μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Status
Not open for further replies.
παιδιά τα πράγματα είναι απλά.
δεν μπορούμε να πάρουμε παραπάνω ιπποδύναμη εάν δεν δώσουμε
και παραπάνω ενέργεια ( καύσιμο )
άρα αύξηση της ιπποδύναμης με μύωση της καταναλώσεις δεν πάνε μαζί !

για κοίτα τους μα....κες στις αυτοκινητοβιομηχανίες, που πασχίζουν με προγράμματα, ηλεκτρονικά και εξωτικά υλικά να μειώσουν την κατανάλωση και δεν βάζουν ένα μαγνητάκι....

παιδιά τα πράγματα είναι απλά.
δεν μπορούμε να πάρουμε παραπάνω ιπποδύναμη εάν δεν δώσουμε
και παραπάνω ενέργεια ( καύσιμο )
άρα αύξηση της ιπποδύναμης με μύωση της καταναλώσεις δεν πάνε μαζί !

Μπορούμε, αν μειώσουμε τις απώλειες. Οι απώλειες αυτές έχουν τη μορφή θερμότητας. Αλλά για βελτιώσεις της τάξης του 20 και 30% ούτε λόγος..

οσοι ειστε δυσπιστοι .
γιατι δεν το δοκιμαζετε και μονοι σας να δειτε?

(εγω)

γιατί θα πετάξω τα λεφτά μου και δεν πιστεύω τέτοιες μπούρδες.

ψυχολογικό είναι και αυτό... σαν τα άλογα, τα καλώδια και τους high-end κρυστάλλους.

Κάποτε πουλούσαν και κάτι μαγνητάκια που έβαζες στο αυτί για να κόψεις το κάπνισμα.
Κάποια άλλα που τα έβαζες στα ζυγωματικά σου για να σε ηρεμούν, να πέφτει η πίεση και να φεύγει το άγχος.
Κάποια άλλα για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
Αν όντως είχαν αποτελέσματα θα το μαθαίναμε. Θα διαδίδονταν.
Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

όχι μόνο αυτό, αλλά εάν κάτι τέτοιο δούλευε δεν θα χρειαζόταν να τα αγοράσουμε... θα ήταν ενσωματωμένα σε κάθε αντλία βενζίνης αυτοκινήτου.

να σας πω τι κάνει ο συγκεκριμένος μαγνητης...

τον βάζεις στο αυτοκίνητο, μπαίνεις μέσα και στο μυαλό σου αναβοσβήνει η λέξη "οικονομία καυσίμου".

Τελικά εσύ κάνεις όλη την δουλειά που αλαφρώνει το ποδαράκι σου από το γκάζι.

Τελικά εσύ κάνεις όλη την δουλειά που αλαφρώνει το ποδαράκι σου από το γκάζι.

Δουλευει καλυτερα αμα φορας μεταλλικα τακουνια???

......για να μην πατας πολυ το γκαζι ντε:a0210:

Την Φερράρι την ενημερώσατε; Την ΜακΛάρεν; Την ΑΜG; Την Ρενό-Σπορ; Τους βλάκες που σκάσαν τα μαλια της κεφαλής τους για να κλέψουν τα πετρέλαια του Ιράκ; Στα ιντερκονέκτς των ηχείων τα βάλατε (όσο πιο κοντά γίνεται στις μπόρνες σύνδεσης);

πο πο πο πο πο ρε παιδια
πολλοι δυσπιστοι ειστε αμαν δηλαδη
απλα ειπα οσοι δεν το πιστευετε βρητε 2 μαγνητες και δοκιμαστετο μονοι σας χωρις να δωσετε λεφτα

Re: Απάντηση: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

πο πο πο πο πο ρε παιδια
πολλοι δυσπιστοι ειστε αμαν δηλαδη
απλα ειπα οσοι δεν το πιστευετε βρητε 2 μαγνητες και δοκιμαστετο μονοι σας χωρις να δωσετε λεφτα

το δαιμονιο της φυλης μας ειναι βρε η δυσπιστια.....:guitarist:

αμονγκ αδερ θινγκς:firstprize:

Δεν πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει έστω και 1/1000 αύξηση είτε στην οικονομία είτε στις επιδόσεις του αυτοκινήτου από τους μαγνήτες... Από την άλλη πλευρά, αν ήμουν ο Johny1989 θα τα είχα πάρει άσχημα από μερικές αντιδράσεις και απαντήσεις που δεν έχουν καμμία σχέση με το ζητούμενο, που είναι αν "ξέρει κανείς πως πρέπει να τοποθετηθούν οι μαγνήτες"...

