Αυτη ειναι μια μεγαλη συζητηση...
Σημερα, σκαλιζοντας τα μειλ μου επεσα πανω σε αυτο με την επιβεβαιωση της εγγραφης στο avclub. 19/08/2007.
Ξεκινησα στο φορουμ για να παρω πληροφοριες για τα ηχοσυστηματα με τα οποια θα εξοπλιζα το καινουριο σπιτι.
Τον πρωτο καιρο κυκλοφορουσα στην σχετικη κατηγορια, πηρα αρκετες πληροφοριες και προτασεις, μεχρι που κατεληξα.
Τον τελευταιο 1μιση χρονο, σχεδον αποκλειστικα κυκλοφορω στην κατηγορια της Φωτογραφιας. Μετα απο αυτο το διαστημα λοιπον εχω να πω, οτι η βοηθεια και η καθοδηγηση που ελαβα ηταν πληρεστατη, με την εννοια οτι δεν εχω αντιληφθει να εχω υποπεσει σε λαθος αγορα εξοπλισμου και ταυτοχρονα οι τεχνικες μου γνωσεις αυξανονται σταδιακα.
Ακομη, εχω να πω οτι το επιπεδο διατηρειται σταθερα σε υψηλα στανταρ, οι συζητησεις ειναι συγκεκριμενες και δεν υπαρχουν αντιπαραθεσεις (ειδικα για το ποιανου ο εξοπλισμος ειναι καλυτερος, κατι που συμβαινει συχνα σε αλλες κατηγοριες).
Για τους λογους αυτους, βρισκω τον εαυτο μου να απορριπτει πολλους αλλους περισσοτερο εξειδεικευμενους ιστοτοπους και να καταληγει εδω.
Και επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο, και το φορουμ δεν ειναι απροσωπο, βρισκω οτι την διαφορα την κανουν ανθρωποι οπως ο Βλασιδης, ο send και ο Billy the kid, γιατι απλα αυτοι ειναι η βαση.
Λεω απλα ενα ευχαριστω, και να ξερετε οτι εκτιμω τις γνωσεις, την ορεξη, το χρονο και κυριως τον τροπο σκεψης σας.
Πολλα πραγματα εχω συζητησει και μαθει απο νεοτερα μελη, που αποτελουν το αναλογης ποιοτητας κοινο που λογικα προσελκυεται.