μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Status
Not open for further replies.
Εγώ είπα ότι με ψιλο-πείθει.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως τα υγρά επηρεάζονται από το μαγνητικό πεδίο και όχι από κάποιο π.χ.βαρυτικό πεδίο.
Εκτός κι αν στα υγρά προσθέσουμε ρινίσματα.

Προκειται μαλλον περι διεθνους συνωμοσιας,αναμεσα στις 7 αδελφες,τον Κανταφι,το Ιραν,Νιγηρια και Περου,και μαλιστα μαζι με τις αυτοκινητοβιομηχανιες.Φαντασθειται 30% λιγοτερη καταναλωση πετρελαιου παγκοσμιως,διοτι οπως ισχυριζεται η διαφημηση κανει οικονομια και στο καυστηρα πετρελαιου του σπιτιου,και εσεις διαμαρτηρεστε για την τιμη της βενζινης,ειναι σαν να την αγοραζεις 85 λεπτα περιπου

Αν είναι και δουλεύει αυτό τότε να πάρω μαγνήτες από ηχεία και να γεμίσω το φουσκωτό που το έχει φάει το parking.
Ξέρεται τι σημαίνει 1,3 lt το μίλι; Κάθε κύμα κι ένα Euro.
icon9.gif

πλακα πλακα.. συγγενης μου το τοποθετησε σε ταχυπλοο και ειδε αποτελεσματα αισθητα.

προσοχη babis k. οχι υπερβολες θα μαγνητισεις τον εγκεφαλο του αυτοκινητου αν βαλεις πολλα και θα τρελαθει.
προσοχη με μετρο.

πλακα πλακα.. συγγενης μου το τοποθετησε σε ταχυπλοο και ειδε αποτελεσματα αισθητα.

προσοχη babis k. οχι υπερβολες θα μαγνητισεις τον εγκεφαλο του αυτοκινητου αν βαλεις πολλα και θα τρελαθει.
προσοχη με μετρο.

Μπά δεν βάζω στο αυτοκίνητο. στο φουσκωτό θα βάλω... Αλλά βοβάμαι μήπως με τους μαγνήτες "τρελαθεί" η πυξίδα κι αντί για Σίφνο πάω Λήμνο.
icon10.gif

Re: Απάντηση: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Μπά δεν βάζω στο αυτοκίνητο. στο φουσκωτό θα βάλω... Αλλά βοβάμαι μήπως με τους μαγνήτες "τρελαθεί" η πυξίδα κι αντί για Σίφνο πάω Λήμνο.
icon10.gif

και τι το κακό έχει η Λήμνος βρε ?
επειδή το ψηλότερο δέντρο είναι μαϊντανός ? :flipout::flipout::flipout:
μια χαρά νησί είναι !

βασικά ένα καλό παραμύθι είναι το εξής ... αρκετά καλό ώστε να πείθει ακόμα και μένα ... δικαιολογεί και την τοποθέτηση όσο πιο κοντά γίνεται στα μπεκ ...

όπως ξέρουμε τα υγρά τείνουν να γεμίζουν κάθε κενό που υπάρχει , άρα και μεταξύ τους τα μόρια του υγρού είναι κολλητά και ανακατεμένα ... ας πούμε τώρα ότι αυτά τα μόρια μαγνητίζονται ( δεν το γνωρίζω αυτό ) έτσι ώστε να ακολουθούν μία διάταξη γραμμής και κάθε γραμμή είναι παράλληλη με την άλλη. με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται κενά μεταξύ των γραμμών μορίων ( δεν ξέρω τι ποσοστό ) και ουσιαστικά να έχουμε πιο αραιή μορφή καυσίμου που εκχέεται από τα μπεκ , ξεγελώντας τον εγκέφαλο και ταυτόχρονα τα κενά αυτά γεμίζουν με αέρα , οπότε έχουμε πιο καλή μίξη καυσίμου οξυγόνου ... απλή ιστοριούλα , βασισμένη στη λογική ... εμένα με πείθει κάπως, εσάς;

ωραίο παραμύθι... αλλά να ξέρουμε οτι η αντλία βενζίνης δουλεύει σε αρκετά bar πίεσης και αν κάτι ξεγελάσει τον εγκέφαλο αυτό σίγουρα θα είναι καταστροφικό τόσο για το μείγμα όσο και για τα καυσαέρια μίας και οι μετρήσεις απο τους αισθητήρες θα είναι τελείως λάθος.

