Εν το μεταξύ έκανα σχέδια για αγορά DAC στο προσεχές διάστημα και κάτι το άκουσμα του V2 κάτι τα σχόλιά σας άλλαξα πορεία. Μένει να ακούσω το v3 για να διαπιστώσω τα παραπάνω κι εγώ.
Είπε κανείς για διαστάσεις;
17χ10.
(Αφού ψάχνω και γράφω από κινητά,μεγάλη η χάρη του για mambo.)
17x8,5 το μετράω εγώ και καθαρό ύψος 6cm
(εν τω μεταξύ, κάπου στη παλήνη)
![]()
Για το MDAC να προσθέσω και εγω ,, που το ακούω αυτές τις μέρες δανικό , είναι παντελώς ,, αλλό πράγμα ,, δυστυχώς το ζόρι με την σκληράδα και ένα χάσιμο ατάκας στο πάτημα είναι κάτι που με εκνευρίζει ,,
Εγω τις μετρήσεις τις πήρα από το τμήμα σχεδιασμού και R&D της Tsikis MultiCorp S.A.
Τσάμπα τον παίρνουν τον μισθό,αίσχος κύριοι.
να προσθεσω κι εγω στα σχόλια του Νίκου. Το Χαρτόκουτο (aca Mambo) ακουστηκε φυσικο, αναλυτικο πιο "αναλογικο" από το MDAC, όμως να πούμε ότι δεν είχαμε τις ίδιες πηγές, δεδομενου οτι το MDAC επαιξε με πηγη το SqueezBox ενω το χαρτοκουτο μεσω Mac. Επισης οσο χρησιμοποιουσαμε το Audirvana οι διαφορες δεν ηταν τοσο ευδιακριτες, οταν αλλαξαμε σε Amarra τοτε ακουστηκε η μεγαλυτερη διαφορα των DACs αλλα μηπως ηταν το προγραμμα που εκανε τις διαφορες..?
Σε καθε περιπτωση και εφοσον μπει σ ενα ομορφο κουτι δειχνει να ειναι μια πολυ καλη περιπτωση σε οσους αρεσει ο φυσικος ηχος που αναπαριστα. Το MDAC εχει πιο φουσκωμενο χαμηλο, αν και θα ηθελα να τα ξανακουσω και τα 2 με τη χρηση του Mac/Amarra
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.