Magic light

Tonight, tonight...it was a spectacular sunset.....
Λοιπόν, απόψε λόγω μαϊστρου, είχαμε ένα όμορφο δειλινό.

sunset3.jpg

Last edited:
Θα με ενδιεφερε πολυ η γνωμη σας και η κριτικη σας για το τι θα μπορουσα να κανω για καλιτερο αποτελεσμα στις φωτο που εχω ανεβασει σε αυτη την διευθυνση . http://www.odontiatrika.gr/FOTO.html Ειναι οι πρωτες που εχω βγαλει . ( ολες χωρις τριποδο ).
FOTO.html

(ωραιες οι 2 τελευταιες)

περιέργως στη γυναίκα μου άρεσε η πρώτη. "Οι άλλες δύο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα" είπε. "Έτσι είναι η θάλασσα?". Γυναίκες.... :Banane0:

Re: Απάντηση: Magic light

Θα με ενδιεφερε πολυ η γνωμη σας και η κριτικη σας για το τι θα μπορουσα να κανω για καλιτερο αποτελεσμα στις φωτο που εχω ανεβασει σε αυτη την διευθυνση . http://www.odontiatrika.gr/FOTO.html Ειναι οι πρωτες που εχω βγαλει . ( ολες χωρις τριποδο ).
FOTO.html

Πολύ ωραίες οι δροσοσταλίδες στο πεύκο... 100/2.8 macro να υποθέσω, από το exif?

Στις νυχτερινές και το μάκρο, ένα στιβαρό τρίποδο με καλή κεφαλή είναι εκ των ουκ άνευ...

Οι δύο τελευταίες μου άρεσαν πολύ. Ιδιαίτερα στην τελευταία η αντανάκλαση του φλας μοιάζει με αντανάκλαση της κόρης.

ΥΓ Δεν ταιριάζουν οι φώτος με το magic light (οι δύο τελευταίες). Κάνε μια αναζήτηση. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες να βάζεις τα θέματα σου (και αν δεν υπάρχει, απλά την ανοίγεις).-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Magic light

Πολύ ωραίες οι δροσοσταλίδες στο πεύκο... 100/2.8 macro να υποθέσω, από το exif?

Στις νυχτερινές και το μάκρο, ένα στιβαρό τρίποδο με καλή κεφαλή είναι εκ των ουκ άνευ...

Σε ευχαριστω πολυ Send για τον χρονο που διεθεσες οι συμβουλες σας ειναι σημαντικες για εμας που μαθαινουμε . Στο πευκο ειναι σταγονες ρετσινιου για αυτο και εχουν τοση λαμψη . Οσο αφορα το τριποδο εχεις
απολυτο δικιο αλλα μετα την αγορα της 40D ,macro 100, Tamron 17-50
καλα Χριστουγεννα το βλεπω.

μετα απο αυτες τις αγορες, εισαι σιγουρα σε καλο δρομο. Το τριποδο (και η κεφαλη) θα κανουν την διαφορα και μπορουν ν απογειωσουν την φωτογραφια σε δυσκολες φωτιστικα συνθηκες. Ασε που το κοστος μπορει να το κρατησεις και χαμηλα (περ 250 ευρω). Κοιτα στο θεμα με τα τριποδα και θα βρεις λυσεις αν θες.

Η δροσοσταλιδες ειναι η πιο αρτια απο τις 3.

Απάντηση: Re: Magic light

Σίγουρα είναι δειλινό και δεν έχετε αρπάξει καμιά ακόμη φωτιά?

Καταπληκτικό χρώμα!

Eat your tongue ορέ!
Χθές ήταν φοβερό το χρώμα όπως φοβεροί ήταν και καμμιά δεκαριά Γερμανοί τουρίστες που στήθηκαν δίπλα μου και φωτογράφιζαν το ίδιο θέμα........με φλάς.....

λοιπον οταν ανεβασες την πρωτη ηθελα να σου πω αλλα ξεχαστηκα οτι αυτη η μαυρη ταινια στο πανω μερος του καδρου δεν μου καθοταν καλα και θα ηθελα ενα ανοικτο πλανο. Αλλα λεω μπορει να μην εχει.

Λοιπον, δεν το συζητω. Καλη η πρωτη αλλα αυτη ειναι ....πινακας!!! Ευγε!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Magic light

.....διευθύνεις την ορχήστρα:idea:

Άλλη μία μακρινή και από άλλη γωνία
sunset4-1.jpg

Το κατάρτι τρύπησε το σύννεφο κι αυτό εξεράγη!!!
:worshippy: