Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Απάντηση: Re: MadVR: Ρυθμίσεις, προβλήματα, F.I., κτλ (split από το madVR vs. EVR)
Όταν λες τηλεοπτικών καναλιών, εννοείς δορυφορικά HD?
Διότι, αν εννοείς SD, τα ανωτέρω πατερνάκια δεν μπορούν να σε βοηθήσουν.
Επίσης, δεν υπάρχει καλιμπράρισμα του περιβάλλοντος windows. Υπάρχει καλιμπράρισμα πάνελ. Αν δηλαδή ρυθμίσεις την Dell σου (έχουμε το ίδιο μόνιτορ παρεμπιπτόντως) με α ρυθμίσεις βάσει mad κ.λ.π., αυτό δεν σημαίνει ότι θα δείχνει ίδια στην Πανασόνικ είτε σε single, clone, extended mode και να είσαι.
Πρέπει να ξαναρυθμίσεις την Πανασόνικ από την αρχή.
Οταν η τηλεοραση λειτουργει σαν τηλεοραση, χρησιμοποιω το αναλογο software για να την ρυθμισω. Ενα παραδειγμα ειναι το AVSHD 709 το οποιο χωραει και στο stick-ακι μου, οποτε κλεινω εντελως το PC μου και ρυθμιζω την τηλεοραση. Αυτες οι ρυθμισεις οπως καταλαβαινετε ισχουν για την θεαση τηλεοπτικων καναλιων ή για αναπαραγωγη ταινιων με τον ενσωματωμενο media player της τηλεορασης. Απο τη στιγμη που η τηλεοραση μου λειτουργει ως extended desktop (σαν 2ο monitor δηλαδη) και αναλαμβανουν MPC-HC, madVR & σια, ισχυει το "καλιπραρισμα" του περιβαλλοντος των Windows. Οπως κανουμε για τα monitors.
Όταν λες τηλεοπτικών καναλιών, εννοείς δορυφορικά HD?
Διότι, αν εννοείς SD, τα ανωτέρω πατερνάκια δεν μπορούν να σε βοηθήσουν.
Επίσης, δεν υπάρχει καλιμπράρισμα του περιβάλλοντος windows. Υπάρχει καλιμπράρισμα πάνελ. Αν δηλαδή ρυθμίσεις την Dell σου (έχουμε το ίδιο μόνιτορ παρεμπιπτόντως) με α ρυθμίσεις βάσει mad κ.λ.π., αυτό δεν σημαίνει ότι θα δείχνει ίδια στην Πανασόνικ είτε σε single, clone, extended mode και να είσαι.
Πρέπει να ξαναρυθμίσεις την Πανασόνικ από την αρχή.
Last edited: