Macro

Εκει που εψαχνα για το λουλουδι επεσα σε διπλανο κλαδακι οπου ειχε ξεραθει το ανθος κ ειχαν μεινει τα σεπαλα σε σχημα αστεριου

Terrestrial star by Teo Bot, on Flickr

ωραίες κ οι δύο, η αράχνη -ίσως να ήταν εστιασμένα όλα τα πόδια;- σε τη ´ φόντο ' ήταν κ βγήκε αυτό το κόκκινο.

Re: Απάντηση: macro

ωραίες κ οι δύο, η αράχνη -ίσως να ήταν εστιασμένα όλα τα πόδια;- σε τη ´ φόντο ' ήταν κ βγήκε αυτό το κόκκινο.

Εχει ηδη νυχτωσει την ωρα που την εβγαλα. Σχεδον δε την εβλεπα. Το φοντο ειναι απλα το λουκι απορροης ομβριων.

Δύσκολο το κάδρο της αράχνης ούτε τα μάτια φαίνονται καλά, τόσο αυτή όσο και τα φυλλα του Θοδωρή στην προηγούμενη σελίδα (και λιγότερο ο ηλίανθος) έχουν πολύ σκληρό φως και είναι λίγο παραπάνω κορεσμένες από το κανονικό IMHO

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Δύσκολο το κάδρο της αράχνης ούτε τα μάτια φαίνονται καλά, τόσο αυτή όσο και τα φυλλα του Θοδωρή στην προηγούμενη σελίδα (και λιγότερο ο ηλίανθος) έχουν πολύ σκληρό φως και είναι λίγο παραπάνω κορεσμένες από το κανονικό IMHO

Για το παραπανω κορεσμένα μάλλον είναι θέμα προσωπικού γούστου. Γενικά πάντως στο raw έχω δώσει ένα +15 στο vibrance. Τίποτε άλλο. Για το σκληρό φως με παραξενεύει που το λες μιας κ τραβήχτηκαν με συννεφιά. Αν δεις κ στην περιγραφή οι περισσότερες είναι με τουλάχιστον 500iso κ πάνω...
Όπως κ να έχει καλοδεχουμενες οι παρατηρήσεις :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκτός κ αν αναφέρεσαι στο κλαδάκι με τις άσπρες γραμμές οι οποίες αν θυμάμαι καλα δεν είναι είναι από τον ήλιο, αλλά είναι το σχέδιο των φύλλων έτσι με τις 2 λευκές γραμμές.

Στην μεγένθυση είδα ότι είναι το σχέδιο του φυλλου, φαινόταν για αντανάκλαση ηλιου ειδικά σε συνδιασμό με το vibrance (που είναι καθαρά θεμα γουστου)

Στην μεγένθυση είδα ότι είναι το σχέδιο του φυλλου, φαινόταν για αντανάκλαση ηλιου ειδικά σε συνδιασμό με το vibrance (που είναι καθαρά θεμα γουστου)

;)

Ευχαριστώ, Θοδωρή.
Δεν έχω ιδέα για το είδος της. Ήταν αρκετά μεγάλη.
Την βρήκα έξω από το παράθυρο του δωματίου του γιου μου, στον 1ο όροφο.