πλακα πλακα.. συγγενης μου το τοποθετησε σε ταχυπλοο και ειδε αποτελεσματα αισθητα.
προσοχη babis k. οχι υπερβολες θα μαγνητισεις τον εγκεφαλο του αυτοκινητου αν βαλεις πολλα και θα τρελαθει.
προσοχη με μετρο.
Μπά δεν βάζω στο αυτοκίνητο. στο φουσκωτό θα βάλω... Αλλά βοβάμαι μήπως με τους μαγνήτες "τρελαθεί" η πυξίδα κι αντί για Σίφνο πάω Λήμνο.![]()
βασικά ένα καλό παραμύθι είναι το εξής ... αρκετά καλό ώστε να πείθει ακόμα και μένα ... δικαιολογεί και την τοποθέτηση όσο πιο κοντά γίνεται στα μπεκ ...
όπως ξέρουμε τα υγρά τείνουν να γεμίζουν κάθε κενό που υπάρχει , άρα και μεταξύ τους τα μόρια του υγρού είναι κολλητά και ανακατεμένα ... ας πούμε τώρα ότι αυτά τα μόρια μαγνητίζονται ( δεν το γνωρίζω αυτό ) έτσι ώστε να ακολουθούν μία διάταξη γραμμής και κάθε γραμμή είναι παράλληλη με την άλλη. με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται κενά μεταξύ των γραμμών μορίων ( δεν ξέρω τι ποσοστό ) και ουσιαστικά να έχουμε πιο αραιή μορφή καυσίμου που εκχέεται από τα μπεκ , ξεγελώντας τον εγκέφαλο και ταυτόχρονα τα κενά αυτά γεμίζουν με αέρα , οπότε έχουμε πιο καλή μίξη καυσίμου οξυγόνου ... απλή ιστοριούλα , βασισμένη στη λογική ... εμένα με πείθει κάπως, εσάς;
Βάζοντας λοιπόν μαγνήτες κοντά στα ρευστά, όσα από τα μόρια τους είναι μαγνητικά δίπολα (αν είναι και άλλα πλην του νερού που πάντα υπάρχει στον αέρα, δεν γνωρίζω και βαριέμαι να το ψάξω αυτή τη στιγμή) την ώρα της διέλευσης θα φάνε ένα ταρακούνημα - στριφογύρισμα.
Μετά την διέλευση θα φάνε άλλο ένα, εξ αιτίας των μεταξύ τους αυτή τη φορά αντιδράσεων.
Άρα καλύτερο ανακάτεμμα, κλπ, κλπ, κλπ.
Βάλε νερό σε ένα τάπερ και προσπάθησε να το ανακατέψεις με μαγνήτες!
Αν τα καταφέρεις, πας για Νόμπελ Φυσικής!!! Βέβαια, το μισό Νόμπελ το θέλω εγώ γιατί η ιδέα με το τάπερ είναι δική μου!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.