μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Status
Not open for further replies.
το β είναι σαν να λες : γιατί η microsoft δεν αλαφραίνει λίγο τα προγράμματά της έτσι ώστε να μην παιδεύονται η χρήστες με αναβαθμίσεις ????? πως θα πουλήσει η intel καινούργια τεχνολογία ???? πως θα πουλήσουν οι εταιρείες πετρελαιοειδών περισσότερο καύσιμο ?????

δεν έχεις παρατηρήσει ότι όλα τα νεώτερα αυτοκίνητα που διαθέτουν clima καίνε περισσότερα από τα παλαιά που διαθέτουν αντίστοιχο clima ????:grandpa:

με μια απλή εξίσωση [ τιμή πετρελαίου προς πωλήσεις αυτοκινήτων ] βγαίνει οτι όσο ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου τόσο μειώνονται οι πωλήσεις αυτοκινήτων, ειδικά αυτών που έχουν μεγάλη κατανάλωση - πολλά κυβικά.

Εκτός αυτού το παράδειγμά σου είναι άτοπο γιατί οι εταιρίες αυτοκινήτων δεν πουλάνε μαγνητάκια στην γκάμα των αξεσουάρ τους.

Re: Απάντηση: μαγνητες οικονομιας καυσιμου

Oπως ειχα γραψει πριν καποιες σελιδες φιλος μου ειχε αγορασει fuel max και απο οτι μου ειπε δεν εκανε απολυτως τιποτα.

Οποτε οι γνωμες διίστανται...

Οι κατασκευαστες παντως πιεζονται απο την ΕΕ να μειωσουν καταναλωση και εκπομπες ρυπων (Euro 4 , 5 κτλ) οποτε αν οι μαγνητες εκαναν κατι τοτε θα ειχαν απο 30 σε καθε αμαξι οχι εναν και δυο...

δεν κανουμε μια δοκιμη? ΕΚΙ που εισαι ρε συ!!!!!!! δωσε 2-3 αυτοκινητα ,κλεισε κ Μεγαρα για 2 ωρες κ κατεβαινουμε σαν avclubers κ κανουμε μια δοκιμη

τι λετε?

1. rivers αν βαλεις 30 τα αποτελεσματα ειναι αρνητικα
2.υπαρχει παντεντα κατασκευαστης νταλικων βαζει μαγνητες στα μπεκ (εχει τις νταλικες με την μικροτερη καταναλωση)
3.ειναι πατεντα δεν εχουν δικαιωμα ολοι να το βαλουν στους κινητηρες
και αν μπορουσαν θα ηταν κουφο ξαφνικα να πουν -20% στα καυσιμα οταν παιζεται τεραστιος τζιρος και πολεμοι
4.το ειπα 100 φορες οσοι ειστε "ψαγμενοι" βαλτε εναν απλο μαγνητη στο σωληνακι καυσιμου και μετα ακουστε και δειτε πως δουλευει.
εχω βαρεθει με το να σας πεισω

αυριο κανονισα δυναμομετρηση στην επισημη αντιπροσωπια της citroen γαι να δω τι γινεται...
συνεχιζω
το αμαξι εχει κανει 300 χιλ. απο τοτε που γεμισα
εχει μεινει 1/2 απο καυσιμα
πριν μπορουσα να κανω 420 περιπου

και 5.
δεν ειμαι πιανιστας

Το πρόβλημά σου είναι ότι θες να αποδείξεις με το στανιό ότι έχεις δίκιο.
Όσο περισσότερο χτυπιέσαι όμως, τόσο περισσότερο αντιπαθής γίνεσαι, μια και κινείσαι στα όρια του τρολισμού. Άρα πετυχαίνεις το αντίθετο.

Ο πατέρας μου έχει συνεργείο αυτοκινήτων εδώ και 22 χρόνια (και δουλεύει ως μηχανικός εδώ και 35 χρόνια).
Μόλις τον ρώτησα. Έχει δοκιμάσει το παραπάνω "κόλπο" σε περισσότερα από 100 αυτοκίνητα, για να σιγουρευτεί εντελώς.
Το αποτέλεσμα είναι "άνθρακες ο χρυσός".

