Magic light

Σας ευχαριστώ και χαίρομαι που σας άρεσε.
Έχω την ευλογία αυτή η εικόνα να βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι μου.( 5 λεπτά περπατώντας)
Αυτή την εποχή ο ήλιος δύει στη θάλασσα, την προηγούμενη ημέρα το είδα αλλά ήμουν με το κινητό και δεν είχα ζουμ.
Έτσι την επόμενη δανείστηκα τον 50-230 από ένα φίλο και περίμενα και ευτυχώς αποζημιώθηκα.
Και οι επόμενες μέρες είχαν αυτή την ασύγκριτη παλέτα χρωμάτων στη δύση του ηλίου.
Δόξα τω Θεώ αξιωθήκαμε να δούμε πολλές εικόνες μοναδικές όπως η επόμενη.
Οκτώβρης by Panos Tiniakos, on Flickr

Χωρίς να είναι στο ίδιο επίπεδο με την εξαιρετική προηγούμενη, καταφέρνει επίσης να μεταφέρει την όμορφη ατμόσφαιρα του τοπίου. Ωραίο μέρος για φωτογραφηση η Τήνος!

Όχι γιατί είναι καλλιτεχνική, μα για την ανάπαυλα από την κούραση του λιομαζώματος το Σαββατοκύριακο...πόσες εικόνες..Κι ερχεσαι μετά εδώ να ψάχνεσαι με webex, χωρίς αποτέλεσμα και να στεναχωριέσαι για τα παιδάκια που προσπαθούν να συνδεθούν για να δουν το δάσκαλό τους.... Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτή η διαφυγή..(Παρνασσός από πάνω)
Untitled by Giannnis kalpiris, on Flickr

Απάντηση: Re: Magic light

Όχι γιατί είναι καλλιτεχνική, μα για την ανάπαυλα από την κούραση του λιομαζώματος το Σαββατοκύριακο...πόσες εικόνες..Κι ερχεσαι μετά εδώ να ψάχνεσαι με webex, χωρίς αποτέλεσμα και να στεναχωριέσαι για τα παιδάκια που προσπαθούν να συνδεθούν για να δουν το δάσκαλό τους.... Πάλι καλά που υπάρχει κι αυτή η διαφυγή..(Παρνασσός από πάνω)
Untitled by Giannnis kalpiris, on Flickr

Με αυτούς που μπλέξαμε η φωτογραφική απόδραση είναι πιο αναγκαία από ποτέ.