαρα, τρομαρα μας...

εξωτερικη τροφοδοσια απο μπαταρια ειναι η μεγαλυτερη μοντιφια που μπορεις να του κανεις.
η αλλη να παρεις απο αυτο i2s για το αγαπημενο σου sabre dac...

παρε και το λινκ του παλαβου απο το diy forum http://sites.google.com/site/hifacemods/

Αυτό έκανα πριν, με μια μπαταρία LiPo από τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι. Το ίδιο παίζει, επειδή έχω βάλει καλό τροφοδοτικό στο Netbook. I2S δυστυχώς δεν έχω που να το βάλω. Ο DAC μου παίρνει μόνο spdif. Πραγματικά είναι τόσο καλό που δε νομίζω να μπορεί να "ανέβει" άλλο ηχητικά, δεν μπορώ να φανταστώ πως...

Δεν ξέρω. Πιστεύω πως λόγω της τροφοδοσίας του laptop (switching) θα είναι χειρότερο. Με τη μπαταρία μπορεί να είναι το ίδιο ή καλύτερο, αν έχει γίνει το ίδιο καλή δουλειά στο κύκλωμα spdif εξόδου, πράγμα αμφίβολο. Σκέψου ότι το m2tech έχει 100 ευρώ από μόνο του, είναι σχεδιασμένο για απαιτητικούς κι έχει δικούς του drivers. Αν έχει κάποιος δοκιμάζουμε και βλέπουμε.

Πολύ πιθανό. Σε ένα laptop των 500 €, πόσο προσσεγμένη μπορεί να είναι η ενσωματωμένη sp/dif;

ειπαμε, ξεχαστε την ενσωματωμενη spdif των λαπτοπ εκτος εαν εχετε dac με ισχυροτατη μειωση jitter (recloker καλυτερα...).
ο χρονισμος του σηματος σε αυτες γινεται απο το ρολοι του λαπτοπ, οποτε καταλαβενετε τι γινεται.... οι καρτες ηχου των πισι εχουν δικο τους ρολοι και οταν ειναι προσεγμενο (asus lynx κλπ) το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο.

αυτοί λενε γιά το chipset sb700...
πρέπει να δω τι φοράει το λάπτοπ μου.

To εχω δοκιμάσει σε δύο μητρικές με chipset amd SB600 & SB750 χωρίς επιτυχία! Σε amd με nvidia έπαιξε αψογα...
Ο μόνος τρόπος είναι usb καρτα pci με το τσιπάκι της NEC και μόνο αυτό με usb2 (η καινούργια usb3 με Nec δεν δουλεύει!)

Last edited:
ψάχνω να δω που λέει το τσιπάκι, αλλά ....δεν...
και δεν είναι κανένα φρέσκο, 4ετίας είναι...