AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,416
Last edited:
Δε μπορώ να γράψω κάτι. Θεωρώ εαυτόν πολύ μικρό για να αποκυρήξω μουσική.
1968. Ημουνα 14. Αμέσως πριν από την επαφή με το ρ'ν'ρ που έφερε τη ζωή μου τα πάνω κάτω. Στο σπίτι 'έπαιζε' "Ρωμιοσύνη", "A casa d' Irene" και ένα 45άρι του Μορρικόνε, "Per Qualche Dollaro In Piu". Τα χρόνια της αθωότητας: αυτό εδώ ήταν το τελευταίο δισκάκι που αγόρασα πριν χάσω την ...'παρθενιά' μου: το επόμενο ήταν το "Somebody To Love" των Jefferson Airplane και σύντομα το πρώτο LP ("Something Else By The Kinks").
Το άκουγα και ονειρευόμουν τις συμμαθήτριές μου -αυτές που μου άρεσαν τουλάχιστον- να μου το τραγουδάνε ...εκ περιτροπής.
http://www.youtube.com/watch?v=93Y9X_r-2-Y
![]()
H φρίκη προσωποποιημένη....
τόσο που ούτε μπορώ να θυμηθώ σε ποιόν το χάρισα....:furious3:
Σταφιδε πριν 18 χρονια ????
δηλαδη τωρα πως θα ειναι ??
ασε την προτιμω στα early - mid 70's :firstprize:
για σιγουρια δηλαδη.. αν ειχε και αλλους 10 ποντους....
Από πότε ρε συ η φιλοσοφία αυτών που παίζουν μουσική σε κάνουν να μην θες να ακούσεις κάτι?
Την αντίληψη της μουσικής πως την εννοείς?
Έλα ρε.Αν ο άλλος είναι φασιστάκι ας πούμε εμένα με απωθεί αφού είναι πολύ αντίθετος μ εμένα. Ή αν έχει κακή συμπεριφορά. Το ίδιο συμβαίνει και με μπάντες που τα πετάνε όλα για τα λεφτά. Για να σε προλάβω βέβαια, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις(ξέρεις ποιούς εννοώ) όπου υπο προυποθέσεις αν είναι πιο χαλαρό το παράπτωμα ή αν η σύνδεση πολύ μεγάλη, το παρακάμπτουμε.
Αντίληψη της μουσικής εννοώ το τι ψάχνει και θέλει κανείς να ακούσει. Εγώ ας πούμε δεν ψάχνω να ακούσω σόλος, κοπάνημα και στίχους που μιλάνε για δράκους. Κάποιες απ τις μπάντες που άκουγα σε κάποια φάση αυτά κάνανε.Προφανώς γιατί τους άρεσαν. Χάσμα, αρα.
Μ ενδιαφέρει πολύ η μπάντα να είναι απρόβλεπτη, εύθυμη, σκεπτική, ανήσυχη, ρομαντική, λυρική, μελωδική, λιτή. Τέτοια πράγματα στο metal είναι σπάνια. Γι αυτό άλλωστε και ξεμπέρδεψα. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που δεν έχω ακούσει αλλά δεν είναι αρκετά για να με ξαναβάλουν στο τριπ.
Δεν ειναι απαραιτητο να ξαναμπεις στο τριπ του μεταλ για να ακουσεις μια μεταλ μπαντα.Μπορεις καλλιστα να ακους και τα άλλα,αλλά και που και που και κατι μεταλλικο,αν εχει ενδαφερον.Επειδη βρεθηκα και εγω εκει που εισαι τωρα,πιστεψε με αν κατι εχει ενδιαφερον μουσικα,δεν εχει σημασια απο ποιο ειδος προερχεται.Θα το δεις και μονο σου εν καιρω.Ολα ειναι θεμα εμπειριων και αναζητσης.Στην ηλικια σου και εγω περναγα απο το ενα ειδος στο αλλο,ριχνοντας μαυρη πετρα στα "παλια",για να ξαναγυρισω καποια στιγμη και να τα ξανακουσω με αλλη οπτικη.Πιστεψε με αυτη η διαδικασια ειναι και η ουσια της υποθεσης.Εχεις πολυ δρομο (τυχερε) μπροστα σου....
Για τα μονα που δεν ξερω αν θα ακουσεις ξανα ειναι τα βρεττανικα 60'ς λογω...... τιμωριας![]()
![]()
Είσαι ωραίος φίλε superfly.
που να με δεις και με καλυτερο φωτισμο και με το καλο μου προφιλ.....
ΨΩΝΑΡΑ![]()
Εγω τπ plenet earth το ακουω ακομη...
ΣωστοςΟλες λοιπόν αυτές οι κοπελίτσες που περιφέρονται στα charts σήμερα, και χτυπιούνται ασύστολα και αναίτια στα video κλιπ τους, θα πουλούσαν την μάνα τους και τον πατέρα τους, προκειμένου να είχαν τη μισή από την φωνή που είχε η Λέανδρος.
εγώ δεν μπόρεσα ποτέ ν ακούσω J.Hendrix
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.