Δεν κάνουν εξοικονόμηση οι μαγνήτες, είναι placebo effect. Πάρτο χαμπάρι.

δεν θεωρω να γινομαι αντιπαθης και ουτε με το στανιο να πεισω
οι ανθρωποι σημερα δεν πιστευουν ευκολα
δεν γνωριζω τον πατερα σου και ουτε ξερω τι εκανε και πως καθως μαγνητες μπορει να τοποθετηθουν με αμετρητους συνδιασμους
ουτε ξερω ποιους χρησιμοποιησε απο τους ετοιμους που υπαρχουν στην αγορα(οπως διαβασες αν διαβασες ειναι diy το project)

οπως βλεπεις φιλε οι παραγοντες ειναι αμετρητοι

δεν πιεζω κανεναν να βαλει με το ζορι

παντως και εγω γνωριζω μηχανικο ο οποιος μου ειπε οτι λειτουργρει και μαλιστα πολυ
εχει bmw m3 2004 e46 με αυτοματο σειριακο στο κιβωτιο
ο συγκεκριμενος μηχανικος με οδηγησε και στην αγορα του αυτοκινητου μου

μολις βρηκα αυτο http://www.tinet.org/~sje/mag_fuel.htm

κατι λεει για πατεντες στ τελος
εχει και ενα μαγνητη για την εισαγωγη που μπαινει μεσα

με μια απλή εξίσωση [ τιμή πετρελαίου προς πωλήσεις αυτοκινήτων ] βγαίνει οτι όσο ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου τόσο μειώνονται οι πωλήσεις αυτοκινήτων, ειδικά αυτών που έχουν μεγάλη κατανάλωση - πολλά κυβικά.

Εκτός αυτού το παράδειγμά σου είναι άτοπο γιατί οι εταιρίες αυτοκινήτων δεν πουλάνε μαγνητάκια στην γκάμα των αξεσουάρ τους.

δεν το κατάλαβες το παράδειγμα, δε με πειράζει.....

πάντως μιας που τα ξέρεις, ρίξε μια ματιά στις πωλήσεις μεγάλων αυτοκινήτων και μετά τα ξαναλέμε......

p.s. και η Microsoft δεν πουλάει επεξεργαστές, αλλά......-bye-

Αν έκαναν δουλειά, θα είχαμε κάνει πατέντα και θα είχαμε θησαυρίσει, πίστεψέ με.

Αλλά βέβαια, όλοι είναι άσχετοι, μόνο ο johny1989 που πήρε EVO προχθές είναι ο γνώστης.

Τέλος πάντων...

Πιστεύω ότι η ειρωνεία μπορεί να αποφευχθεί, το λένε και οι κανονισμοί....

guybrush ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχει αυτο το υφος σε αυτα που γραφεις και γιατι εγραψες αυτο

<μόνο ο johny1989 που πήρε EVO προχθές είναι ο γνώστης>

δεν το πηρα προχθες
δεν εχω καποιο προβλημα με εσενα ουτε με τον πατερα σου

φιλικα johny

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ακούς τίποτα και κανέναν.
Πρόσεχε μόνο μη σου πουλάει φούμαρα ο μηχανικός που σου τα λέει αυτά για τους μαγνήτες ή αυτός που σου κάνει δυναμομετρήσεις.

Δεν υπάρχει πείραμα που να αποδεικνύει ότι λειτουργούν οι μαγνήτες και δεν υπάρχει χημική αντίδραση που να δείχνει ότι ο μαγνήτης λειτουργεί σαν καταλύτης στην καύση.

Που και να λειτουργούσε, στο σωληνάκι θα ήταν άχρηστος, μια και η καύση γίνεται στο θάλαμο καύσεως.

Να ρωτήξω κάτι ο αδαής? Έχει κανείς evo και ενδιαφέρεται για οικονομική οδήγηση?