Δηλαδή, θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο στα ανάλογα thread όσοι δεν δεχόμαστε την σημασία των καλωδίων ρεύματος ή τα 5 κιλά μάρμαρο πάνω στο cd player ?

bios ισως επιμενω με τους μαγνητες γιατι εχω και τις πηγες-ηχεια χτισμενα ολα.και ειδα και εκει διαφορα.

οπως ειπα και πριν δεν θα χασετε τπτ αν βαλετε 2 μαγνητες ετσι απο περιεργια.

Βρε παλουκάριμ', ούτε εγώ έζησα την ιστορία με το νερό του Καματερού, αλλά έχω φάει στη μάπα τη δόση μου από μούφες.

Εξήγησέ μου πώς γίνεται οι μαγνήτες να μειώνουν την κατανάλωση σύμφωνα με νόμους της φυσικής και μετά ίσως να βάλω...

βασικά ένα καλό παραμύθι είναι το εξής ... αρκετά καλό ώστε να πείθει ακόμα και μένα ... δικαιολογεί και την τοποθέτηση όσο πιο κοντά γίνεται στα μπεκ ...

όπως ξέρουμε τα υγρά τείνουν να γεμίζουν κάθε κενό που υπάρχει , άρα και μεταξύ τους τα μόρια του υγρού είναι κολλητά και ανακατεμένα ... ας πούμε τώρα ότι αυτά τα μόρια μαγνητίζονται ( δεν το γνωρίζω αυτό ) έτσι ώστε να ακολουθούν μία διάταξη γραμμής και κάθε γραμμή είναι παράλληλη με την άλλη. με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται κενά μεταξύ των γραμμών μορίων ( δεν ξέρω τι ποσοστό ) και ουσιαστικά να έχουμε πιο αραιή μορφή καυσίμου που εκχέεται από τα μπεκ , ξεγελώντας τον εγκέφαλο και ταυτόχρονα τα κενά αυτά γεμίζουν με αέρα , οπότε έχουμε πιο καλή μίξη καυσίμου οξυγόνου ... απλή ιστοριούλα , βασισμένη στη λογική ... εμένα με πείθει κάπως, εσάς;

Κι εμένα με πείθει, αν και την τελευταία φορά που έβαλα μαγνήτη κοντά σε υγρό, αυτό δεν μαγνητίστηκε.:Banane0:

Απάντηση: Re: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

το ειπα στο ιδιο thread σε προηγουμενο ποστ.οπως ειπα η daf βαζει στις νταλικες τις μαγνητισμενα bek και μαγνητες στις σωληνωσεις γιαυτο και οι νταλικες της εχουν την χαμηλοτερη καταναλωση με διαφορα.
μια φορα ακομη. οι μαγνητες που μπαινουν στο σωληνακι με το καυσιμο δημιουργουν μαγνητικο φορτιο και στον αερα επισης αλλα αντιθετο ωστε τα μορια αερα και βενζινης να ελκωντε δινωντας τελεια καυση.-bye-
Βρε παλουκάριμ', ούτε εγώ έζησα την ιστορία με το νερό του Καματερού, αλλά έχω φάει στη μάπα τη δόση μου από μούφες.

Εξήγησέ μου πώς γίνεται οι μαγνήτες να μειώνουν την κατανάλωση σύμφωνα με νόμους της φυσικής και μετά ίσως να βάλω...

Αν οι μαγνητες ηταν η λυση,τοτε οι αυτοκινητοβιομηχανιες,οταν προσπαθησαν προ καιρου να τους επιβαλλουν καταναλωση 5,5λιτρα/100 χιλιομετρα,δεν θα ζητουσαν ,και πετυχαν ,την αναβολη του μετρου.Αν εχεις σημερα μια καταναλωση κοντα 8λιτρα με 30% εφθασες κοντα στο οριο.Αν δεν κανω λαθος καποιος εμφανισθηκε και σε τηλεοπτικη εκπομπη και ισχυριζοταν το 30%.Οι μεταφορικες εταιρειες που ξοδευουν χιλιαδες λιτρα καυσιμου ημερησιως ειναι ηλιθιες και δεν το χρησιμοποιουν,φιλος μου που εχει 10 φορτηγακια γεμιζει περι τα 500 λιτρα ημερησιως,αν ειχε 30% οικονομια θα κερδιζε περιπου στα 150 λιτρα την ημερα Χ 20 μερες το μηνα Χ12 μηνες,κανε λογαριασμο.Οχι ενα μαγνητακι κοντα στην τροφοδοσια,αλλα ολο το σωληνα απο ρεζερβουαρ μεχρι κινητηρα θα τον γεμιζε μαγνητες

Status
Not open for further replies.