Magic light

Geia sou Nilo,
Mikros kosmos o Ian Cameron einai filos kai kaname mazi kai kapoies fotografiseis sto Skye. Ta workshop tou einai highly recommended, einai katapliktikos daskalos me apisteutn xrnsn logou. Merikes fores anarotieme ean einai kalyteros photografos n suggrafeas.
Ektos ama thes to workshop sta ellnvika, tote steile mou email.Tou xronou skopeuo na kano 1-2 workshops stin Skotia ton heimona. Tha eimai episis stin Skotia ton Maio mazi me ton Marc Muench gia ena workshop nomizo oti yparxei akoma mia thesn diathesimi alla einai panakrivo. Ego eimai kalesmenos tou diasnmou amerikanou photografou epidi xrnsnmopoinse tis eikones mou gia tin diafimisi tou workshop...edo einai to link tou workshop gia osous to antexei to portofoli tous http://www.muenchworkshops.com/gallery/3200186

Mia erotisi…. Se poio section tou forum kanete parousiaseis photografion?

Eίτε στο Photo Gallery είτε εδώ. Η κατηγορία είναι under serious reconstruction. Συγκεκριμένα πρόκειτυαι να φύγει από τα gadgets. Θα γίνει χωριστή κατηγορία με υποκατηγορίες φωτογραφία, βίντεο και φωτο/βίντεο galleries. Μέχρι τότε όπου θέλεις.

...
Genikos den mou aresei na pernao ores ateleiotes sto PS, protimo kalytera na eimai stin fysn kai na photografizo. Sto photoshop apla kano diorthoseis xromatikes kai contrast, katharismo kai ta katalilo sharpening analoga ean proorizetai gia parousiasn online n gia typoma...

Αυτή η φράση σου μου άρεσε πολύ και για αυτό την έκανα quote.

Καλώς ήλθες και από μένα αγαπητέ φίλε, :ernaehrung004:
τα τοπία σου είναι φωτογραφίες εξαιρετικής ομορφιάς.

Geia sou Nilo,
Mikros kosmos o Ian Cameron einai filos kai kaname mazi kai kapoies fotografiseis sto Skye. Ta workshop tou einai highly recommended, einai katapliktikos daskalos me apisteutn xrnsn logou. Merikes fores anarotieme ean einai kalyteros photografos n suggrafeas.
Ektos ama thes to workshop sta ellnvika, tote steile mou email.Tou xronou skopeuo na kano 1-2 workshops stin Skotia ton heimona. Tha eimai episis stin Skotia ton Maio mazi me ton Marc Muench gia ena workshop nomizo oti yparxei akoma mia thesn diathesimi alla einai panakrivo. Ego eimai kalesmenos tou diasnmou amerikanou photografou epidi xrnsnmopoinse tis eikones mou gia tin diafimisi tou workshop...edo einai to link tou workshop gia osous to antexei to portofoli tous http://www.muenchworkshops.com/gallery/3200186

Οντως το workshop του Muench ειναι πανακριβο. Και να φανταστεις οτι κοιταζα και ενα διαφορετικο workshop την ιδια περιπου εποχη στη Βενετια με τον Joe McNally ( one of the world's experts in use of light) που κοστιζε 1500 ευρω.
Τωρα που βλεπω τις τιμες του Muench, ο McNally ερχοταν πολυ φθηνος, ενω ο Cameron σχεδον τσαμπα.

Αnyway, καλα να ειμαστε και μπορει να τα πουμε τον χειμωνα στη Σκωτια.

@Βλασση.
Ποτε με το καλο θα "αυτονομηθουμε"?:ernaehrung004:

Geia sou Nilo,

Οντως το workshop του Muench ειναι πανακριβο. Και να φανταστεις οτι κοιταζα και ενα διαφορετικο workshop την ιδια περιπου εποχη στη Βενετια με τον Joe McNally ( one of the world's experts in use of light) που κοστιζε 1500 ευρω.
Τωρα που βλεπω τις τιμες του Muench, ο McNally ερχοταν πολυ φθηνος, ενω ο Cameron σχεδον τσαμπα.

Αnyway, καλα να ειμαστε και μπορει να τα πουμε τον χειμωνα στη Σκωτια.

@Βλασση.
Ποτε με το καλο θα "αυτονομηθουμε"?:ernaehrung004:

Μόλις αποκτήσουμε νέο admin. Mετά την παραίτηση Μπαβιόλη κάνουμε κανονικά διαχείριση περιεχομένου, ασφάλειας, πόρων κλπ. αλλά δεν κάνουμε ανάπτυξη εφαρμογών και αλλαγές πλατφόρμας.

Καλοκαιρινή απογευματινή σκηνή στα Στύρα, 10 χρόνια πρίν.

boat1.jpg

στο ίδιο επίπεδο με τον ηλιο:flipout:

A.jpg

αν παρατηρήσετε στην άκρη του φτερού στον ορίζοντα δημιουργείται (τυχαία) στον ορίζοντα ένα γαλαζοπράσινο χρώμα το οποίο σου δίνει την εντύπωση ότι έχει δημιουργηθεί απ το φτερό του αεροπλάνου...στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά στον ορίζοντα

Βασίλη, Ηλία, Σπύρο: Μπράβο! :SFGSFGSF:

Βασίλη πολύ καλό πρώτο πλάνο σε magic light!

