Macro

ευχαριστω, δεν ειναι μελλισες τελικα μαλλον!:)
δεν ξερω πως λεγονται....

Όχι δεν είναι μέλισσα, πρέπει να είναι ίδιο ή αντίστοιχο είδος με ένα που είχα βγάλει παλιότερα:
3713382249_05555a872a_o.jpg

Έχουν μια προβοσκίδα τα συγκεκριμένα, και ρουφάνε το νέκταρ

Όχι δεν είναι μέλισσα, πρέπει να είναι ίδιο ή αντίστοιχο είδος με ένα που είχα βγάλει παλιότερα:

Έχουν μια προβοσκίδα τα συγκεκριμένα, και ρουφάνε το νέκταρ

Ευχαριστω:)
Στο φλικρ μου ειπαν οτι ειναι hoverfly....δεν ξερω τι ειναι, καπιο ειδος μυγας φανταζομαι....
τα χρωματα ειναι αποτελεσμα ρυθμισης στα levels, και cross-procesing plug-in στο photoshop....και μαλλον λιγο magic light γιατι ειναι τραβηγμενη καπου στις 4:30-5.00:)

Last edited:
Πολυ ομορφη send , επισης η πρωτη του Αποστολου μου αρεσε.

Εδω θα ηθελα να επισημανω και να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα μελη
του φορουμ και ιδικα στα νεα σε ηλικια για τα βηματα προοδου που εχουν κανει και τις εντυπωσιακες προσπαθειες τους .
Αlex -Παυλο -vassada -ncups -gomar-mstr και αρκετους αλλους που ισως
ξεχασα ο παλμος σας και η νεανικη διαθεση βοηθαει εμας τους μεγαλυτερους σε ηλικια που κουβαλαμε περισσοτερες ενοιες και προβληματα συχνα υπαρξιακα να μενουμε στο παιχνιδι .
Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω και θαυμασμο για το κουραγιο τους στους
Βλασση - Βilly -και send .

Αυτη ειναι μια μεγαλη συζητηση...

Σημερα, σκαλιζοντας τα μειλ μου επεσα πανω σε αυτο με την επιβεβαιωση της εγγραφης στο avclub. 19/08/2007.

Ξεκινησα στο φορουμ για να παρω πληροφοριες για τα ηχοσυστηματα με τα οποια θα εξοπλιζα το καινουριο σπιτι.

Τον πρωτο καιρο κυκλοφορουσα στην σχετικη κατηγορια, πηρα αρκετες πληροφοριες και προτασεις, μεχρι που κατεληξα.

Τον τελευταιο 1μιση χρονο, σχεδον αποκλειστικα κυκλοφορω στην κατηγορια της Φωτογραφιας. Μετα απο αυτο το διαστημα λοιπον εχω να πω, οτι η βοηθεια και η καθοδηγηση που ελαβα ηταν πληρεστατη, με την εννοια οτι δεν εχω αντιληφθει να εχω υποπεσει σε λαθος αγορα εξοπλισμου και ταυτοχρονα οι τεχνικες μου γνωσεις αυξανονται σταδιακα.

Ακομη, εχω να πω οτι το επιπεδο διατηρειται σταθερα σε υψηλα στανταρ, οι συζητησεις ειναι συγκεκριμενες και δεν υπαρχουν αντιπαραθεσεις (ειδικα για το ποιανου ο εξοπλισμος ειναι καλυτερος, κατι που συμβαινει συχνα σε αλλες κατηγοριες).

Για τους λογους αυτους, βρισκω τον εαυτο μου να απορριπτει πολλους αλλους περισσοτερο εξειδεικευμενους ιστοτοπους και να καταληγει εδω.

Και επειδη τιποτα δεν ειναι τυχαιο, και το φορουμ δεν ειναι απροσωπο, βρισκω οτι την διαφορα την κανουν ανθρωποι οπως ο Βλασιδης, ο send και ο Billy the kid, γιατι απλα αυτοι ειναι η βαση.

Λεω απλα ενα ευχαριστω, και να ξερετε οτι εκτιμω τις γνωσεις, την ορεξη, το χρονο και κυριως τον τροπο σκεψης σας.

Πολλα πραγματα εχω συζητησει και μαθει απο νεοτερα μελη, που αποτελουν το αναλογης ποιοτητας κοινο που λογικα προσελκυεται.

Re: Απάντηση: macro

Πολυ ομορφη send , επισης η πρωτη του Αποστολου μου αρεσε.

Εδω θα ηθελα να επισημανω και να δωσω συγχαρητηρια σε ολα τα μελη
του φορουμ και ιδικα στα νεα σε ηλικια για τα βηματα προοδου που εχουν κανει και τις εντυπωσιακες προσπαθειες τους .
Αlex -Παυλο -vassada -ncups -gomar-mstr και αρκετους αλλους που ισως
ξεχασα ο παλμος σας και η νεανικη διαθεση βοηθαει εμας τους μεγαλυτερους σε ηλικια που κουβαλαμε περισσοτερες ενοιες και προβληματα συχνα υπαρξιακα να μενουμε στο παιχνιδι .
Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω και θαυμασμο για το κουραγιο τους στους
Βλασση - Βilly -και send .

Να'σαι καλα hero για τα καλα σου λογια.Παντως και δικες σου φωτογραφιες που βλεπω δεν ειναι καθολου ασχημες.Να πω και εγω επισης οτι βρισκω πολυ ενδιαφερον πραγματικα το φωτογραφικο φορουμ εδω,με πολυ ωραιες προσπαθειες απο τα μελη,εχω δει πραγματικα πολυ ομορφες φωτογραφιες σε ολα τα ειδη φωτογραφιας.

Να πω και συγγνωμη αν καποια στιγμη ειχα εκφρασει καποιες αποψεις για καποια θεματα λιγο βιαστηκα και επιπολαια...:o

Νομιζω τον καινουριο χρονο που θα ερθει θα δουμε ακομη περισσοτερα καλα πραματα εδω.Εγω θα παω φανταρος και θα χαθω λιγο βεβαια:frown:

Όχι μάκρο, αλλά closeup από ένα κλαδάκι καλυμένο με λειχήνες, με φόντο τα νερά της λίμνης. Pentacon Auto 30/3.5 στην κοντινότερη εστίαση, ανοικτός και 1/30 στο χέρι (πού θα πάει, θα φτάσω τον AlexTheodin :p )

4253340263_6b0f88daa9.jpg

http://www.flickr.com/photos/30248506@N02/4253340263/

Last edited:
Αυτο το πρασινο εντομο κλανοπαπαδια δε λεγεται?:D

Ωραιες ειναι και οι τρεις Ηλια,και ωραια και τα χρωματα.Η τριτη ξεφονταρεται πολυ καλα το θεμα απο το φοντο.
Αν μπορεις βαλε τις αρχικες ληψεις χωρις κροπ αν μπορεις.

Επειτα απο ερωτηση στους γονεις μου...επιβεβαιωθηκε αυτο που λετε,αν και εδω τη λεμε χρυσομαμουνα!

Κλανοπαπαδια ειναι ενα αλλο,παλι πρασινο,που δε γυαλιζει ομως(πιο...ματ:D)
Ερχεται τα βραδια το καλοκαιρι συνηθως στα φωτα και κανει σβουρες:D