Magic light

Και εκει που χαρηκα που ειδα μαζεμενες πολλες φωτογραφιες με φωτιστικη συνθηκη -οντως- το Magic light #1352,1353,1355,1357 μου αρχισατε παλι τα μεσημεριατικα καδρα :D

Paul παρα πολυ ωραιος ο μοναχικος ανδρας σου. Εγω ισως να αφαιρουσα λιγο ουρανο απο το πανω μερος του καδρου σου.

Και το goodbye sunshine του Χρηστου μου αρεσε αλλα θα ηθελα ενα θεμα μεσα σε αυτο.

Σε ευχαριστώ! :smile:

Είμαστε μαζί με τον Τάσο όταν τις έβγαλα αυτές!

Hint: έχει βγάλει κάποιες απίστευτες!
Αναμένουμε αύριο, και αν δεν τις ανεβάσει.... πάμε όλοι Θεσσαλονίκη να τον δείρουμε!!!! :flipout:

Περνάω κάποιες παλιότερες στους καταλόγους του LR και έπεσα πάνω σε αυτή
5829208927_4a656f073b_o.jpg

Απάντηση: Re: Magic light

Περνάω κάποιες παλιότερες στους καταλόγους του LR και έπεσα πάνω σε αυτή

Ωραίες σιλουέτες NtinNton.

Μπράβο, γιατί θυμίζει σκηνές που λίγο - πολύ όλοι έχουμε ζήσει...

Σε ευχαριστώ! :smile:

Είμαστε μαζί με τον Τάσο όταν τις έβγαλα αυτές!

Hint: έχει βγάλει κάποιες απίστευτες!
Αναμένουμε αύριο, και αν δεν τις ανεβάσει.... πάμε όλοι Θεσσαλονίκη να τον δείρουμε!!!! :flipout:

Θα αργήσω λιγάκι να ανεβάσω αυτές και τις νυχτερινές.... έπιασα πρώτα τις macro και έχω να περάσω πάνω από 100 καρέ... το ένα καλύτερο από το άλλο.

Σχεδόν το ίδιο καρέ με το "Landscape", άλλα χρώματα:

attachment.php

και πιο "μπλε":

attachment.php

Τραβηγμένες με nikon 28mm F5 fuji provia και το φίλτρο yellow/blue της Cokin. Περιστρέφοντάς το έχεις τους χρωματισμούς που θέλεις, αλλά στο φιλμ δεν βλέπεις αμέσως τι τράβηξες.

Από το συγκεκριμένο φιλμ έχω μείνει κατευχαριστημένος, καθώς βγάζει (και)πορτρέτα με όμορφους χρωματισμούς.

Attachments

• IMG_002311.jpg
    IMG_002311.jpg
    168.6 KB · Views: 116
  • IMG_002211.jpg
    IMG_002211.jpg
    161.1 KB · Views: 115
Πολύ ωραίες, Άλεξ ωραίος συνδυασμός με το ανθρώπινο στοιχείο, Beavis η πρώτη, Χιώτη μαγική ώρα αλλά γιατί κροπάρησες?

Re: Απάντηση: Re: Magic light

Aχχχχ ! Αυτή!
Εάν πρόσεχες λίγο κάτω δεξιά θα είχες ενα εξαιρετικό κάδρο....

εχεις δικιο
αλλα στην βιασυνη μου να προλαβω:-)
εχει πολυ πλακα στην Βενετια, θυμαμαι να κανω απεγνωσμενες προσπαθειες να μην συμπεριλαβω κανεναν κινεζο στο πλανο
οπου και να γυριζα να τραβηξω θα ηταν μεσα στο πλανο μου τουλαχιστον 2-3 κινεζοι με καμερες,αγανακτισα:flipout:

Πολύ ωραίες, Άλεξ ωραίος συνδυασμός με το ανθρώπινο στοιχείο, Beavis η πρώτη, Χιώτη μαγική ώρα αλλά γιατί κροπάρησες?

Δυστυχως δεν μου αρεσαν καποια στοιχεια κατω δεξια. Αλλα τωρα που το λες, και το σκεφτομαι, η πληρης φωτογραφια ειναι μαλλον καλυτερη!

Eξαιρετικες ολες τους παιδια με θαυμασιο φως, μπραβο σας
(Η τελευταια Χιωτη νομιζω οτι ηθελε καλυτερη επεξεργασια-λιγο ανοιγμα στα σκοτεινα ισως?-και προσεχτικοτερο καδραρισμα:chinscratch:)

Eξαιρετικες ολες τους παιδια με θαυμασιο φως, μπραβο σας
(Η τελευταια Χιωτη νομιζω οτι ηθελε καλυτερη επεξεργασια-λιγο ανοιγμα στα σκοτεινα ισως?-και προσεχτικοτερο καδραρισμα:chinscratch:)

Ναι σιγουρα ηθελε, αλλα στο νησι δεν εχω desktop και το viewNX κολλαει στο λαπτοπ, ως εκ τουτου χρησιμοποιω το προγραμμα επεξεργασιας των windows για κανα κροπαρισμα...

Θα ηθελα τη γνωμη σου ομως για το καδραρισμα στο συγκεκριμενο σκηνικο. Ευχαριστω!