Σπύρο φοβερή λήψη, αλλά αυτό το πράσινο μοιάζει λίγο αφύσικο ή τεχνητό, μήπως θα ήταν καλύτερα να μειωθεί το sat στο συγκεκριμένο χρώμα ή έστω στα cyan, green, blue?

Δύο και από μένα, η πρώτη πρωϊ, η δεύτερη απόγευμα.

attachment.php

attachment.php

Attachments

• Sssr.jpg
    Sssr.jpg
    127.8 KB · Views: 106
  • ksset.jpg
    ksset.jpg
    129.2 KB · Views: 104
H 2η μου αρέσει πιό πολύ.Πολωτικό ίσως;Σε ποιό μέρος την τράβηξες;Ζάκυνθο μου θυμίζει...Ο Billy όπως πάντα,εξαιρετικός...

Βασίλη, Ηλία, Σπύρο: Μπράβο! :SFGSFGSF:

Βασίλη πολύ καλό πρώτο πλάνο σε magic light!

Σπύρο φοβερή λήψη, αλλά αυτό το πράσινο μοιάζει λίγο αφύσικο ή τεχνητό, μήπως θα ήταν καλύτερα να μειωθεί το sat στο συγκεκριμένο χρώμα ή έστω στα cyan, green, blue?

για κανε παιχνίδι....έχεις το ελεύθερο

Re: Απάντηση: Re: Magic light

Για μένα η πρώτη. Μαλακό φως και καλογραμμένη.:music-smiley-005:

για να μην τσακωθω με τον Βασιλη, θα παρω την δευτερη.

Με τις φωτογραφιες σου Βασιλη εχω κουραστει να γραφω πολυ ωραια, καταπληκτικη, κλπ. Πρεπει να βρω αλλο τροπο. :idea:Σκεφτομαι να σου βαζω βαθμολογιες κατι σαν 7/10, 9/10 κλπ. Με την προυποθεση οτι το 9 θα μπαινει πολυ δυσκολα και το 10 θα μπει σπανια. Δηλ θα προσπαθησω να ειμαι αυστηρος:smash:
Οχι οτι θα εχει καμια σημασια, απλως για να μην γραφω συνεχεια "καταπληκτικη"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Magic light

για να μην τσακωθω με τον Βασιλη, θα παρω την δευτερη.

Με τις φωτογραφιες σου Βασιλη εχω κουραστει να γραφω πολυ ωραια, καταπληκτικη, κλπ. Πρεπει να βρω αλλο τροπο. :idea:Σκεφτομαι να σου βαζω βαθμολογιες κατι σαν 7/10, 9/10 κλπ. Με την προυποθεση οτι το 9 θα μπαινει πολυ δυσκολα και το 10 θα μπει σπανια. Δηλ θα προσπαθησω να ειμαι αυστηρος:smash:
Οχι οτι θα εχει καμια σημασια, απλως για να μην γραφω συνεχεια "καταπληκτικη"

Έ ρέ ξύλο που θα φάω απο τη μάνα μου άμα δεί 7 και 8 στον έλεγχο !!:slapface::slapface:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Magic light

Έ ρέ ξύλο που θα φάω απο τη μάνα μου άμα δεί 7 και 8 στον έλεγχο !!:slapface::slapface:

Πρωτο τριμηνο ειναι ακομα. Αν διαβασεις, θα βελτιωθεις στο δευτερο:flipout::flipout:

Αυτό μου θυμίζει τα λόγια του Λέννον στο τέλος του περίφημου rooftop concert των Σκαθαριών (Ιανουάριος 1969) μετά το Get Back:

"I'd like to say thank you on behalf of the group and ourselves and I hope we've passed the audition"

:flipout:

H 2η μου αρέσει πιό πολύ.Πολωτικό ίσως;Σε ποιό μέρος την τράβηξες;Ζάκυνθο μου θυμίζει...Ο Billy όπως πάντα,εξαιρετικός...
Η πρώτη Σαντορίνη η δεύτερη Κεφαλονιά. Το πολωτικό είναι παρακινδυνευμένο όταν υπάρχει θάλασσα -αν όχι απαγορευμένο. Μπορεί να την καταστρέψει ανεπανόρθωτα!

Μία ακόμα (αν και είχε ακόμα ώρα για το magic light...):

attachment.php

(Η αναγκαστική υψηλή συμπίεση jpg για online, κάνει τη θάλασσα να φαίνεται σαγρέ στη συγκεκριμένη φωτό...)

Υ.Γ Προς διαχειριστές: Θα ήθελα να προτείνω όταν με το καλό φτιαχτεί το νέο φωτογραφικό τμήμα του avclub, να προτιμηθεί ουδέτερο φόντο αντί για το υπάρχον μωβ...

Attachments

• ssmall.jpg
    ssmall.jpg
    150.6 KB · Views: 95
Last edited:
Πολύ καλή φίλε Sotos!!Πάντως, στο Ιόνιο έπεσα μέσα!!(Παλιότερα είχα τραβήξει με φίλμ μία ίδια στη Λευκάδα)