Αγαπητε Johny 1989,κανε ενα πειραμα μονος σου,δεν κοστιζει και πολυ,και περιμενουμε αποτελεσματα.Βρες απο καπου ενα τετραχρονο παπι,σηκωσε και στηριξε την πισω ροδα να γυρναει στον αερα,αδειαδε το δοχειο απο το σωληνακι καο ετοιμος για το πειραμα.Παρε 1 λιτρο βενζινης η οποια υποδιαιρεση εσυ θελεις ,ριξε την στο δοχειο και χρονομετρησε ποση ωρα δουλευει στο ρελαντι.Στην συνεχεια αφου βαλεις μαγνητες η οτι αλλο θελεις βαλε στο δοχειο 30% λιγοτερο καυσιμο απο την πρωτη φορα,και δες ποση ωρα θα δουλευει,κανονικα πρεπει να δουλεψει οσο και την πρωτη φορα.Αν κανω καπου λαθος διορθωσε με

Εγώ είμαι αυτός που ρώτησε αν ενημερώσατε την ΜακΛάρεν. Ωσάν δικηγόρος (δεν είμαι, λέμε...) που δεν έχει ιερό και όσιο, ας πάρω τώρα και το μέρος των μαγνητών:

Η ιδέα είναι να ανακατευτεί καλύτερα η βενζίνη με τον αέρα, διότι όσο πιο τέλειο το ανακάτεμμα, τόσο τελειότερη η καύση, άρα περισσότεροι ίπποι και καλύτερη οικονομία με ένα σμπάρο. Ενδεχομένως και ανεκτικότητα σε υψηλότερη συμπίεση χωρίς προαναφλέξεις, άρα περιορισμένη επέμβαση του engine-management, άρα ακόμη περισσότεροι ίπποι και οικονομία.
Βάζοντας λοιπόν μαγνήτες κοντά στα ρευστά, όσα από τα μόρια τους είναι μαγνητικά δίπολα (αν είναι και άλλα πλην του νερού που πάντα υπάρχει στον αέρα, δεν γνωρίζω και βαριέμαι να το ψάξω αυτή τη στιγμή) την ώρα της διέλευσης θα φάνε ένα ταρακούνημα - στριφογύρισμα.
Μετά την διέλευση θα φάνε άλλο ένα, εξ αιτίας των μεταξύ τους αυτή τη φορά αντιδράσεων.
Άρα καλύτερο ανακάτεμμα, κλπ, κλπ, κλπ.

Άρα ο καλύτερος τρόπος τοποθέτησης των μαγνητών είναι με τον ίδιο πόλο όλοι προς το ρευστό-δίπολο, ώστε μετά την διέλευση και το ρευστό-δίπολο να αυτοαπωθείται και στριφογυρίζει. Καλύτερα πολλοί μαγνήτες κατά μήκος των αυλών και σωληνώσεων. Και καλύτερα όχι όλοι δίπλα-δίπλα, αλλά να μεσολαβούν διαστήματα χωρίς μαγνήτες.

Πόσο τώρα θα στριφογυρίσουν τα δίπολα στο απειροελάχιστο χρονικό διάστημα της διέλευσης, και πόσο "ατελές" είναι το χωρίς μαγνήτες ανακάτεμμα των σύγχρονων άμεσων πολλαπλών ψεκασμών υπερυψηλής πίεσης, στην κρίση σας....
Όσο πιο αρχαίος ο κινητήρας πάντως, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να κερδίσουν την δίκη οι μαγνήτες. Εγώ ο δικηγόρος χωρίς ιερό και όσιο πάντως, την υπεράσπισή τους δεν την αναλαμβάνω.

Υ.Γ. όσο για την 30% οικονομία... ΜΟΥΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Έτσι όπως έγραψες την διατριβή σου στο θέμα κόντεψες να με πείσεις.
Και έχω πάρα πολλούς μαγνήτες. Οι πιο ισχυροί είναι νεοδυμίου.
Αν κολλήσει δεν τον ξεκολλάς με τίποτα με το χέρι σου.
Ήμουν έτοιμος για πείραμα αλλά η τελευταία φράση κάτω μου άλλαξε τα όνειρα και με επανέφερε στην τάξη.

Εγώ έχω βάλει και στα δύο αυτοκίνητά μου το FUEL MAX. Είναι και αυτό ζεύγος μαγνητών που μπαίνουν αντικρυστά στην εισαγωγή καυσίμου και κάνουν ένα είδος ιονισμού των μορίων του καυσίμου. Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει μετά από χρήση αρκετών χρόνων (περίπου 5) είναι τα εξής:
1. Ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα, με αντίστοιχη μείωση του θορύβου.
2. Μείωση της κατανάλωσης καυσίμου από 5-8% περίπου.
Τώρα βέβαια εάν αναλογιστεί κανείς το κόστος αγοράς όπου ήταν 100Ε για το ένα ή 160Ε για τα δύο τεμάχια, εάν θυμάμαι καλά, αναλογιστείτε πότε έκανα απόσβεση...

