Mad Max: Fury Road

Ψηφίστε την ταινία:

• Total voters
    84
Re: Mad Max: Fury Road (2015)

Αφού είπαμε ότι θα κατηφορισεις Δεκέμβρη μήνα ... :p

οσο για ξεναγησεις τις χρειαζομαι εκει που δεν γνωριζω τις τοποθεσιες
και εκει που ο ξεναγος γνωριζει το μερος.

Καλα ... θα κατεβω. :p

Δεν μπορω να δυσαρεστησω την νοτια πτερυγα του AVclub.
Η βορεια πτερυγα με εχει φαει στην μαπα, τρια χρονια τωρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

η γνωμη μου καλυτερα τα παλια,βρε παιδι μου υπηρχαν περισοτεροι διαλογοι λιγο πλοκη ακομα και το 3 μερος που δεν μου αρεσε τοσο πολυ ειχε κατι να δειξει,

Ειμαι το ιδιο Μaxικος ! Δεν εχω δει ακομα το Fury (σημερα θα το δω).

Μηπως να καθοσουν να ξαναβλεπες τα παλια Max ?
Γιατι φοβαμαι, εξαιτιας της μεγαλης χρονικης αποστασης απο τοτε που τα ειδες
η μνημη σου τα εχει ωραιοποιησει (οπως καθε μνημη). Εγω που ξαναδα τα 1 και 2
πιεσα τον εαυτο μου ΠΟΛΥ να κατσει να τις παρακολουθησει μεχρι τελους.
Kαι ειχα εκστασιασθει ... τοτε !

Σιγά μη φας ξύλο , θα σε κεράσω καλαμάκι :p
Και αν ανηφορίσω , κερνάς τοστ σαντουιτς (με ψωμακι η με πιτα ? με σαλάτα απο τζατζίκι ) :p

ΥΓ.Και επειδή ξερεις οτι σε συμπαθώ ...
http://makingstarwars.net/2015/05/a-compiled-synopsis-of-star-wars-the-force-awakens/ και το βιντεάκι ...
[video]http://makingstarwars.net/wp-content/uploads/2015/05/Star-Wars-episode-VII-footage.mp4?_=1[/video]

Απάντηση: Mad Max: Fury Road (2015)

Για μενα, νοτος ειναι οτιδηποτε κατω απο Λαρισα (μην πω Κατερινη .... :p .... θα φαω ξυλο ? :flute:)
Εμεις ειμαστε στη μεση, ουτε Νοτος ουτε Βορρας ( αν και απεχουμε απο Β. τη μιση+ αποσταση απο οτι με Ν.). Ανεξαρτητοι μεμονωμενοι, οπως ελεγαν παλαια κατα την εκφωνηση των εκλογικων αποτελεσματων ( και αυταρκεις σε ολα - πλην hifi!)!!!

Το είδα χτες στο Kosmopolis στην 5 σε 3D.

Τεχνικά είναι όντως έπος, γίνεται της κακομοίρας, δεν βαριέσαι καθόλου, η Sharlize τα σπάει.. αλλά.. δεν μπορώ να χωνέψω την παράνοια του όλου πράγματος. Είμαστε σε έναν κόσμο που υποτίθεται ότι η βενζίνη είναι σπάνια αλλά δεν τρέχει τίποτα να την σπαταλάνε σε κάθε ευκαιρία.

Σε κάποια φάση ξεκινάνε 5-6 μηχανές να κάνουν και καλά 160 μέρες διαδρομή σε μια έρημο μόνο με τη βενζίνη που έχουν στα ντεπόζιτά τους. I'm getting too old for this crap. Fuck logic κτλ κτλ.

Επίσης, ο Mad Max παίζει να είναι ο λιγότερο mad χαρακτήρας ολόκληρης της ταινίας και η ερμηνεία του Channing μου φάνηκε πολύ flat. Δεν γυάλιζε το μάτι του αρκετά.

Τελικά όντως δεν είμαι εγώ για post apocalyptic ταινίες. Μέχρι τώρα δεν άντεχα να δω ταινία συγκεκριμένα με ζόμπι - τώρα ξεκόβω τελείως όλο το είδος.

