Macro

Απάντηση: Re: macro

Πολυ καλή, θα ήταν τέλεια αν έγραφε λιγο παραπάνω το φρούριο πίσω ... Ετσι δεν θα χρειαζόταν καν ο σχολιασμός της θέσης ! Νομίζω οτι και η φωτό με τα τραπεζάκια που έβαλες σε αλλο νήμα απο εκεί είναι (πρεπει ναχω μια παρομοια κάπου).

Re: Απάντηση: Re: macro

Αρσενικό Sympetrum fonscolombii είναι η εποχή τους

Thanks george for the info!

Μου φαίνεται με κοιτάει περίεργα.... :cool4:

Κάθε τι υποπτον το κοιτάζει περιεργα! :flipout:

Πολυ καλή, θα ήταν τέλεια αν έγραφε λιγο παραπάνω το φρούριο πίσω ... Ετσι δεν θα χρειαζόταν καν ο σχολιασμός της θέσης ! Νομίζω οτι και η φωτό με τα τραπεζάκια που έβαλες σε αλλο νήμα απο εκεί είναι (πρεπει ναχω μια παρομοια κάπου).

Σε ευχαριστώ! Ναι Αστυπάλαια ειναι και τα τραπεζακια, υπεροχη, έκανα κατι 100αδες κλικς με τον τιμιο στρατιωτη xz2! Ασε με να δω τι μπορω να κανω με το φρουριο...

Last edited:
Απάντηση: Re: macro

Μετα απο καιρο ...πολυ καιρο βαζω κκαι εγω καποιες δικες μου προσπαθειες με Αντεστραμενο Φακο 18 55 κανον ΚΙΤ τον φτηνο ξερετε....

μια με ενα στυλο ....
και αλλη το Δαχτυλο μου......... :ADFADF1:

Attachments

• IMG_2075.jpg
    IMG_2075.jpg
    111.1 KB · Views: 103
  • IMG_2068.jpg
    IMG_2068.jpg
    122.7 KB · Views: 105
Ωραια δουλεια Μανο! Πολυ καλη! Σκεφτηκα το δαχτυλιδι στα αριστερα για να πεσει η ''κοτρωνα'' στο κεντρο αλλα ετσι μαλλον θα ειχες κ παραπανω σκιες.

Ωραια δουλεια Μανο! Πολυ καλη! Σκεφτηκα το δαχτυλιδι στα αριστερα για να πεσει η ''κοτρωνα'' στο κεντρο αλλα ετσι μαλλον θα ειχες κ παραπανω σκιες.

Έκανα διάφορες δοκιμές,τελικά αυτή η θέση μου έκατσε καλύτερα στο μάτι :P