r2019
Fix resize filter crash with YUVJ* input pixfmt
r2018
RGB encoding support
Much less efficient than YUV444, but easy to support using the YUV444 framework.
r2017
4:4:4 encoding support
Ναι σιγουρα, δοκιμασμενο οχι στο upscalling αλλα στο downscalling καθοτι εχω LCD με αναλυση 1366x768!
Καλα δεν λεω οτι χρειαζομαι καλυτερο downscalling απο την στιγμη που βλέπω 1920Χ1080 ματροσκες και m2ts?
Ναι σιγουρα, δοκιμασμενο οχι στο upscalling αλλα στο downscalling καθοτι εχω LCD με αναλυση 1366x768!
Καλα δεν λεω οτι χρειαζομαι καλυτερο downscalling απο την στιγμη που βλέπω 1920Χ1080 ματροσκες και m2ts?
Καλά τα λές αλλά .... ποιό είναι το καλύτερο downscaling ???
Στα δικά μου μάτια πάντως φαίνεται καλύτερο το catmull rom
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα θελω να δω εαν μπορω να παιξω και με τα πιο ισχυρα φιλτρα (Lanczos & Spline) σε βαθος και ποιοτητα εικονας.
Εχω βρει μια GTX430 με παθητικη ψυξη της Zotac, ομως πριν την αγορα εχω την αμφιβολια εαν θα μπορεσω να ανεβασω σε ποιοτητα διχως να εχω κολληματα?
Για παραδειγμα οταν βαζω σε downscalling Lanczos tap 3 μου κανει ψιλοκολληματα και σε 4 tap δεν το συζηταω καθολου...
Τι λετε θα μπορεσει η καρτα να επωμιστει το βαρος η θα εχω προβλημα??
κανεις με αποψη??
* added libav/ffmpeg Software Decoders for MPEG2, VC-1 and h264 (experimental)
* added Intel Software Decoders for MPEG2, VC-1 and h264 (experimental)
* added new option "delay playback start until render queue is full"
* added new interface IMadVRRefreshRateInfo for media player developers
* fixed: OSD was updated all the time, even in paused state
* fixed: when using GraphEdit, madVR video window was sometimes too small
* fixed: madVR asked upstream filter to change output FourCC without need
Kατι που αφορα τον madvr σε σχεση με το F.I.
Εχω βαλει το f.i με βασικες ρυθμισεις searchparam =3 pel=2 κλπ οπου οσοι τα εχουν δοκιμασει θα εχουν παρατηρησει κατα την αναπαραγωγη μικρα πιξελιασματα.
Προσφατως σκαλιζοντας τον madvr (0.67) εχω την εντυπωση οτι αυτα τα τεχνουργηματα/ πιξελιασματα μειωθηκαν (ή δεν ειναι τουλαχιστον το ιδιο ορατα) οταν στις ρυθμισεις του madvr αντι για lanzos επελεξα catmull-rom (chroma upscaling) softcubic (luma upscaling) και softcubic (luma downscaling)
Δεν ξερω αν οφειλεται στο hide source artifacts του softcubic η στο μειωμενο sharpness του, παντως το οτι το ματι μου το ανακαλυψε τυχαια σημαινει οτι δεν ειναι placebo. Oντως υπαρχει μια διαφορα.
Ειπα να το μοιραστω μαζι σας, μηπως σε καποιον οπου ειχε τεχνουργηματα βοηθησει.
Επειδή δεν έχω αντιληφθεί αυτό που λες παίζοντας F.I. με τις ίδιες ρυθμίσεις, κάνε κάτι αν θέλεις. Βγάλε εκτός ''μάχης'' το πακέτο του mad και δοκίμασε evr με coreavc τσεκάροντας αν συνεχίζει να σου κάνει τα πιξελιάσματα (λόγω παλιού set up δεν αντέχει το μηχάνημά μου και F.I. και mad). Επίσης, αν κάνεις H.A. μέσω κάρτας, προσπάθησε να την απενεργοποιήσεις και να κάνεις αναπαραγωγή μόνο μέσω CPU.
Ok, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και η διόρθωση στα greeklish έγινε ήδη, είναι καλύτερο το avisynth δηλαδή απο το να ενεργοποιώ το motion interpolation απο την TV μου? Παίζω με Daum PotPlayer, Lav Filters, Madvr, Haali (τον πιο πρόσφατο), το Cyberlink HAM μου δημιουργεί προβλήματα (κάτοχος ΑΤΙ 5470 1GB) οπότε προτειμώ τον Lav Video Decoder που μπορεί να παίξει σωστά τα πάντα.
i3 350M
4GB RAM DDR3
ATI 5470 1GB
ASUS A52J Laptop
ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντηση παιδιά είστε φοβεροί!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.