MAC OS X 10.6 Snow Leopard

περιμενω εναν εξωτερικο σκληρο για να κανω το back up γιατι ο παλιος γεμισε ...

fat 32 ειναι φανταζομαι δουλευει ετσι ?

γιατι μου λεγανε να παρεις hfs+ δλδ το mac edition αλλα ενας με fat 32 που ειχα δουλευε οποτε ...

αυτο με το x ray your files δουλευει και στο leopard ...

Εγω θα τον εκανα format για να είναι πλήρως συμβατός. Fat32 δεν ξερω αμα παιζει καν χωρίς έχτρα λογισμικό.

Δουλεύει και με fat32, αλλά προσοχή το fat32 δεν επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων άνω των 4gb.

Εχει κανενας σας προβλημα με το WiFi.Μετα την εγκατασταση του Snow δεν μπορω να συνδεθω σε torrent για πολλη ωρα.Με τρελαινει στις αποσυνδεσεις.Ενω σε δικτυο φιλου που παλια επιανα τρελες ταχυτητες και κατεβαζα συνεχομενα,τωρα παει χειροτερα και απο τη 2αρα μου.
YΓ.Χρησιμοποιω 0.9.2 uTorrent

Re: Απάντηση: MAC OS X 10.6 Snow Leopard

Ρε παιδιά γιατί ασχολείστε με FAT32;
Βάλτε το Paragon NTFS for Mac και καθαρίσατε.

Μπαμπη, δεν ειναι η απολυτη λυση το Paragon, δυστυχως.
Σε δισκο φορμαρισμενο NTFS δεν μπορεις να κανεις Video capture απο τον Avid Media composer (προγραμμα μονταζ), που χρησιμοποιουν οι επαγγελματιες κατα κορον, γιατι χρησιμοποιει low level access στο δισκο και οι λυσεις τυπου paragon δεν δουλευουν.

το να χρησιμοποιω εξτρα προγραμμα για να γραφω σε ενα δισκο εξωτερικο μου φαινεται λιγο ...

κουραστικο ...

κανεις με προβλημα στο ασυρματο?καποιος που να χει conn-x και προσφατα πηγε σε snow?πρεπει να κανω καμια ρυθμιση στο network και στο utorrent?

+1
Όλα τρέχουν όπως πριν και σε μένα. Στο SL μάλιστα, αν πατήσεις στο menubar option+το εικονίδιο του wifi, θα βρεις και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις ασύρματες συνδέσεις.

Καλού κακού, τσέκαρε τα firewall settings σου, από το system prefs.

To αγόρασα κατά την επιστροφή απο Αγγλία απο dixons Gatwick 21,74 λίρες , περίπου 24 ευρώ (κανονική τιμή 25 λίρες). ¨Ολα εντάξει χωρίς προβλήματα. Εκανε και την αναβάθμιση αμέσως σε 10.6.1. Στη χρήση τώρα, τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε το πόσο γρήγορα κάνει shut down! Το start ειναι ελαφρώς γρηγορότερο. Αρχεία και προγράμματα τρέχουν ελαφρώς γρηγορότερα, πρέπει να το παρατηρήσεις καλά. Ελευθερώθηκαν και τα 6gb στο σκληρό αλλά κάπου διάβασα ότι είναι πλασματικά. Το νέο λειτουργικό κάνει σωστότερη απογραφή του σκληρού δίσκου.

Η ένδειξη της μπαταρίας έπαιξε συνέχεια. Μια 3, μια 1 , ξαναγύριζε 2. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Μου κράτησε όμως 2 ώρες και 30 λεπτα περίπου χρήσης. Όσο και με το προηγούμενο. Πρέπει να κάνω μήπως κάποιο reset? (έχω το Macbook pro 15' unibody late october 2008)

Η ένδειξη της μπαταρίας έπαιξε συνέχεια. Μια 3, μια 1 , ξαναγύριζε 2. Πολλά σκαμπανεβάσματα. Μου κράτησε όμως 2 ώρες και 30 λεπτα περίπου χρήσης. Όσο και με το προηγούμενο. Πρέπει να κάνω μήπως κάποιο reset? (έχω το Macbook pro 15' unibody late october 2008)

Αν ανατρέξεις σε προηγούμενα μηνύματα, θα δεις ότι κάτι παρόμοιο παρατήρησα κι εγώ. Τελικά λύθηκε με ένα απλό restart (η αλήθεια είναι ότι στο MBP δεν κάνω σχεδόν ποτέ shut down, και δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε, αφού το μηχανάκι είναι ικανό να τρέχει χωρίς boot για... πάντα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα :worshippy:)

Εγω εδω και λιγο καιρο , εχω βαλει το snow leopard με ολες τις αναβαθμισεις κλπ και εχω ενα σοβαρο προβλημα.
Σε ολες σχεδον τις εφαρμογες , οταν προσπαθω να σωσω ενα αρχειο , τις περισοοτερες φορες το προγραμμα με πεταει εξω με ενα μυνημα οτι κατι δεν πηγε καλα ν και με ρωταει αν θελω να ξανακανω restart το προγραμμα ή οχι.
Αυτο συμβαινει συνηθωε τη πρωτη φορα που επιχειρω το σωσιμο, ενω μετα το προγραμμα φαινεται να λειτουργει κανονικα ... δεν ξερω τι φταει αλλα υποχιαζομαι το snow ...
Εχω κανει φυσικα ολα τα γνωστα "κολπα" , repair permissions , clean logs-databases- klp.

Το περιεργο ειναι οτι το ιδιο συμβαινει και στο macbook pro και στο Hackinotsh....

Δε δοκιμάζεις να κάνεις μια επανεγκατάσταση των προβληματικών εφαρμογών;
Εγώ είχα πρόβλημα με το utorrent & transmision και τα έλυσα με επανεγκατάστασή τους...