Macro

Σφηκα που κοιμάται ελπίζω να μην την ξυπνησες Χαρη!!!
Καταπληκτικά χρώματα και φωτισμός τόσο στο έντομο όσο και στο φόντο

Σας ευχαριστω, να είστε καλα!

gianou : Πες μου πότε θα κάνεις σεμινάριο να σε παρακολουθήσω !!!
Διαβάζεις μπροστα ;) Eχει γίνει μια κουβέντα και μπορει να γίνει κατι στο μέλλον αλλά βλέπουμε....

αν δεν κανω λαθος, ζεις στη Θεσ/νικη...
μονο ελλειψει θεματων δεν εχεις!:smash:

ναι εχεις δικιο σε αυτο! Δεν το εθεσα σωστα...ελειψη χρονου στο να βρισκομαι σε εναλλακτικά θέματα ;)

Στο τελευταιο φυλλο του σημερινου Κ της Καθημερινης, υπαρχει μια υπεροψη σφιγγα του Χαρη (ανατυπωση απο τον Φωτογραφο). Μπραβο Χαρη, και εις ανωτερα!

Re: Απάντηση: macro

Στο τελευταιο φυλλο του σημερινου Κ της Καθημερινης, υπαρχει μια υπεροψη σφιγγα του Χαρη (ανατυπωση απο τον Φωτογραφο). Μπραβο Χαρη, και εις ανωτερα!
Τάσο,Γιώργο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Τάσο ευχαριστω για την ενημέρωση, δεν ήξερα τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά μου έκανε εντύπωση (κρίμα που το διάβασα σήμερα και δεν μπόρεσα να βρω την εφημερίδα σε κάποιο περίπτερο).

Re: Απάντηση: macro

Τάσο,Γιώργο σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Τάσο ευχαριστω για την ενημέρωση, δεν ήξερα τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα και πραγματικά μου έκανε εντύπωση (κρίμα που το διάβασα σήμερα και δεν μπόρεσα να βρω την εφημερίδα σε κάποιο περίπτερο).

Καλα ειναι δυνατον; Εστω μια ενημερωση στον δημιουργο;; Ετσι για το τυπικο.....

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον φίλο Γιώργο (NtinNton) που μπήκε στον κόπο και μου έστειλε την σελίδα από το Κ της Καθημερινής.

2rpcw7m.jpg

+1! Σπουδαία δουλειά, επιχείρησα πριν κάμποσο καιρό να κάνω stacking - καλά αποτελέσματα αλλά πολύ επίπονη δουλειά για τα γούστα μου - οπότε διπλός ο σεβασμός στον κόπο όσων το κάνουν! :SFGSFGSF:

Μπραβο κ στο Γιωργο (Ntin Nton)! Συγχαρητηρια Χαρη! Ευχομαι κ διεθνη διακριση! :)