Bablan, ωραίος ο φάρος!
Οff Topic:
Περίεργο, στο δικό μου post 370 σβήστηκε η φωτογραφία...
thanks sotos.
τον 12-24 f/4 τον ειχα παρει μαζι με την καμερα (μαζι και μ αλλους φακους).
Πάω πάσο για το φωτισμό!Μία Eizo(εγγύηση-θα την έχεις πολλά χρόνια)όχι μόνο θα σε "διορθώσει" αλλά και θα σε ξεκουράσει σημαντικά!Καλή συνέχεια φίλε μου!:ADFADF1:Ευχαριστώ φίλοι μου. Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες οπωσδήποτε. Θα ήθελα να πω δυο πράγματα.
Πρώτον, παραδέχομαι ότι είμαι λίγο λάτρης του σκοτεινού περισσότερο παρά του ξεθωριασμένου θέματος,
( τώρα εξηγούνται όλα... ncups).
Δεύτερον, την όποια επεξεργασία την κάνω σε ένα pc με οθόνη CRT με φίλτρο, που μου τα δείχνει πιο σκοτεινά τα φωτογραφικά θέματα. Ενώ λοιπόν τα φέρνω σε μια κατάσταση που μ’ αρέσουν, μάλλον με παραπλανά. Μετά ποστάρω από ένα laptop που τα δείχνει μάλλον πιο ξεθωριασμένα απ’ όσο πρέπει. Εκεί δεν μ’ αρέσουν, αλλά τα στέλνω! Έτσι είναι αναπόφευκτο το να μην ελέγχω πλήρως το πώς τα βλέπετε εσείς.
Στο συγκεκριμένο θέμα, το φως είναι απογευματινό, λίγο πριν τη δύση, οπότε είναι προς θερμό (πχ η βάρκα Hlias, η οποία ωστόσο, με τα δικά μου κριτήρια είναι καμένη!!! ).
Πάντως τώρα ετοιμάζομαι για αγορά οθόνης eizo 1932, οπότε ελπίζω... διορθωθώ λίγο!![]()
![]()
Μεγίστη Λαύρα ξημέρωμα..... χρώματα φυσικά εκτός από saturation πειραγμένο στο 10.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.