Βάζοντας λοιπόν μαγνήτες κοντά στα ρευστά, όσα από τα μόρια τους είναι μαγνητικά δίπολα (αν είναι και άλλα πλην του νερού που πάντα υπάρχει στον αέρα, δεν γνωρίζω και βαριέμαι να το ψάξω αυτή τη στιγμή) την ώρα της διέλευσης θα φάνε ένα ταρακούνημα - στριφογύρισμα.
Μετά την διέλευση θα φάνε άλλο ένα, εξ αιτίας των μεταξύ τους αυτή τη φορά αντιδράσεων.
Άρα καλύτερο ανακάτεμμα, κλπ, κλπ, κλπ.

Βάλε νερό σε ένα τάπερ και προσπάθησε να το ανακατέψεις με μαγνήτες!

Αν τα καταφέρεις, πας για Νόμπελ Φυσικής!!! Βέβαια, το μισό Νόμπελ το θέλω εγώ γιατί η ιδέα με το τάπερ είναι δική μου! :grinning-smiley-043

Last edited:
Στα εργαστήρια τα υγρά τα ανακατεύαμε με μαγνήτες!

Νταξ... Είχε και έναν μαγνήτη μέσα στο πυρέξ που γύριζε... :p

Απάντηση: Re: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Φιλος μου ειχε αγορασει το fuel max και μετα απο ενα μηνα το εβγαλε γιατι δεν εκανε απολυτως τιποτα.

Απο εκει και περα ισως καποιος αλλος λογω της δυναμης της ανθυποβολης ισως να νομισει οτι ειδε αποτελεσματα.

Παντως το λογικο ειναι οτι αν μονο με 100-150 ευρω μπορουσαμε να πετυχουμε εστω και 1% οικονομια ολοι οι κατασκευαστες θα ειχαν το μαραφετι αυτο στο βασικο εξοπλισμο ολων των αυτοκινητων.

τωρα που λετε για νερα
μαγνητες μπαινουν και στο σωληνα πριν το ψυγειο του αυτοκινητου ,με αυτο το τροπο μειωνωντε τα αλλατα διατηρητε καθαρο το συστημα υδροψυξης και το καλητερο δεν υπαρχει σκουρια στο ψυγειο μετα απο πολυ χρηση γιατι κολλα στον μαγνητη.
επισης 2 με 3 βαθμους μειωση θερμοκρασιας νερου .
το ειδα στο οργανακι.

Μειώνονται τα άλατα με μαγνήτες;:blink:

Έκτορα, Λευτέρη, κάποιος που ξέρει!
Θα ξεχάσω τη λίγη Χημεία που ξέρω λέμεεεεεεεε....

Άλατα; Αυτό δεν είναι τίποτα! Κοίτα εδώ:

http://www.permanentmagnet.com/Greece/therapy_magnet.html

Τα τελευταία χρόνια, η θεραπεία μαγνητικών πεδίων έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά στη θεραπεία:

* Καρκίνος
* Rheumatoid ασθένεια
* Μολύνσεις και αναφλέξεις
* Πονοκέφαλοι και ημικρανίες
* Αναταραχές αϋπνίας και ύπνου
* Κυκλοφοριακά προβλήματα
* Σπασίματα και πόνος
* Περιβαλλοντική πίεση

(Εγώ βέβαια δεν πιστεύω τίποτα από αυτά!...)

Απάντηση: Re: Απάντηση: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Βάλε νερό σε ένα τάπερ και προσπάθησε να το ανακατέψεις με μαγνήτες!

Αν τα καταφέρεις, πας για Νόμπελ Φυσικής!!! Βέβαια, το μισό Νόμπελ το θέλω εγώ γιατί η ιδέα με το τάπερ είναι δική μου! :grinning-smiley-043

Έχε υπ' όψιν σου οτι στην Ιαπωνία κινούνται πλοία με μαγνήτες! Οι μαγνήτες του πλοίου, προσανατολίζουν τα τυχαία διατεταγμένα μόρια του... θαλασσόνερου, και στην συνέχεια έλκονται από αυτά. Και το πλοίο προχωρά μια χαρά.

Status
Not open for further replies.