Macro

omg που λένε και τα παιδάκια τη σήμερον. μόλις τώρα ανακάλυψα την ύπαρξη τέτοιου μηχανήματος... ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ??

Σίγουρο έξοδο. όχι αστεία... έχω 4 φακούς χωρίς AF...

Εχμμμ... έχεις ένα δίκιο για το κόστος...

Παραγγελία από pentaxforum marketplace κατευθείαν από japan με ems μαζί με τα μεταφορικά 262 ευρά πόρτα-πόρτα... (ευτυχώς τελωνείο δεν πέρασε)

@NtinNton αυτός που έβαλες έληξε στα 283 με τα μεταφορικά και είναι και used γενικά το ebay τουλάχιστον γι αυτόν τον αντάπτορα ξυρίζει άγρια...

Last edited:
Δημοπρασία που έκλεισε ενδεικτικά εβαλα για να δει περίπου κόστος. Πάντως εκει που λες περιπου πάνε

Τι sorry αφού το ίδιο λέμε:ernaehrung004:
Τον δοκίμασες και γενικά σαν αντάπτορα για x1.7 τι λέει από οξύτητα (σε σχέση με την κανονική του φακού)? Εχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια και θα ήθελα να δω δειγματα ας πουμε με ένα καλό prime ή ακόμα και με του kit.

Μέχρι τώρα σε όσες φωτό έχω βγάλει δεν έχω παρατηρήσει διαφορά οξύτητας, όπως έχεις διαβάσει πράγματι έχει πολύ καλά οπτικά...

Αυτό που χάνεις είναι λίγο φως, ο 1.7 γίνεται 2.8, ο 2.8 γίνεται 4.3 κλπ...

Τον χρησιμοποιώ πολύ με τον 28 sigma mini καθώς τον κάνει 48άρι και AF...

Ο κιτ φακός δυσκολεύεται σχετικά να εστιάσει (αργεί)...

Πρώτη δοκιμή με τον sigma 70-300 ήταν εντυπωσιακή η μεγέθυνση και χωρίς να χάσει σε οξύτητα στα 510mm περιμένω όμως να τον τεστάρω καλύτερα σε κάποιο θέμα, ζωο ή κάποιο πουλί...

Για φακούς μέχρι f4.0, λειτουργεί άψογα...

Κάποια δειγματάκια πάλι με τον Sigma mini...

_IGP2130.jpg

_IGP2131.jpg

Και ο πρώην μου αισθητήρας.. Δεν είναι ακριβώς macro αλλά δεν ήξερα πού να τη βάλω.

Με τον Vivitar 50mm f1.9

DSC_3714b.jpg