Macro

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Απολλων εδώ εχεις μια ενδιαφέρουσα συνθεση αλλα πρεπει να προσέξεις την εστιαση σου λιγο παραπανω.Το κεφαλι της Tipula είναι λιγο ανετάριστο.
Καλύτερα να είναι θαμπη η κοιλιά παρα το κεφάλι.

@Apollwn ωραία λήψη, μου επιτρέπεις;

app.jpg~original

Πας να το κόψεις, και τσούπ, πέφτουν τα "χνούδια" του.
Βάζεις το μοντέλο σου να το φυσάει, δεν φεύγει τίποτα.

Τι είναι ?

Αυτό το "βρωμολούλουδο" :D

10004043_10203449683181235_8649424702511151530_n.jpg

Απάντηση: Re: macro

To ίδιο ζουζούνι από το προπαραπάνω του Χρήστου, από λιιιιιιγο πιο κοντά και ανφάς:

face to face by S_end, on Flickr

Η πρώτη απόπειρά μου σε μάκρο με την EOS-M

@udt71 η ακριδούλα μ'αρέσει περισσότερο από όλες αν και ο ήλιος είναι οριακά στα highlight (ισως να παίρνει και πειραγμα μια και μου φαίνεται σαν να μην έχεις κάνει κάποια επεξεργασία)
@Χρήστο η πασχαλίτσα ωραία στο δικό σου δακτυλο είναι? (πότε δεν κατάφερα να έχω έντομο στο ένα χέρι και να τραβάω με το άλλο
@send καιρό έχεις να ανεβάσει κάτι σε μακρο. Πολύ δυσκολο έντομο για να ταιριάξει σε κάδρο λίγο πιο κάτω να ήταν η προβοσκίδα και θα ήταν τέλεια σε τέτοια μεγένθυση. Πως είναι σε κράτημα η μικρή με το 65αρη? Φλας τι χρησιμοποίησες?