Νικόλα, πρίν πέσεις στα βαθιά, για δοκίμασε αυτόν τον player και δες...
Παίζει σωστά ή όχι;
Όχι βρε Μπάμπη, ποια βαθιά?
Ο JRΜC 19 είναι για μικρά παιδιά! έχουν κάνει όλη τη δουλειά με madvr και lav, τακτοποιημένα και όμορφα.
Απλά είναι όλα στο φλου (η δεν μπόρεσα να τα εντοπίσω εγώ στη wiki και το φορουμ τους... τι να πω?)
έλεγα να ξεμπερδέψω με το JR πρώτα και μετά να δοκιμάσω άλλα sw players.
...εξάλλου χωρίς madvr παίζουν όλα (αλλού για αλλού η εικόνα βέβαια... αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
...εξάλλου χωρίς madvr παίζουν όλα .
Ναι Τάσο, κάπως έτσι το βλέπω (XBMC δουλεύει ήδη αλλά δεν έχω τεστάρει εικόνα και αρχεία), απλά να ξεμπερδέψω πρώτα με τις δυνατότητες/συμβατότητα με hw του JR/red october HQ θέλω.
(chroma/luma δοκίμασα προχτες το βράδυ και το άφησα στο bilinear ήδη - refresh rate παρ'ότι τσέκαρα απο catalyst mobility και το red october (έβαλα 1080p23), δυστυχώς παίζει 24p ακόμα...)
Βασικά για να μην παιδεύομαι άσκοπα με το madvr έλεγα μήπως κάποιος απο εσάς είχε αντίστοιχη εμπειρία απο ati6630 ή κάποια αντίστοιχη με επεξεργαστική δύναμη... επίσης κάποια ιδέα για να την ελαφρύνουμε απο το βάρος (κάτι που απ'ότι κατάλαβα δε γίνεται ?)
Έτσι ακριβώς Μπάμπη.
Και μια δεύτερη σκέψη... επειδή παίζει σε mac mini με boot camp,,,
Υπάρχει περίπτωση η ati να τρέχει apple processes και για αυτό να κομπλάρει μόλις μπαίνουν περισσότερα φίλτρα στον mad?
(ο επεξεργαστής σίγουρα τρέχει απ'ότι έχω δει στο task manager).
To γκαντζετάκι του Χατζ θα μου δώσει μια ιδέα τoυ gpu ussage? θα το δοκιμάσω και αυτό το βράδυ βασικά, αν είναι αξιόπιστο ρωτάω γιατί στο pc μου με gt9500 το πωπού και vlc μου έβγαζε 25% στο ίδιο αρχείο...
Δεν εννοείς κάτω από emulation έτσι? κανονικό boot σκέτα windows!
Ποτέ multimedia players κάτω από vm.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.