Ψηφισα ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ (και οχι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ) για εναν λυπηροτατο λογο.
Ο υπευθυνος ηχου εκανε οτι ηταν δυνατον για να ακουγεται ο Max ....
ως καθυστερημενος και μπουνταλοπαιδο. Η ηθοποια του δεν ειναι ασχημη.
Μπορει να μην ειναι κορυφαια αλλα ο Max οριζεται εκ της λακωνικοτητος του.
Δεν πρεπει να μιλαει πολυ.

Δεν μπορω να φανταστω πως ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ετσι την φωνη του Hardy σε σημειο
που να ευχεσαι να μην μιλαγε καθολου. Πρεπει να εγινε εσκεμενα διοτι ο Hardy
ΔΕΝ ακουγεται ετσι.

Τα υπολοιπα του εργου ................................ :flute:

.................. AKOMA EΔΩ ΕΙΣΤΕ ???? :plank:
H ΔΡΑΣΗ ΜΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ !!!!:ban-aki:

Last edited:

.
τελικα αυτη η ταινια τι εχει ?

δραση δραση δραση δραση δραση
και εφε ?

Έχει επίσης πολύυυυυυ τρέλα!
(Αυτό συμβαδίζει και με το πνεύμα της εποχής.. :p)

και έχει και την Charlize!! ;)

Απάντηση: Re: Mad Max: Fury Road (2015)

Έχει επίσης πολύυυυυυ τρέλα!
(Αυτό συμβαδίζει και με το πνεύμα της εποχής.. :p)

και έχει και την Charlize!! ;)

ε Οχι και εχει τρελλα αυτη η εποχη !
ολα συντηρητικα ειναι

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έρχεται και σε video game!
Θα βγει την 1η Σεπτεμβρίου σε όλες τις πλατφόρμες..

Story Trailer for Mad Max Video Game Reveals a ‛Fury Road’ Connection
http://www.comingsoon.net/games/tra...max-video-game-reveals-a-fury-road-connection

Την ειδα προχτες σε 2D. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! Δεν μπορω να φανταστω ποσο καιρο εχω να δω τετοια ταινια δρασης.. βασικα δεν μπορω να σκεφτω αν εχω ξαναδει ποτε κατι τετοιο. Δραση ασταματητη, χωρις να κουραζει, αρμονικα δεμενη με την ιστορια και κινηματογραφημενη μαεστρικα χωρις να "χανεσαι". Μια βαθεια ανασα στην αρχη, πριν αρχισει το πρωτο κυνηγητο και εκπνοη στο τελος :) Μην παρετε ποπ κορν.. νερακι μονο για να μην στεγνωσει το στομα που θα εχει μεινει ορθανοιχτο. Επισης, απιστευτο soundtrack, οχι του ειδους που να πεις "να το αγορασω να το ακουω σπιτι", αλλα δενει απολυτα με την ταινια

π.χ. εκει που πηδουσαν οι μηχανες η μια μετα την αλλη και εριχναν τις βομβες πανω στο φορτηγο ή η μαχη με τα χερια διπλα στον Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο χαρακτηρα με την κιθαρα

Προφανως υπαρχουν λαθη στη λογικη της ταινιας, αλλα στα @@ μας :)
Αν θελω να βρω ενα μελανο σημειο ειναι οτι απο τα 3 fade to black που εγιναν προς το τελος, θα ημουν ευτυχισμενος αν ειχε τελειωσει η ταινια σε οποιοδηποτε απο αυτα.

Βλέπω τον Μάνο μόλις τελειώσει η παράσταση να τρέχει να βρει εισιτήριο για να την ξαναδεί! :cool:
Και εάν δεν υπάρχει ακόμη και σε διπλή τιμή, από τους επόμενους θεατές!! :p :laugh:

Ααα.. το ξέχασα.. πήγε και την είδε! :cool:

Ααα.. το ξέχασα.. πήγε και την είδε! :cool:

Δεν το χω σε τιποτα να την ξαναδω.
Αλλα, θελω παρεα γμτ μου.

Αν θελω να βρω ενα μελανο σημειο ειναι οτι απο τα 3 fade to black που εγιναν προς το τελος, θα ημουν ευτυχισμενος αν ειχε τελειωσει η ταινια σε οποιοδηποτε απο αυτα.

Ποια ειναι τα 3 fade to black ? :chinscratch:

Επισης, απιστευτο soundtrack, οχι του ειδους που να πεις "να το αγορασω να το ακουω σπιτι", αλλα δενει απολυτα με την ταινια
Και εμένα μου άρεσε πολύ!