Magic light

Και εμένα ειδικά οι παραμορφώσεις των κτιρίων σε συνδιασμό με το φως είναι εντυπωσιακες. Τι φακός ειναι?

Και εμένα ειδικά οι παραμορφώσεις των κτιρίων σε συνδιασμό με το φως είναι εντυπωσιακες. Τι φακός ειναι?
θενξ, ειναι με τον τοκινα 12-24 φ4 @φ8

Πολύ καλή πράγματι.Σκοτεινιάζει κάπως αφύσικα ο ουρανός στα αριστερά ή είναι ιδέα μου?
ευχαριστω, τι να σου πω, δεν εχω πειραξει κατι σε σχεση με αυτο

πήγα 2-3 μέρες αυτόν τον μπογο αριστερά δεν έλεγαν να τον μαζέψουν
6172684303_9f34602ce8_b.jpg

Ευχαριστώ παιδιά. Ναι, με τον 50άρη Sigma f1.4 είναι.

Φαντάρος είμαι, απλά ορκίστηκα την Παρασκευή και έχω άδεια ορκομοσίας μέχρι την Τετάρτη.. :p Η μετάθεσή μου είναι Κομοτηνή.

Έλα βρε, Κομοτηνή σε πιο στρατόπεδο;

Δεν είναι ακριβώς magic light...αλλά σίγουρα έχει κάτι μαγικό αυτό το φως.
ίσως σύμφωνα με τους κανόνες έπρεπε να εκθέσω παραπάνω και να καδράρω διαφορετικά (ή να κάνω crop), αλλά καμιά φορά έξω απο τους κανόνες το αποτέλεσμα είναι πιο δραματικό.

Δεν ήταν η περιγραφή που με ενδιέφερε, αλλά η αίσθηση.

Κάθε τυχόν άποψή σας, με ενδιαφέρει και θα μου είναι πολύτιμη!

Sunset view by ChrisBrn, on Flickr

Προσωπικά βρίσκω αυτές τις φωτογραφίες υπέροχες. Ακόμα κι αν τεχνικά ζορίζουν τις μηχανές, υπερβαίνοντας τα όρια της δυναμικής περιοχής που μπορούν να καλύψουν, η ατμόσφαιρα είναι το κάτι άλλο. Μου αρέσει επίσης το ανθρώπινο ίχνος, τα κτίρια, τα φώτα...

Χρήστο μου αρέσει πολύ και απο χρώματα αλλά και απο καδράρισμα - σύνθεση.
Μπορώ να δω framing -leading lines που πάνε το μάτι στο φως. Πολύ καλή.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Κανονικά θα έπρεπε να είχα κάνει bracketing αλλά την συγκεκριμένη στιγμή ήταν αδύνατο.
Είχα το τρίποδο στο αυτοκίνητο και μέχρι να πήγαινα να το φέρω θα έχανα τη στιγμή.
Οπότε ακούμπησα σε ένα τοίχο και φωτογράφησα με το χέρι.
Λίγο οριακά βέβαια (1/30) αλλά δεν βγήκε κουνημένη και έτσι άφησα το ISO αρκετά χαμηλά (1000).
Αν έκανα μεγαλύτερη έκθεση (μεγαλύτερο ISO) φοβόμουνα ότι τα χρώματα δεν θα μου βγαίνανε τόσο κορεσμένα.