α.... και Γκεημπρά, κανόνισε....
θα σε μπανιάρω!

Τώρα που είμαστε δυο, πρόσεχε!
Έχω και δεύτερο πλάσμα του Σκότους για υποστήριξη. :devil-smiley-029:

Πάντως, άμα ενοχλεί τόσο πολύ, σβήσε ό,τι θες...

Να ρωτήξω και κάτι ακόμη? Δεν ξέρω μην αναφέρθηκε πουθενά...
Οι γνώσεις μου σταματούν στη χημεία Β´ Λυκείου (τότε ακολουθούσαμε δέσμες) οπότε μπορεί να πω και βλακεία... αλλά για πείτε μου:
Οι μαγνήτες δεν πιάνουν ούτε καν όλα τα μέταλλα, πχ δεν πιάνουν χαλκό, δεν πιάνουν αλουμίνιο, δεν πιάνουν χρυσό, δεν πιάνουν μπρούτζο, δεν πιάνουν καν καλά και τα περισσότερα ανοξείδωτα... πώς επηρεάζουν τόσο μία οργανική ένωση? Τι ακριβώς μαγνητίζουν;

Μήπως να δοκιμάσω να βάλω δίπλα στο μπεκ ένα 77ρι πολωτικό φίλτρο που έχω (Γερμανικό, B+W) μήπως καταφέρει και πολώσει καλύτερα τα σωματίδια? Αντίστοιχη επίδραση πιστεύω θα έχει.

Τα σύννεφα πάντως θα γράψουν καλά, σίγουρα.

Βρε εδώ οι υδρογονάνθρακες είναι κατά βάση εντελώς άπολες ενώσεις (ούτε ηλεκτρόλυση τους πιάνει ούτε τίποτα), πόσο μάλλον οι κορεσμένοι υδρογονάνθρακες που είναι οι πλέον μη δραστικοί.

Προχτές έδινα οργανική χημεία...

Πιστεύω ότι η ειρωνεία μπορεί να αποφευχθεί, το λένε και οι κανονισμοί....

Δεν έχεις και άδικο, αλλά σκέψουν να ερχόταν να έγραφε κανείς από την ένωση εκείνη που υποστηρίζει ότι η Γη είναι επίπεδη... εκεί τι θα έκανες? Θα του έλεγες ευθέως ότι είναι μπούρδας ή θα τον ειρωνευόσουν κάπως πιο συγκεκαλυμένα? Ακραίο παράδειγμα φέρνω. Εκτός εάν ως μορφή διαλόγου επέλεγες τον μη διάλογο.

Τελοσπάντων. Ας καταλήξουμε για τα καλώδια και μετά πιάνουμε τα μπεκ.

guybrush δεν πιστευω να με δουλευει ο μηχανικος
send δεν ειναι μονο οικονομικη οδηγηση αλλα τελεια καυση -αυξηση ροπης και ιππων με 10 ευρω
εδω για εξατμιση ρωτησα απο χταποδι μεχρι πισω και μου ειπαν 1400 ευρω και μπορει να δωσει ουτε 15 αλογα(και κατι τετοιο αυξανει την καταναλωση)
οι μαγνητες δινουν πιο πολυ σε πολλα κυβικα
δεν ειναι μονο αυτο
αν ακουσεις πως ακουγεται ο κιντηρας θα δεις οτι δουλευει απλα τελεια.πρεπει να το ακουσεις και θα καταλαβεις
θα βαλω και στο δικο
ειπαμε το δοκιμασα και λειτουργει
απλα δοκιμαστετο και μετα πειτε τα αποτελεσματα
10 ευρω θα χασετε στην τελικη

τωρα σκεφτομαι πως θα βαλω στην τουρμπινα εκτος των αλλων

οσο πιο πολλες φορες γεμισετε τοσο θα αυξανεται η μειωση καταναλωσης
σε αυτοκινητα με προγραμμα φερνει αρνητικα αποτελεσματα και δεν ξερω γιατι

Status
Not open for further replies.