Μαγεία 2015 (σύγχρονες απόψεις)

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Μαγεία 2015 (σύγχρονες απόψεις) Β

@potter_1: Το μήνυμά μου για τους δίδυμους το διάβασες; Καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στην επιστημονική απόδειξη και στην προσωπική μαρτυρία; Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ειλικρινά πως έχουν δει εξωγήινους, να τους πιστέψω κι αυτούς; Να πιστέψω αυτούς που λένε πως τα κεριά ανάβουν μοναχά τους στην Ανάσταση στην Ιερουσαλήμ; Τι να πρωτοπιστέψω;

Re: Μαγεία 2015 (σύγχρονες απόψεις) Β

Δηλαδή εσένα ενόχλησε ότι ανέφερα ως συχνότητες, το είδος της επικοινωνίας αντί να αναφερθώ σε παλμούς ή σε ζεύγη σωματιδίων ή σε σωματίδια που βρίσκονται σε δύο διαφορετικές θέσεις καταστάσεις ταυτόχρονα

Aπό την αρχική επιλογή της λέξης του νήματος Μαγεία, μπορεί να εξηγηθεί τόσο κυνήγημα, με ποιόν περίμενες να μιλήσεις εδώ στο νήμα με τον Νανόπουλο με τον Δανέζη, με τον Χώκινς ; Θέλεις να φτιάξεις ένα θέμα δικό σου; τι ακριβώς θέλεις να αισθανθείς ασφάλεια ότι δεν κινδυνεύουν οι γνώσεις σου;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@potter_1: Το μήνυμά μου για τους δίδυμους το διάβασες; Καταλαβαίνεις τη διαφορά ανάμεσα στην επιστημονική απόδειξη και στην προσωπική μαρτυρία; Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ειλικρινά πως έχουν δει εξωγήινους, να τους πιστέψω κι αυτούς; Να πιστέψω αυτούς που λένε πως τα κεριά ανάβουν μοναχά τους στην Ανάσταση στην Ιερουσαλήμ; Τι να πρωτοπιστέψω;

Μην πιστεύεις τίποτα είναι απόλυτο δικαίωμα σου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μην πιστεύεις τίποτα είναι απόλυτο δικαίωμα σου.

Απάντηση: Μαγεία 2015 (σύγχρονες απόψεις) Β

Η πίστη δεν είναι επιστήμη. Στην πίστη το αποδέχεσαι ως είναι. Δεν υπάρχει κάτι να συζητήσεις, αν το πας στην πίστη. Η επιστήμη όμως δεν είναι πίστη, θέλει αποδείξεις.

Malakudi δεν είμαι εδώ για εσένα. Είμαι για ανθρώπους που είχαν τέτοιες εμπειριες. Δεν είμαι εδώ για πιστη. Oύτε να εκνευρίζω τον διαχειριστή που νιώθει ότι βεβηλώνεται το forum με αντιεπιστημονικό περιεχόμενο.

Επειδή υπάρχει απίστευτη επιθετικότητα θα ήθελα η συζήτηση να σταματήσει και όποιος είχε εμπειρίες και επαφή με ανθρώπους που έχουν τέτοιες εμπειρίες βιώματα αρκεί να στείλει pm.

Θεια μου που πιστευε οτι καποιος γνωστος της της εκανε μαγια, και εμεινε για μηνες στου Σινουρη, αυτοκτονησε λιγο μετα αφοτου βγηκε...

Γειτονισσα της ειπε μαγος στην Κινα, "οταν τελειωσεις αυτο το μεγαλο που φτιαχνεις θα πεθανεις", ειναι περιπου 8 χρονια τωρα που μενει σε σπιτι (σχεδον) γιαπι.

Νομιζω οτι παραειναι επικινδυνα αυτα τα θεματα, τοσο να γελαμε μαζι τους, οσο και να τα διαβαζουμε εδω μεσα στην καθημερινοτητα μας.

Προσωπικα, παρολο που μπορω απλως να προσπερασω το νημα και να μην το διαβαζω καν, θεωρω οτι δεν προσφερει απολυτως τιποτε το θετικο...

Εχουμε που εχουμε τα προβληματα μας, η μαγεία για να βρουμε την λυση τους μας ελλειπε.

..... θα ήθελα η συζήτηση να σταματήσει και όποιος είχε εμπειρίες και επαφή με ανθρώπους που έχουν τέτοιες εμπειρίες βιώματα αρκεί να στείλει pm.

ΟΚ.
Σταματάει εδώ η κουβέντα και κλειδώνεται το νήμα.

Status
Not open for further replies.